Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dnes se mi zdálo o bronies. Bylo nás šest. (Aha, teď mi došla spojitost s mane6.) Akorát už nevím, kdo tam se mnou byl. Přiznejte se, kdo z vás pustil Pony Parade? Má u mě free hug, tolik poníků!
Ok, dneska se mi zdálo, že jsem byl v čínský restauraci (která byla zároveň školka) a v ní měla přednášku azuliana v kostýmu lokiho (azulianu jsem ještě neviděl, ale já ve snu sem ji poznal podle toho kostýmu).

Why the hell not? Rainbowlaugh
Tak, kdo měl dneska sny plné céemcéček? Rainbowlaugh
Discordian: já měl... ta epizoda na mě měla fakt hrozně velkej efekt Rainbowlaugh
No mne sa asi pred týzdnom snívalo z kratko Lunov ze stala pred takým tmavým mesiacom pozrela na mna a povedala ze serach moon matrix ,,,, tak som hladal na nete a tam samé haluze konspiracného charaktera tak teras nechápem ze wtf to malo byt  Facehoof
Ja sem prakticky vlastnim zavinenim ( hold jsem trochu vic četl) mel pred dvema dny svuj prvni sen s poniky (no spiš nočni muru) pokud jste četli povidku Rainbow factory tak si asi umite predstavit co mohlo byt naplni. Byl jsem docela vydešenej a pak i smutnej že muj prvni sen dopadl tak že ze mne dost brutalnim zpusobem udelali duhu.

Odesláno z mého ALCATEL ONE TOUCH 991 pomocí Tapatalk 2
Helke a proto já to nečtu. GOREčku se já vyhýbám obloukem.
Já vím mě normálně brutalita nevadí, ale tohle mě prostě dostalo.
zive sny s poniky na zaklade cetby? No zkusim to Pinkiesmile
Stači mit dobrou predstavivost a musi to nejak zaujmout nečim co se ti vryje do pameti. Ale pozor zvol si dobrou knihu abys nedopadl jak ja.

Odesláno z mého ALCATEL ONE TOUCH 991 pomocí Tapatalk 2