Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(04.01.2013, 14:17)matulo5551 Napsal(a): [ -> ]Chcel som si aj zohnať pár odznakov,čo by ich už úplne dorazilo,ale čo už,zoženiem inokedy Rainbowlaugh

Skús odznak "Say no to Ponies" obkolesený brony odznakmi, to by na začiatok šlo Twilightsmile
Nagélované hlavy poznám, niektorí z toho vyrastú, iným bude kľudne hrabať ďalej cez pubertu až do dospelosti. No žiaľ aj oni sú ľudia (prirodzený výber, na ten nezabúdaj).
(04.01.2013, 13:07)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]No, PonyMaster zas dostal ban na 7 dní (myslím), ako písal Kiraa za "Opakované porušení pravidel, spam, tapetovanie shoutboxu smajlíkami, nadávanie, spam súkromných správ iným užívateľom".
Fakt by ma zaujímalo, čo také popísal, že ho zasa zabanovali.

Spam soukromých zpráv jiným uživatelům? Rainbowlaugh to bylo mě Raritywink

Nijak jsem to neřešil, spíš mě to pobavilo, ale Kiraaho/Kiru? to zřejmě dopálilo. Plus ty urážky a jiný spam.

Napadlo mě, že jen pro zajímavost Twilightsmile sem ukážu, jak má vypadat správný spam soukromých zpráv, aneb "Ponymaster style" Rainbowlaugh

[Obrázek: 45Troll.png]

Všimněte si nezvykle krátkého "jezdítka" u posuvníku (obvykle na shoutboxu bývá delší, tedy není možno posunout až tak moc dolů)
Z čehož vyplývá (podle mých propočtů), že jsem zachytil přibližně 1/6 oné zprávy Rainbowlaugh

Inu, proč by se člověk nepochlubil dobrým vtipem, že? Ajsmug
1/6? Chlapík sa musel nudiť... Nemám proti nemu nič, no čudujem sa, že mu ešte nejaký admin nedal za to blbnutie permanentný ban.
A Crash na otvorenej karte? Thanks man, aspoň som si zaspomínal na staré časy Twilightsmile
Nope, to jsou důvody toho starého banu, který mu už včera vypršel. Tohle bude nové. Zaznamenal jsem od něj včera večer jakési narážky na romy, sociální dávky, holocaust, instantní polévky a žhavé chvilky s Rainbow Dash, tak asi zas někoho namíchnul.

Hodně lidí mě bere jako nekonfliktního člověka, ale musím říct, že ten týden kdy měl ban se mi zdál tady na fórech velmi klidný a harmonický..a jeho návrat pak docela iritující.
Svatá pravda... a nejhorší ze všeho: Instantní polévky! Co proti nim může mít? Raritydespair

Jsme děti budoucnosti Raritywink třikrát hurá stoprocentně syntetické stravě! Žádná příroda, čistá chemie Rainbowlaugh
Proti instantním polévkám těžko říct, ale ty jeho instantní polévky přímo souvisely s holocaustem Rainbowlaugh
(04.01.2013, 18:08)Discordian Napsal(a): [ -> ]Proti instantním polévkám těžko říct, ale ty jeho instantní polévky přímo souvisely s holocaustem Rainbowlaugh

Dovolím si parafrázovať hviezdu českej meme scény, pani Věru P.: "Já bych všechny ty instantní polévky zakázala." Ale keď sa zamyslím nad spojením polievok s holokaustom, najväčšie konšpiračné teórie sú oproti tomu šuvix Rainbowlaugh
Instantní polívky... mňam Rainbowlaugh. Mám jich doma tucet Pinkiehappy. Kdo je nemá rád toho nemám rád já Flutterrage. Nejsme trochu mimo diskuzi o.o?
Jo, zpět na Antibrony: Prostě stručně: Pokud se jim to nelíbí, kašlu na ně.

Zpět k polívkám: A nejlepší jsou ty vietnamské extradlouhonudlé Rainbowlaugh
Antibrony: Přesně, já ty lidi neřeším.

Polívky: Jo jo ty jsou nejlepší Rainbowlaugh, dám jim přednost před domácím vývarem. Na tu chemii jsem zvyklý, ty přírodní blbosti mi dělaj jenom špatně Rainbowlaugh.