Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Niky, uz ked tam bola motorovka som Pinkamenu (alebo aspon Pinkie Pie) ocakaval. I ked to bude asi tym, ze tu niekto na fore ma avatara Pinkie Pie s motorovou pilou a vybavil sa mi presne tento obraz Rainbowlaugh
také se podělím o jeden svůj sen.

tak začíná to tak jako když v menu UT 2004 prostě vstoupíte do internetového lobby,ale pak mi nešlo kliknout a pak tam byla plyšová pinkie která se mi zakousla do hlavy ale nebolelo to,náhle jsem se otočil a byl jsem sám nahý v kině a měl jsem tu nejlepší Cocacolu co jsem kdy vypil.pak se tam objevil discord a žvanil něco o reklamách nemohl jsem to vydržet a šel jsem na toaletu ale byl jsem oblečený,když jsem vyšel ven tak jsem stál na ulici,město jako praha asi.no a místo lidí poníci a pak jdu prostě po ulici a zdravím každého a usmívám se a pak vidím celestii jak vychází ze samoobsluhy a má tašku plnou banánu a zákeřně se usmívá a pak jsem se otočil a koukám na ceny jablek a mezi jablky byla jedna malá broskev a já jsem se na ní podíval zblízka a pak na mě kouká AJ a s velmi naštvaným úsměvem ukazuje na jablka a pak jsem se podíval na nebe a to bylo celé modré a na něm jen nějaký bílí text.bleskově jsem se probudil s bijícím srdcem a pohlédl na počítač který měl stahovat 12 torrentu ale měl modrou smrt a pak jsem se probral doopravdy a s mým PC nic nebylo ale pro jistotu jsem už nespal a počkal než se vše stáhlo.
Tak ponici sa mi este vazne nesnivali, ale co citam tak to je zaujimave.

Ja ako vecne pracujuci clovek snivam o praci ze uz mi konecne konci smena, ze uz pomaly mozem ist domov, alebo ze som v robote musel riesit blby dlhy problem, a ponici nikde.
Já si své sny pamatuju ale jen ty k ránu což mně štve. 2 best sou že se mnou bydlel rainbow a ten druhý že sem rainbow- ne rainbow neni Můj nejoblíbenější i když mezi mé oblíbené patří. Já nemam nejoblíbenějšího poníka nemůžu se rozhodnout
No já si pamatuji jen jeden a ten se stal nedávno Rainbowlaugh Byl jsme v Ponyville a setkával jsem se tam z poníkama nejvíce času jsem strávil z hlavní šestkou... ale potom z Vinyl a Derpy to bylo uplně magické Pinkiehappy a od té doby zatím nic...Twilightoops Zatím Rainbowlaugh
Předevčírem těsně před probuzením se mi zdálo, jak ve vesmírné lodi unikám ze Země (byl jsem jako pilot a řídil ji kopyty), zatímco mě pronásleduje banda zlých alicornů. Pak jsem havaroval na nějaké planetě a nemohl proniknout skrz silové pole.
Problém je v tom, že jsem občas schopen své sny řídit, tak nevím, jestli se to počítá...
taky bych chtěl aby se mi o nich zdálo ale zatim se nedaří Rainbowlaugh
Snažím se, ale kdykoliv usnu, zdá se mi o něčem jiném Rainbowlaugh
Zdálo se mi...
Jel jsem za přáteli do Košic. Měl jsem dorazit autobusem č.13 ke kulturáku. Z nádraží jsem tam tedy nasedl a zeptal jsem se pár lidí, kdy bych měl vystoupit, ale nikdo nevěděl, kde kulturák je. Dokonce mě za jízdy oslovil řidič a začal říkat něco o tom, že těžko říct, že Košice jsou rozlehlé. Tak jsem vystoupil přibližně uprostřed města, že se doptám. Když jsem byl asi 20 metrů od autobusu, řidič na mě zakřičel, ať počkám. Bus zůstal stát a vystoupila z něj dívka.
Byla to snad Vietnamka v černém nenápadném kabátku. Měla trochu světlejší kůži, přesně v barvě Fluttershy. Také měla její účes včetně pastelově růžové barvy vlasů - ty měla také stejně zvlněné, ne rovné, jak Vietnamci mívají. "Já vím, kde to je", zašeptala. Koukala se stranou a do země. Začala popisovat cestu, měla zvláštně tichý, mile tklivý a velmi plachý hlas, i když trochu jiný, než v seriálu. Nevím, co říkala: žasl jsem, že vidím skutečnou Fluttershy. Po první větě jsem se probudil.
Byl to zvláštní sen: dobrých deset let se mi nic nezdálo, ale tahle Fluttershy... mám před očima všechny detaily od švů jejího kabátku po výraz obličeje.
poníci ve snech hmmmmm to mi něco připomínáááááá djpon3 http://www.youtube.com/watch?v=jpLl8u8dVrI