Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(02.01.2013, 19:58)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Ďalšia vec. Je MLP FIM animák pre deti? Na prvý pohľad to tak vyzerá, no ak sa na to pozrieme lepšie, je tam toľko narážok na súčasnú popkultúru, že by to všetko pôvodná cieľová skupina asi ťažko pochopila (mňa napríklad fakt potešil odkaz na hlavnú trojicu z Big Lebowského v jednej z častí). Takisto si stačí pozrieť štatistiky, kto vlastne MLP FIM najčastejšie sleduje a kto tvorí fanbase.
Na tom něco bude, bo sem si nahoře na fóru v aktivitách na AssBooku všiml tohodle odkazu - http://www.facebook.com/CzechandSlovakBr...8245417139 , ve kterém byl další odkaz - http://www.tv.com/features/best-of-2012/...ed-series/ a tady jsem se zastavil. Když jsem se podíval, kde je až třeba Futurama, Městečko South Park atd., a když jsem si prohlédl počet hlasujících, tak mě to vyrazilo dech.
Když jsem to ukázal pár kamošům (brony i non-brony), tak na to byla snad jediná čitelná reakce (i moje):
[Obrázek: shockedsoarin150.png]

Vypadá to hlasování opravdu reálné nebo myslíte, že byly hlasy trochu zfalšované? Je vůbec pro MLP:FiM reálné 5M hlasů, když další seriál v pořadí měl necelých 600k hlasů? Tohle asi nebude seriál JEN pro malý holky... Fluttershyouch
Nepodceňuj sílu Internetu. To máš třeba jako každoroční anketu Blesku o "dívku léta" Internet se spiknul a tak hlasování s přehledem vyhrávala stošedesátikilová krasavice. Pak tam nasadili bota který druhé v pořadí pravidelně posílal hlasy a když nestačilo ani to, tak najednou přišli k osvícení a diskvalifikovali naši favoritku s tím, že neexistuje.


Problém na netu je s tím, že skoro nemáš šanci poznat jestli to bylo legit nebo ne. Já sám jsem na té stránce hlasovat chtěl, ale pokaždé když jsem nalistoval kategorii "animovaný seriál" tak to zmrzlo přetížením jak tam naklikávali poníky.
(02.01.2013, 21:03)Discordian Napsal(a): [ -> ]Nepodceňuj sílu Internetu. To máš třeba jako každoroční anketu Blesku o "dívku léta" Internet se spiknul a tak hlasování s přehledem vyhrávala stošedesátikilová krasavice.

Tak na to sa pamätám, Simona, že? Na jednej strane to bol nádherný príklad trollingu, na druhej zasa dôkaz toho, že ak sa ľudia v niečom spoja, dokážu pohnúť horou. No ako tak pozerám na tie výsledky, nejde mi to do hlavy ani keby diváci mohli hlasovať za viac seriálov súčasne. Ono 5 miliónov a pol milióna je tak do očí bijúci rozdiel, že buď môže ísť o podvod alebo sa fanúšikovia nejak masovo zorganizovali a dohodli.
Možná obojí, nevím jaké pravidla mělo to hlasování, ale jestli si na to 4chan spustil třeba botnet... Rainbowlaugh
(02.01.2013, 21:39)Discordian Napsal(a): [ -> ]...ale jestli si na to 4chan spustil třeba botnet... Rainbowlaugh
Tohle mi napsal kamoš, kerej rozumí 4chanu a zní to docela rozumně:
Citace:Nemyslím si, ti by se tam spíš snažili protlačit nějaké hentai.
To záleží. Sekce /b by tam tlačila sra*ky, to jo. Jak třeba jejich nájezd na navrhování hlášek na etikety Mountain Dew, tam to tuším skončilo samýma negrama, hitlerem a takovýma věcma, ale 4chan má i sekci /mlp a odtamtud by to mohlo vzejít
(02.01.2013, 21:54)Discordian Napsal(a): [ -> ]To záleží. Sekce /b by tam tlačila sra*ky, to jo.

Chlape, zabudol si na dve veci:

RULE 1: Do not talk about /b/
RULE 2: Do NOT talk about /b/ Rainbowlaugh

Samotný moot je s těma pravidlama už kdysi poslal do háje Rainbowlaugh whateva
Zážitek z ČSFD

hm...nepříjemné, domlouvat někomu Rainbowlaugh

Všimněte si, že jsem se vyjadřoval slušně
Devilian (komentář)
Pardon, ale vymývání mozků malými poníčky nikdy nebylo mým šálkem kávy. A pokud jsou na to schopni koukat dospělí lidi a obzvlášť chlapi, tak to se na mě nezlobte, ale to je odporná pedofilní zvrácenost... Fanouškům doporučuju překontrolovat, jestli je "tam dole" všechno v pořádku. Fuck bronies.

Antarius:
Pardon, nechci vám lízt do toho, zda se vám My little pony líbí, či nee, ale urážet nás skutečně nemusíte, dámo.
Víte, mnoho Bronies jsou normálnější lidi, než kdejakej hňup, co čučí na Avatara...
Nechci kritizovat váš názor (koneckonců: love and tolerate) ale je nezbytné, aby jste hned to, čemu nerozumíte, odsuzovala tak tvrdě? Twilightoops

Devilian:
Jenže já tomu, bohužel, rozumím. S jedním furry/brony úchylem jsem byla ve vztahu téměř rok a s dalšíma několika se znám osobně. Je to můj názor a klidně si za to do mě šijte kolik chcete. Nedokážete to respektovat? Už jen to o vás dost vypovídá, obzvláště když si dovolujete urážet lidi, kteří koukají na Avatara. Takže tady mi fakt nic vyčítáno být nemůže.

Antarius:
Já vás neurazil. Ale beru, pokud máte s námi špatné zkušenosti. V tom případě se omlouvám.
Jen jsem podotýkal, že: "...ale to je odporná pedofilní zvrácenost... Fanouškům doporučuju překontrolovat, jestli je "tam dole" všechno v pořádku. Fuck bronies." nebylo zrovna nezbytné.

No need to love us, but please, do not hate us.

Ale také mám zkušenosti s lidmi, kteří nadávají na to, o čem si myslí, že není normální...Já také nemám rád spoustu věcí, ale nikdy jsem proti nim neříkal takové odporné věci, jako někteří "hateři" prostě řeknu, že to není pro mne, ale abych fanouškům nadával...

Ale nic, lidi jsou prostě lidi, a za to, že někteří z nás jsou nesnesitelní prostě nikdo nemůže. Omlouvám se za plýtvání vaším časem...

Hrůza co? Raritydespair
Klobúk dole za tvoju reakciu na Devilian (Devilianu?). Mal si rozum a nedal si sa rozhádzať. Ktovie, aký bol ten jej "brony úchyl" a čo presne robil, že sa s ním rozišla, no muselo ju to dosť zasiahnuť, keď je tak silne negatívne nastavená voči bronies celkovo.
Ja napríklad vyslovene nemusím Happy Tree Friends alebo kadejaké reality show. Jasné, konštruktívne skritizujem, no nevylievam si zlosť na fanúšikoch. Skôr skritizujem tvorcov, ak už.

No niekomu ťažko dohovoríš, ak si za každú cenu bráni svoj názor, to je ako hádzať hrach na stenu.

(mimochodom, na ČSFD som už pár rokov, aj MLP FIM som komentoval, stačí si pozrieť celkové hodnotenie a komentáre väčšiny užívateľov a máš predstavu o kvalite)