Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mě se cosi o MLP zdálo...ale pamatuju si jen jakousi prašnou cestu kolem plotu a AJ na nějakém kopci Rainbowlaugh

nikdy si ze svých snů nic nezapamatuju...kromě těch nejdivnějších, samozřejmě
mě se jednou zdálo že mě pronásledovala Pinkamena z my little Amnesia se všemi zvuky lovila mě tak jsem se schoval za bedny ona vylezla na ty bedny já se kouknu na horu ona na demnou a řekla gatcha brrrr na to nikdy nezapomenu Twilightoops
Stačí vysvetlenie Applejack so mnou v škole? Rainbowlaugh
Mě by docela zajímalo proč se mi pořád zdá o živlech. Oheň a voda.
Tentokrát se mi však zdálo o nekonečné zimě. O době ledové. Probudil jsem se celý zmrzlý. Přitom to začínalo tak krásně, jak padal ten sníh z bílé oblohy. To bylo taky jediné co jsem viděl ve snu. Pak jsem jen slyšel úryvky z rozhovorů a ze zpráv. Slyšel jsem jak lidi utíkali před mrazem a sněhem. Jak ve zprávách říkali, že je to další doba ledová a že začíná hromadný exodus na jih. Jen tam máme šanci na přežití. Bylo to zvláštní. Ty sny mě vážně děsí, jen doufám, že to není nějaká předzvěst blížící se katastrofy.
Tentokrát to nebyl přímo pony sen, ale přesto ho sem napíšu: dneska se mi zdálo, že hokejovej klub v Pardubicích (nebo to bylo něco jinýho, oni maj koně ve všem) měl ve znaku jednorožce. Rainbowlaugh
Sny jsou divné...ale realita je občas divnější.
Mé sny jsou více a více podivnější.
Zdál se mi další podivný sen. Asi to nějak navazovalo na to o té zimě. Byl jsem ve skupině lidí a bylo nás něco kolem 20. Byli jsme v jakési zimní chatě uprostřed lesů. Kolem chaty byl vysoký drátěný plot a dál už jen temný les. Vím, že někteří z těch lidí říkali, že se v té chatě nemsíme zdržovat dlouho, že tam není bezpečno, že to co nás pronásleduje už může být blízko. Po krátkém odpočinku jsme vzali vše nutn a vydali se dál na cestu. Když už jsme opouštěli pozemek chaty, tak jsem si vzpomněl, že jsem tam něco nechal a vydal jsem se zpátky. Když už jsem byl před chatou, tak jsem si všiml, že je někdo nebo něco uvnitř. Slyšel jsem jak se tam rozbíjí skolo a kolem chaty bylo rozházeno hodně věcí. Začal jsem se k ní plížit, ale najednou jsem za sebou uslyšel kroky. Tak jsem se otočil a za mnou stál vkl. Krásný a mohutný vlk. Dívali jsme se z očí do očí a najednou se ten vlk začal dívat za mě. Zvuky z chaty utichly a ten vlk se najednou děsivě naježil, začal hrozně vrčet a jako by dvojnásobně narostl do své velikosti. Už chtěl skočit a v tu chvíli jsem se probudil celý vyděšený a zmrzlý jako bych byl kdesi v zimě.
Divné bylo jen to, že jsem se nebál toho vlka, ale bál jsem se toho něčeho co stálo za mnou. Z toho jsem měl hrůzu a bál se toho i ten vlk. Kdysi jsem měl takových snů hodně a začínají se vracet jen by mě zajímalo co to znamená.

Orion

Každý den, každou noc, každý večer před usnutím myslím na MLP. A nikdy nic. Twilightoops Ach jo, závidím.
To bude kámen úrazu...nemysli na to během dne, nech si to na noc Ajsmug
Mě se zdálo že nakupuju u vietnamců...a ten jeden mi furt nutil nějaký černý kalhoty. Já je nechtěl, on se proměnil v poníka...tak jsem je nakonec koupil.