Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(07.10.2012, 13:32)Tuxik Napsal(a): [ -> ]A jak můžete vědět že si RD připadá jako holka? Co když RD v hlavě o sobě spíše smýšlí jako o chlapovi? Na holčičí věci zrovna moc vysazená není Pinkiehappy

Už to tady moc rozebíráte, prostě jsem měl tělo RD, ale duši a mysl svojí. Pinkiesmile Nebyl jsem RD se všema jejíma povahovejma vlastnostma.
Tak konečně jsem měl první pony sen. Je to asi týden zpátky.

Byl jsem s kámošem na koupálku a všiml jsem si, jak vedle bazénu stojí auto v barvách Twilight. Šli jsme se na něj podívat a vedle toho auta stála skutečná Twilight. Nám to ale připadalo normální, a tak jsme se otočili a šli pryč (opravdu flegmatickej sen, když mě nerozhodí auto, který stojí hned vedle vody, ani skutečnej poník). Pak se ten sen zvrtnul v běh o život před nějakým magorem s pistolí, ale to už bylo bez poníků Rainbowlaugh.
(07.10.2012, 16:37)Foxter Napsal(a): [ -> ](opravdu flegmatickej sen, když mě nerozhodí auto, který stojí hned vedle vody, ani skutečnej poník)
Bohužel u mě jsou takto flegmatický skoro všechny snyTwilightoops
Mě se zdálo o MLP asi 5 snů během týdne a slabě na sebe navazovaly, nenuďte mě to sem psát, protože je to neuvěřitelně neuvěřítelné dokonce i na MLP.
Neboj, nudit tě nebudem Rainbowlaugh
jo mám ještě něco co by se mohlo hodit je to taková trefa pač se mi to nestává často je to sen co navazuje na ten předchozí probudil jsem se už ve snu ale nic tam nebylo jen nicota a někdo nebo něco pak se ozvalo siným ale sípavým hlasem jak jsi se povážil zemřít ty hlupáku pak jsem ucítil bolest podobnou elektrickému výboji a na chvíli omdlel pak jsem se probudil na sále a všude byla krev a spousta doktorů a si se mě snažili zalátat ale já nechtěl bojovat pak se v operačním sále obě vila flutershy a hleděla na mě pak jsem vykašlal krev a zavřel oči po chvíli jsem je otevřel ale už tam nebyla pak se tam zjevil jakýsi stín.a objal jednoho z hlídačů ten jím prostoupil a donutil ho jít až ke dveřím a kam si zmizet pak sem najednou upadl do bezvědomí a slyšel ten hlas nadával a nechtěl mi dovolit zemřít pak jsem se zeptal proč a zrovna když to chtěl říct tak jsem se probudil do jiného snu a tam pinke pie zakřičela párty a přidala je čas umřít pak jsem se probudil šel se umejt a trochu si nabrousit nůž zbytek znáte ND/N
No nic tak se vám taky svěřím Rainbowlaugh Konečně se mi zdál první sen o ponících (no už bylo na čase). Zkoušel jsem využít aspoň té trochy co o snech vím a ono se to povedlo... teda nevím jestli to byl zrovna dobrý nápad... cca hodinu před spánkem jsem se soustředil na MLP... Ale bohužel jsem se soustředil na Cupcakes... Rainbowlaugh Kdo zná Cupcakes (to asi všichni) tak si dokáže živě představit jak ted sen vypadal. Takže moje zkušenosti se snama s poníkama... CUPCAKES!

Naštěstí jsem byl místo Pinkie Pinkiehappy
Good night everybrony have a nice dreams... ABOUT CUPCAKES!!!
Já jsem zase dlouho nic poníkovitého ve snech neměl, když nepočítám momentku, ve kterém jsem cestoval poblíž Discorda. Místo toho se mi ve snech motají Dalekové nebo věci, které je nějak připomínají.
Mimochodem, na Daleka, který se motá jak ožralý, je úžasný pohled.
Hoši nevím co berete, ale chcu to taky. Pony dream sem nikdy neměl a to na poníky myslím od rána do večera, čumím na ně před spaním i do rána a nic.
Já vlastně v posledních měsících moc snů nemám... ale přes den sním pořád Pinkiesmile
Tak já začínám mít čím dál více pony snů. A z jednoho teď budu dělat další FF (Jako všechny ostatní Rainbowlaugh )