Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(12.12.2012, 18:38)Tails Napsal(a): [ -> ]Tak samozřejmě, že zvířata taky myslí a občas umí používat i jednoduchý nástroje, ale poníci v MLP mluvěj, žijou civilizovaně a chovaj se jako lidi, což je odlišuje od zvířat. Twilightsmile A tím končíme offtopic.

Ještě se vrátím k jedné základní znalosti. Zvířata, která jednají jako lidé a nejen v MLP, ale i třeba v Disneyho a jiných filmech a seriálech, jsou antropomorfní a říká se jim tak právě kvůli jejich lidským vlastnostem. Existuje komunita zvaná Furries, (do které patřím) kteří tahle zvířátka obdivují a nebo by jimi i chtěli být. Někteří jedinci dokonce cítí, že jsou zvířecí duší uvězněnou v lidském těle, jiní to zase berou jako hobby. Stejně jako u bronies (od hobby, lifestyle až k hardcore brony, kteří poníky žijí a realita je nezajímá) se síla záliby u nich různí. Navíc kdokoliv, kdo by chtěl mít s takovými tvory poměr, ať už v brony či furry komunitě, by neměl být považován za zoofila, pokud ho reálná zvěř z normálního světa nijak nepřitahuje a jeho oblíbenci ze seriálu ano. To je speciální druh... fetiše? nebo sexuality... ale rozhodně to není klasická zoofilie. Furries existovali už dlouho před MLP a nevycházeli jen ze seriálů, ale celkově i ze spirituálního splynutí se zvířaty apod. Tím chci též poukázat na to, že bronies jsou úplně normální a nemají se za co stydět. V podstatě by se tyhle dvě komunity daly krásně spojit a být jako bratři, i když ne každý furry si oblíbí poníky a ne každý brony bude mít rád někoho s liščím nebo třeba vlčím charakterem, tak psychikou k sobě mají blízko a mají hodně společného Pinkiesmile (i to, jaký typ lidí do které skupiny přijde, často hodně přátelští, inteligentní a hodní, i když výjimky jsou v každé komunitě.)

Taaaaakže Pinkiehappy buďme rádi každý za to co jsme, za své pocity se nestyďme a doufám, že jsem dobře vysvětlil podstatu, protože kdyby se tahle seriálová zvířátka jako lidi nechovala, tak by náš svět byl nudný Pinkiesmile

Ohledně tohohle tématu: spousta lidí si myslí, že většina bronies jsou cloppeři, úplně stejně jako si myslí o furries, že jsou zoofilové a že všichni na sobě mají zvířecí kostým (fursuit) při sexu a podobné nesmysly. Odsoudí každou komunitu než ji poznají a většinou jim někdo podstrčí informace ze stránek jako encyclopediadramatica a pak se divme, proč takoví jsou. Poznal jsem pár lidí na internetu, které jsem svým přístupem k nim změnil z haterů na normální lidi. Celkem tři se omluvili a uznali, že MLP (1x) a furry (2x) nejsou tím, co si předtím mysleli. Kéž by mohl každý hater takhle procitnout a pochopit, že nenávist k tomu, co neznají, je k ničemu. Mám ale štěstí, že jsem zatím nenarazil na MLP hatera v reálném životě, za což jsem vděčný. Sorry za dlouhý post, ale chtělo se mi vše vysvětlit Pinkiehappy
(12.12.2012, 18:36)DaveL Napsal(a): [ -> ]FYI
[img]...[/img]

Thank you, Captain Obvious. Your job here is done.
(12.12.2012, 19:39)Grovajl Napsal(a): [ -> ]Ohledně tohohle tématu: spousta lidí si myslí, že většina bronies jsou cloppeři, úplně stejně jako si myslí o furries, že jsou zoofilové a že všichni na sobě mají zvířecí kostým (fursuit) při sexu a podobné nesmysly. Odsoudí každou komunitu než ji poznají a většinou jim někdo podstrčí informace ze stránek jako encyclopediadramatica a pak se divme, proč takoví jsou. Poznal jsem pár lidí na internetu, které jsem svým přístupem k nim změnil z haterů na normální lidi. Celkem tři se omluvili a uznali, že MLP (1x) a furry (2x) nejsou tím, co si předtím mysleli. Kéž by mohl každý hater takhle procitnout a pochopit, že nenávist k tomu, co neznají, je k ničemu. Mám ale štěstí, že jsem zatím nenarazil na MLP hatera v reálném životě, za což jsem vděčný. Sorry za dlouhý post, ale chtělo se mi vše vysvětlit Pinkiehappy

"Nesuď knihu podle obal." Velmi známé příslový, není liž?
Největším problémem jsou zejména předsudky. Něco je oblečeno v trochu jiném kabátku, ale oni se bojí pod něj nahlédnout a radši rovnou bez rozmyslu soudí, přičemž verdikt je řízen jejich neznalostí k věci a povrchními záležitostmi viditelných na první pohled.
Chtěl jsem si přečíst celé téma, ale nějak mě to přestalo bavit v půlce Rainbowlaugh

Mě spíš udivují lidé, co říkají "MLP FIM? To je přece pro malý děti" a pak se tě dokážou zeptat "Viděl si novej Madagaskar, Dobu ledovou atd." cožpak tohle nejsou animáky primárně určené taktéž pro mladší generace? Ale jen kvůli tomu, že to neni ve vectorové grafice, ale ve 3D tak je to něco víc? Nechápu.

Animák jako animák, jestli jeden hraje více barvičkama a je 2D, nebo druhý hraje méně barvičkama a je ve 3D je dle mě uplně jedno. Nejde jen o MLP ale o vše. Naši mají taky takovou přestavu, že animáky jsou pro malý děti a když koukám na Simpsny, tak jen řeknou "jsi jak malý" a pak s tátou něco píšu na kompu, mám zapnutý Simpsny a táta se sám nemůže smíchy udržet.

To samé ostatní. Ti řeknou, že to je všechno pro malý děti a pak se u takovýho pořadu smějou ještě víc, než malé děti. Taky to je tím, že ať už v MLP či jiných seriálech a filmech, jsou totiž vtípky, které ani mladší generace nepochopí.

Dovolím si tvrdit, že někdo "hatuje" jen proto, aby zapadl do party a pak doma čumí na MLP a dělá jako by nic. Jinak by se totiž mohl stát terčem posměchu, což by ego takového člověka už neuneslo.

Nechápu nikoho, kdo kouká na 3D animáky a nadává na MLP, dle mě je to to samé jen jiném provedení. Jestli tam je poník nebo lev, žirafa a hroch nehraje roli, zvíře jako zvíře.

Ještě že jsem "splachovací", trotl, kterej by do mě ryl jen proto, že koukám na animák (který samozřejmě vytvořil dospělý člověk) mi je jedno + takový člověk je pro mě nula, co mi nesahá ani po kotníky. No naštěstí jsem zatím na takového nenarazil ani v jiných záležitostech.
(13.12.2012, 19:55)niemand Napsal(a): [ -> ]Naši mají taky takovou přestavu, že animáky jsou pro malý děti a když koukám na Simpsny, tak jen řeknou "jsi jak malý" a pak s tátou něco píšu na kompu, mám zapnutý Simpsny a táta se sám nemůže smíchy udržet.

Tohle mi připomíná dědu. Večer sleduje televizi se slovy "zas je tam nějaká americká hovadina" a přitom má všechny akční filmy shlédnuté desetkrát a zná je nazpaměť Rainbowlaugh

Postuju sem co jsem napsal na fóru Majncraft.cz (o hře Minecraft) + odkaz

http://forum.majncraft.cz/threads/bronie...post-52931

Nevím jak to napsat. Tento seriál je, ano je, nebo spíš byl určený pro malé holčičky. Ale díky jeho kvalitám, i když lehce přehlédnutelnými se kolem něj utvořila komunita dospělých a jiných lidí po celém světě co si říkají Bronies. Přece nemůžete odsuzovat někoho za to, že se mu líbí takový seriál. Mě se na tom libí ano i ten vyumělkovaný svět kde je všechno jak má být a po dlouhé době jsem se upřímně zasmál. A nemyslete si, že to je jen o tom seriálu. Zkuste si projít všemožné stránky, kde najdete fanfiction (Příklad jednoho z nejlepších), fanarty, hudby a další věci které takto komunita vytváří. Lidi jako spar1 a tonda123cz (hateři co psali že to není normální atd) mi je upřímně líto. Nedokážete tolerovat zájmy ostatních lidí, i když jsou docela divné, to přiznávám. Někdo chodí na minecon převlečený za creepera a někdo na Galacon (bronies sraz) převlečený za poníka. V čem je rozdíl se ptám? Podle mě v ničem Pinkiesmile. Love & Tolerate v tohle věřím…

Člověk si tam aspoň procvičí co psát/říkat takovým lidem.
Mě by spíš zajímalo, co jsou ti konkrétní hateři na tom Majncraft foru zač... 12-ti leté děcka, studenti na střední nebo vysoké škole, nebo pracující lidé ?

Trochu by mi třeba pomohlo se v tom vyznat, kdybych vůbec věděl s kým mluvím, protože takhle to je názor proti názoru a nic z toho stejně nevznikne.
To mě přivádí k tomu, jestli není náhodou nějaká statistika průměrného věku hatera Pinkiesmile

Narážím na to, protože jsem si vzpomněl na jedno interview na YouTube se studenty ČVUT a myslím, že když v tom seriálu viditelně inteligentní člověk, tedy např. vysokoškolák, najde ty dobré věci a baví ho to, tak by ten druhý spíš než hledat chyby v tom člověku, mohl hledat proč on ty dobré věci nevidí.

Prostě debata vysokoškolák x 12 letý hráč minecraftu, tak je snad jasné kdo pobral víc rozumu, ne ?
No na té stránce jsou jak 12leté tak i vysokoškoláci Rainbowlaugh
Proto je to možná ještě smutnější, když ani někteří vysokoškoláci nepobrali moc rozumu.
Tak ono jde o to, do které z těch 2 skupin patří ti hateři na tom foru.

A pokud by vysokoškolák tvrdil, že tento seriál je špatný, pro holky nebo tak něco, tak bych vzhledem k jeho postavení očekával, že pro to bude mít nějaké argumenty, že se bude odvolávat na nějaká fakta a rozhodně ne, že to jen tak plácne.