Bronies.cz

Úplná verze: Anti-brony (diskuze nad smutnou skutečností)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
já to mam taky ve škole naštěstí když na to něko narazí (což už se nestalo dost dlouho) většinou je to jen krátka posměška a nikdo se o ní nezajíma no a pak se zas bvíme dál horší je to ale s 9.A sice se mi dlouho vahejbá ani o mě nepípne jako bych neexistoval což se mi líbí krom tělocviku ale mám skvělou obranu a doporučuji jí i ostatním muže dost pomoct takže když přijde na to tak se na ně s úsměvem podívám a (no vono taky záleží co řeknou ) "a dál to nemáš žádný další nadávky nemáš moc obsáhlej slovník a já se už těšil na nadávky" prostě něco v tomhle smyslu dělat blbýho a navíc je i podvědmě urazit i když tohle spíš funguje u tý první skupiny ta druhá no to by chtělo hodit řeč ale jinak funguje hlavně to když si hrajete na pinkie pie jednu věc mě naše učitelka naučila (a pinkie mě v tom utvrdila) že smích je velmi silná zbraň
Animefans možno niektorí automaticky prirovnávajú k fanúšikom hentai, veď predsa je to japonské a divne nakreslené, to určite nebude normálne.

Nedávno som si prečítal jeden komentár k "Bronies: The Extremely Unexpected Adult Fans of My Little Pony", podľa ktorého ide o jednostrannú pozitívnu propagáciu tejto komunity, no v dokumente vraj nepadlo ani slovo o temnej stránke komunity. R34. brutálne clopficy, úchylnosti najhrubšieho zrna - autor komentu dokonca uviedol link na obrovskú "nafukovaciu pannu" v tvare Twilight (alebo ako to nazvať). Masy majú obrovskú moc a ťažko budete priemernému človeku vysvetľovať, že bronies nie sú zvrhlíci s latentnými pedofilnými sklonmi, keď mu x ľudí / stránok tvrdí pravý opak. Radšej, než by sa odpojil od stáda a začal uvažovať, zhltne s chuťou nejaké polotovarové info, čo mu predhodili iní. Ešte ho utvrdíte v jeho názore. Ľudia majú žiaľ často tendenciu generalizovať na základe extrémnych prípadov, je to jednoduchšie. Takže stačí si nájsť pár do očí bijúcich extrémistov a na ich základe si vytvoriť obraz o celej komunite. Že je to krátkozraké? U mnohých ľudí bežná vec, inak by sme tu nemali toľko nenávisti voči MLP (a nielen).
A můžou za to bronies. Kdyby nebyli, nikdo by tomu nevěnoval tolik pozornosti a lidi by se nechytali každé šance ultimátně dokázat svou pravdu.

Je to obrovská společenská abnormalita, takže se nemůžeme divit, že se lidi cítí ohroženi a musí se bránit. Komiksy tu byly desetiletí, anime se stává problémem až poslední dobou kvůli přílivu bezmozků, ale poníci. Jo, to je něco. Je to extrémní a hlavně je to nové. Společnost se neumí aklimatizovat tak rychle, zvlášť ne aklimatizovat se vůči něčemu takovému...

A co se clopperů týče, vlastně je docela chápu. Nedá se tomu říct zoofilie, protože "poníci" jsou tak lidští jak je můžou být a navíc se proti nám staví teta psychologie. Design poníků využívá mnoha podvědomých prvků, které mají zmást lidský mozek tak aby je vnímal jako přitažlivé. Hodně plyšáků a animovaných postaviček v tomhle skončí u napodobení vzhledu dětí, což má působit roztomilé, nakazit lidi jistou příchylností a zbláznit mateřské pudy žen. Ale přijde mi, že poníci jsou trochu dál. Přijde mi že jejich design trochu zvýraznil prvky sexuální přitažlivosti, což by možná vysvětlovalo proč se toho chytají hlavně chlapi. Máme klasické taháky na ženy, ale ty jsou už prakticky všude a jsou ohrané, zatímco pár taháků na muže... To pak chudák chlap. Duhový poník v něm vzbuzuje nejen otcovské pudy ochranitele, ale zároveň i jistou dávku sexuální touhy a to už je pěkně smrtící mix.

A to je jenom vzhled...ojojoj když se k tomu připojí i dobrý výběr charakterových rysů, to je pak taková teta Fluttershy přímo Bohyní internetového věku kdy světem vládne podlá vychcanost a každý druhý se cítí pod mediální masáží plastovým perfekcionalismem děsně ušlápnutě.

Už mě to nudi, tak abych to nějak ukončil.
Keep hating and clop on
(02.02.2013, 23:48)Discordian Napsal(a): [ -> ]A co se clopperů týče, vlastně je docela chápu. Nedá se tomu říct zoofilie, protože "poníci" jsou tak lidští jak je můžou být a navíc se proti nám staví teta psychologie. Design poníků využívá mnoha podvědomých prvků, které mají zmást lidský mozek tak aby je vnímal jako přitažlivé. (...)To pak chudák chlap. Duhový poník v něm vzbuzuje nejen otcovské pudy ochranitele, ale zároveň i jistou dávku sexuální touhy a to už je pěkně smrtící mix.

Amen, bratu.

Myseľ sa rada s človekom hrá a mozog si je často schopný vytvoriť obdivuhodné spojenia. Poníci v sebe fakt majú istú dávku infantilnosti, nevinnosti (FS - cute as buck), ale aj vyzývavosti (preveď Rarity do ľudského merítka a div sa) a ak sa človek uzavrie do sveta, kde namiesto normálnych ľudí smeruje svoje túžby voči kresleným poníkom...no, došli sme.

Haters gonna hate, cloppers gonna clop.
Tohle jsi, um, vystihl, um Twilightsmile
Discordian
Jak to tady čtu, nemůžu nereagovat Twilightsmile

Co se týče R34 a clopperů, jsem přesvědčen, že ačkoli rozhodně nejde o zoofilii, není to ani tím, že by poníci byli nějak výrazně sexuálně nakreslení. Ano, mají bujné hřívy, což je ukazatelem fyzického zdraví a schopnosti zplodit potomka, nicméně tím jakákoli podobnost s lidmi z anatomických (a pochopitelně i "mravních") důvodů končí. Podstata sexuální atraktivity poníků bude nejspíš z valné části spočívat v jejich povaze, ať už postavené na událostech ze seriálu nebo na tom, co si do nich dotyčný sám promítne.

Neměli bychom zapomínat na to, že mozek je největší pohlavní orgán člověka.
Důvod, proč v dokumentu nebylo o Gore/R34/Clopperech/další je, že to není exkluzivní pro bronies fandom, tedy že nějaké takové věci jsou součástí všech komunit (anime, trekkies, furries apod.). Ten komentář jsem taky četl. Je to smutné, že si to jeho autor neuvědomil, a navíc ještě pak argumentuje diskutabilními statistikami... Ten dokument je skvělý, a ta zmínka o cloppingu tam... no nevím, nepřišlo mi to nezbytné, se mě pak bude každý, komu to pustím, na to vyptávat.


Co se týče přitažlivosti poníků - nejsem clopper (a vůbec mě vzrušují pouze příslušnice mého vlastního živočišného druhu), ale chápu, co na tom mohou vidět. Jednak jsou to již zmíněné propracované osobnosti jednotlivých postav, ke kterým si prostě člověk nějaký vztah vybuduje. Zadruhé je spousta mužů, kteří se dokáží vzrušit nad čímkoliv (a půlky poníků jsou v seriálu vidět běžně). A poníci jsou prostě hezcí.


Rád se občas podívám na něco trochu saucy, ale to jen proto, že mi to přijde zábavné. Třeba tuhle jsem se na Skypu rozplýval nad NSFW verzí Super Happy Fun Times on Bikini Beach 2013 a obdivoval, jak vtipně a dobře je to nakreslené, a ta nahota tam je imho nevtíravá a přirozená. A znamená to, že jsem clopper? Ne (nehledě na to, že to byly plně humanizované charaktery bez poníkovských propriet, což jediné mi nepřijde divné).

BTW teď mě napadla taková otázka - existují i clopperky?
Nejsou nějak zvlášť sexuálně nakreslení, většina těch znaků je sama o sobě docela neviných. Oči, uši, krk, ano ty zmiňované hřívy taky... V Brně o tomhle mám docela poučnou knížku, klidně z ní něco nafotím nebo vypíšu až tam budu.



Clopperky...zajímavá otázka Rainbowlaugh To se budeš asi muset zdejších pegasester zeptat sám
Totiž se obvykle slyší jen o clopperech-mužích, ale nevím, jestli se i nějaké ženy (např. bisexuální nebo lesbické) vzrušují a uspokojují nad poníky.
Lidi, notak Rainbowlaugh Je jasné, že kdyby tohle četla Lauren Faust, další den ji najdete v psychiatrické léčebně, kde bude opakovat: "Byla to jen pohádka..."

Jistěže poníci mohou vzbuzovat jisté touhy...když si to tak vezmete, jsou "panensky čistí", jaksi neposkvrnění úchylností našeho světa, což je vlastně něco, co každý z nás v jisté dávce potřebuje Ajsmug

Jsou lidé, kterým to přijde milé...sympatizují s poníky, říkají si: "Jo, tohle by se u nás stát nemohlo". Pak jsou lidé (jako já), kterým nestačí jen soucítit...já osobně bych to chtěl pocítit Twilightsmile Tedy, jak bych to řekl, buď pozměnit náš svět k obrazu Equestrie, nebo se stát její součástí. Není mi tak docela jasné, které z nich je reálnější, ale...

No a někteří chtějí ventilovat frustraci tohoto světa skrz, při povrchním pohledu, úchylné chování a nezdravou závislost ohledně poníků. Jenže, jak zmínil Gris, mozek je největší pohlavní orgán člověka. To zní zajímavě Ajsmug

Vlastně si za to Hasbro může samo, když vypustí do světa zamořeného zvrácenostmi moderní civilizace "lék". Tedy pohádku, jež nám připomíná to něco málo krásného, co se dá ještě ve světě najít Twilightsmile

Co by ale zajímalo mě, vezměte si například toho Johna de Lancie (mluví Discorda). Podepisuje na nějakém Star Trekovském srazu fanouškům star treku, a přijdou za ním lidi s poníkama na tričkách...
1. Co si asi pomyslí?
2. Budou-li mezi startrekáři hateři, jak se zachovají?