Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jsem tak zažraný do toho učení až jsem se tu zapomněl podívat. Bohužel zatím kazím co se dá a vůbec se mi nedaří. Čím více se snažím, tím hůře mi to jde a už začínám být zoufalý.

To jsem měl ještě zajímavé překvapení u zubaře, když mi říkal, že i roste devítka (zub inteligence nebo zub blbosti?). Teď si ještě ze mě lidí dělají srandu, že jsem mutant Pinkiesmile.

No každopádně se mi přeci jen v tom všem stresu zdál sen i když si pamatuju asi jen polovinu. Opět to bylo asi navazování na ten sen s tou knihou. Zase jsem byl s tou skupinou lidí, ale tentokrát jsme byli v podivném lese. Stromy tam byly ohromně veliké a ten les vypadal jako na podzim. Z nebe neustále padalo nažloutlé listí a mi procházeli dále tím lesem.

Po chvíli jsme se dostali na krásné místo kde telk horský potok a dělal v údolí ostrůvek na kterém rostla obrovská a stará smuteční vrba. Strom už pomalu usychal, ale i tak vypadal majestátně. Dále jsme pak sledovali ten potok a po chvíli jsme ve skalách narazili na staré opuštěné bunkry.

Z toho si pamatuju, že všude byly ruské nápisy v azbuce a celé se to tam už rozpadalo. Když jsme začali prozkoumávat to okolí, tak jsme narazili na další skupinku lidí, co tam byla nějakou dobu před námi.

Nejvíce mě na těch bunkrech děsilo co bylo uvnitř. Jako by v temnotě, kam už slunce nesvítili bylo něco velmi zlé. Běhal mi z toho mráz po zádech. Když jsme šli dále, tak jsme zjistili, že to byla jakási turistická atrakce. Byla tam i autobusová zastávka a někdo z té druhé skupiny se snažil zjistit kdy pojede další autobus.

Já si všiml opodál zničeného autobusu a ještě jsem řekl, že další autobus už asi nepřijede ....no a dál si to už nepamatuju.

Každopádně jestli se mi bude dařit tak jako doposud, tak si do měsíce budu hledat práci na pracáku Pinkiesad2
Jak tady čtu tak se některým zdají zajímavé sny Rainbowlaugh mě se o ponících zdá skoro pořád a někdy se tam připlete modrý ježek sonic Rainbowhuh jeden sen si pamatuju ale jsem moc líná abych jsem psala všechno xD
Byla jsem byla RD a honila mě PP něco podobného jako cupcakes Rainbowlaugh a musela jsem se trmácet nějakým lesem :O
Mne sa nikdy nesníval sen o poníkoch Applejackunsure Ale chceeem!
hned ako som napísala že sa mi sníval 1. sen o poníkoch tak hned na ďalšiu noc sa mi sníval 2. sen o poníkoch.. Ďalší šialený sen ale tentokrát v ňom bol discord a jeden spolužiak.
Spolužiak: Nevie o tom že pozerám MLP a keby to zistil tak by sa mi samozrejme smial a neviem čo všetko..

Popísanie sna: Spolužiak pozeral nejaké staré MLP kde bol discord nejaký tučko Rainbowlaugh
A ukazoval mi nejakú fotku a nevedel si spomenuť ako sa volá a ja že sa volá discord a že ja pozerám MLP FiM.. A potom som mu začala menovať mená mane6 a to bol koniec proste sen divný..

Než som išla spať som pozerala nejake MLP fotky na deviantarte a pozrela som si niečo z discordom tak mi to asi ostalo v hlave a dalo sa to do sna Rainbowlaugh

Ale radšej by som chcela sen s Celestiou a nejaký poriadny a nie ako tieto 2 čo sa mi snívaly Rainbowlaugh
O víkendu se mi zdála šílenost o tom že jsme se já a 2 kamarádi vloupali k NejFakeovi domů,on nás honil po domě,pak si kámoši venku zahulili a mě to přišlo divný,uvědomil jsem si že to je sen,někde jsem četl že pak si můžu dělat co chci a nechat vytvořit co chci Rainbowlaugh a první co jsem udělal tak bylo to že jsem chtěl přivolat Dashie Rainbowlaugh,to se nepovedlo ale šel jsem po ulici dopředu a najednou jsem byl u moře a byli tam lodě,a u jedný lodě byla cedule s nápisem Bronies a dalším textem Rainbowlaugh,tak jsem z tý lodě ukradl žlutej deštník,otvíral a zavíral ho jak blázen a běžel za kámošema Rainbowlaugh
Skvělý, rád slyšim lidi, že maj lucidní sny.
To se mě stalo poprvé (a pak ještě den potom),i sny se mi poslední dobou pamatují lépe,možná to souvisí s tím že mám zabavený PC Rainbowlaugh
Mě se bohužel o ponících nezdá vůbec nic. No poslední dobou mám na sebe navazující sny. Většinou to bývají série takových 3 až 5 snů. Když je taková série u konce tak mívám tak někdy týden, někdy 2 týdny úplně bezesné noci nebo si nejsem schopný zapamatovat ani to, že se mi něco zdálo. No a po těch 2 týdnech mám pak zase nějakou sérii snů. Je to docela zajímavé mít snění jako seriál Pinkiesmile
Ja som si pred nejakým časom začal viesť snový denník, čo je pri tom, ako často si sny pamätám, fakt zaujímavé Rainbowlaugh
Prihadzujem link na jeden free e-book týkajúci sa spánku a snov, je celkom zaujímavo spracovaný (samotnú stránku som myslím spomínal Geeshtovi v jednom topicu o LD)

http://dreamstudies.org/subscribe-to-dreamstudies/
Enchance your dream life vypadá zajímavě, to pude do mobilu.
Ovšem jestli to někde seženu free Rainbowlaugh