Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Co tohle:
Čekám s několika dalšíma bronies na vlak/metro, a soupravy, které kolem projíždí, mají na střídačku barevné schéma Luny a Celestie.
(18.12.2012, 18:10)Deranged Whony Napsal(a): [ -> ]Co tohle:
Čekám s několika dalšíma bronies na vlak/metro, a soupravy, které kolem projíždí, mají na střídačku barevné schéma Luny a Celestie.

Pinkiehappy Flutterryay
YAY, takové metro by se mi líbilo...
Včera se mi zdál sakra divnej sen s Twi. Radši to ani nebudu rozebírat Rainbowlaugh
Sem se to asi nehodí ale to je pro ty co nemají pony sny když se vám nic nezdá tak to dělejte jako já já si vymýšlím vlastní MLP už mám dokonce pár domyšlených a hrozně mě to baví když tak to zkuste Pinkiecrazy Pinkiecrazy (hlavně to dělám když nemám nic na práci Rainbowlaugh)
se mi dneska zdal sen o ponicich (budou ke konci) a byl to dobrej sen.

Kdyz sem byl ve skole a my meli hodinu hud. vychovy a byly jsme ve druhem patru budovy, slyseli jsme silny neprijemny zvuk.Vedle nas klesalo letadlo a pokusilo se kolmym startem pristat ale kdyz v tom tesne nad zemi se z nej vysuula dals i kridla a prorazila zdi moji tridy. Ihned se ukotvilo (bylo to ovlivneno tim ze sem sledival zathuru.) potom to "letadlo* pristalo a otevreli se vrata... kupodivu z tama vylezla mane6 vcetne Celestie a Luny. Nabidly mi zit pozbytek zivot v Equestrii. Vzal sem to. Nastoupil jsem do toho letadla a odletel jsem... Kdyz se otevirala vrata a ja videk Eq probusdil jsem se. FUUUUUUUUUUU! bylo prvni co mi probehlo hlavou.

Mr.LaLike

(19.01.2012, 18:28)Deranged Whony Napsal(a): [ -> ]Trochu se divím, že tohle téma tu ještě není. Že byste byli všichni jako já a sny si málokdy pamatovali?
... Anebo máte jen sny, které patří do 34. sekce?

To je jedno. Podělím se o pár momentek, na které si vzpomínám.
Z prvního si pamatuju jen jeden moment:
Stál jsem v nějaké rozlehlé budově a z druhého patra na mě téměř pohrdavě shlížela Fluttershy.

Druhý je bizarnější:
Ocitl jsem se jako vlkodlak/liškodlak/něco takového (určitě jsem běžel na čytřech tlapách) a dopravoval jsem pytel s něčím, co mělo pomoct hlavní šestici znovu porazit Discorda (že by EoH?). Twilight se podivovala, že něco jako já stojí na jejich straně. Na to jsem jí odpověděl: "Taková dobrovolná transformace vyžaduje velice harmonickou osobu."

Moje sny sou jednoduché prostě se my zdá o epizodách ale vidím je ze zhora velmi jednoduché!! stačí myslet na epizodu Pinkiehappy
Dneska jsem jeden sen měl, moc si ho nepamatuju/byl krátký*, ale vím že jsem se honil s ponysonou Northern Cross v oblacích...
*Nehodící se škrtněte
Podobně pozapomenutý jsem měl taky: Jsem poblíž pegasky (myslím, že nějaké background ze seriálu) a snažím se příjít na to, jak jí vysvětlit, že s ní nechci chodit (... nebo že by se u pegasů říkalo, že spolu lítají?)
Hmmm, mě zas před týdnem Rarity nutila lézt do jakýchsi zapomenutých ruin pro jakési legendární magické drahokamy. Zjistil jsem, že tam jsou tři identické. Dostala jeden, který chtěla, dva jsem si nechal pro strýčka příhodu Rainbowlaugh