Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(13.06.2013, 15:09)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Martin, ak to mám povedať po lopate, niekomu možno bronies zrazy pomohli nehniť a nefňukať doma, pohnúť zadkom, vyliezť konečne vonku a ísť medzi ľudí.

Což ale platí i pro jakýkoli jiný fandom. To není výsada bronies. To je věc těch samotných lidí, že k tomu potřebují nějaký katalyzátor (ať už poníky, Tolkiena, LARPy nebo třeba kroužek vyšívání).

(13.06.2013, 15:22)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Lauren Faust nie je mesiáš a MLP by sa nemalo brať ako náhrada za LSD ("kašlem na túto realitu, ja budem žiť v Equestrii" - iste, mnohí z nás by to brali, no...). Skôr by som to bral tak, čo si môže človek z tohto seriálu vziať a aplikovať do života.

Vidíš, a já si třeba myslím, že v takovém Harrym Potterovi je poučení do života až až, včetně témat, kterých se MLP ani nemá šanci svým zaměřením dotknout (smrt nejbližších a vyrovnání se se ní, např.), ale nikdo to nikomu necpe...
Zatímco někteří jedinci z bronies dělají málem náboženství, jedinou pravou víru a kdo se jí neřídí je v jejich očích méněcenný...
Azu: Na Potterovi si nahrabala Rowlingová, na poníkoch Hasbro.
Neviem, či tu mám vytiahnuť nejaký ultrasuperkúl dôvod, vďaka ktorému sú bronies špeciálni, ak vôbec existuje. Mnoho dôvodov môžeš naozaj nájsť aj v iných fandomoch.

Martin: Je pravda, že mnohých haterov si bronies svojim správaním vyrobili sami. O "násilnej bronifikácii" som sa už vyjadril v reakcii na Someho príspevok (ten, za ktorý som mu dal +), nebudem sa rozpisovať. Zatiaľ.
Co se víry týče, to je u všeho. Záleží jen na aktuální míře popularity, která s sebou přitáhne armádu wannabe assgotů, kteří v tom daném fandomu na chvíli zakotví a až se objeví něco víc cool, většina z nich potáhne šířit víru tam.
Nevím, chtěla jsem naznačit něco jiného, ale neva.

(13.06.2013, 17:06)Discordian Napsal(a): [ -> ]Co se víry týče, to je u všeho. Záleží jen na aktuální míře popularity, která s sebou přitáhne armádu wannabe assgotů, kteří v tom daném fandomu na chvíli zakotví a až se objeví něco víc cool, většina z nich potáhne šířit víru tam.

Aneb naše zhnusené obličeje, když jsme s bandou nerdek byly v kině na LOTR:RotK a za námi seděli nějací puberťáci, kteří na to evidentně šli, páč to bylo tehdy cool a podle těch řečí neviděli ani předchozí díly (o tom, že existuje kniha asi vůbec netušili).
Přesně tak to chodí. Ale u Hobita to bylo lepší. Ty komentáře o tom jak Hobit vykrádá Pána Prstenů a Tolkienovi už asi došla inspirace byly fest Rainbowlaugh
Jo, to bylo epické. To jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet a můj malý tolkienista ve mě tiše, pomalu a bolestivě umíral...
(13.06.2013, 17:08)Azuliana Napsal(a): [ -> ]Aneb naše zhnusené obličeje, když jsme s bandou nerdek byly v kině na LOTR:RotK a za námi seděli nějací puberťáci, kteří na to evidentně šli, páč to bylo tehdy cool a podle těch řečí neviděli ani předchozí díly (o tom, že existuje kniha asi vůbec netušili).

To sú zasa prípady "idem na to, lebo je to kúl", nie vyložene antifanúšikovia. Ale vykrádanie LotR-a Hobbitom ma teda pobavilo Rainbowlaugh

A aby som nebol OT...kde sme to skončili?
Azu, Disco:
Musíme naše děti vzdělávat, je to důležité...
HTTP: Zas tak OT to nebylo, protože se nám tu objevuje nový fenomen, který časem postihne vše, o čem se mluví.
Že se na to nabalí i lidé, které to v podstatě vůbec nezajímá, ale v tu danou chvíli se o tom mluví a poskytuje to jakýs takýs sociální status (nebo nevím, jak to popsat).

Takže kromě haterů tu máme i tohle...
Niečo ako "tiahnem s prúdom, lebo je to v móde"?