Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Chce to maximálne subscribe, keby nešlo, napíš do PM mail, prepošlem.
Dúfam že si na to spravím cas cez letné prazdniny Twilightsmile
Hotsteppa, knížku sem si stáhnul a celou přečet. Leccos z ní už sem znal, ale leccos ne a zaujalo mě to procházení si dne pozpátku, v hlavě.
Mňa napríklad zaujali potraviny na podporu spánku, musím niekedy skúsiť. A niektoré z tam uvedených tipov aj praktizujem, občas si pred spaním zacvičím čchi kung alebo zapálim soľnú lampu Twilightsmile
Hm to já mám akorát jednu techniku, která mi pomáhá rychle usnout a vytvořil sem si jí sám - počítám do sta a takhle furt dokola, přitom si čísla vizualizuju, černý na zažloutlym papíru, jakoby pergamenu a ty čísla se objevujou, jako by je inkoustem psala neviditelná ruka neviditelnym brkem. Většinou usnu někde po dvou stovkách, i kdybych bez počítání usínal dlouho, protože by mi jela hlava na plný obrátky, tak počítání a soustředění se na vizualizaci čísel mi nedá prostor myslet na cokoliv jinýho.
- a jakmile dopočítám do sta, začnu zas od jedný.
(16.01.2013, 22:15)Kuchař Flippy Napsal(a): [ -> ]To se mě stalo poprvé (a pak ještě den potom),i sny se mi poslední dobou pamatují lépe,možná to souvisí s tím že mám zabavený PC Rainbowlaugh

A kdopak ti ho zabavil? Snad né "orgány činné v trestním řízení", to ho taky můžeš dostat zpátky až za 3/4 roku a nebo taky nikdy...
(17.01.2013, 22:01)Geeshta Napsal(a): [ -> ]Hm to já mám akorát jednu techniku, která mi pomáhá rychle usnout a vytvořil sem si jí sám - počítám do sta a takhle furt dokola, přitom si čísla vizualizuju, černý na zažloutlym papíru, jakoby pergamenu a ty čísla se objevujou, jako by je inkoustem psala neviditelná ruka neviditelnym brkem.

Zaujímavé, mohol by som vyskúšať. Ja zase občas pred spaním meditujem, s čistou hlavou sa lepšie spí.
Dneska se mi zdáloí o ponících, ale já byl jen pozorovatel Applejackunsure
Hm byl t takovej zvláštní příběh, Diamond Tiara a Silverspoon byly čarodějnice a přivolali na Ponyville draka a AJ byla hrozně nasraná, protože to byl drak, co jí zabil rodiče (podle toho snu) a tak se vydala s Twilight najít ho, no našly ho jak spí a u nich ty dvě čarodějnice, tak je všechny spoutaly řetězama a připevnily na ně menší nálož a BUUUM! a už nebyl žádnej drak, ani žádná Silverspoon a Diamond Tiara :
Jo a AJin kloubouk byl ohni vzdornej.
Vidím, že už tady nějakou dobu nikdo nic nepřispěl tak s nějakým tím snem přispěju já.

Po delší době se mi zdál sen, který se mi už docela dlouho nezdál.

V tom snu jsme se plavili po proudu řeky a dle okolí to vypadalo, že jsme někde v pralese a musei jsme se doplavit na určité místo. Pokud by se nám to nepovedlo, tak se pak měla stát nějaká zlá věc. Když se mi ten sen zdál v minulosti, tak jsme se vždy dokázali doplavit na dané místo.

Tentokrát se to však nepovedlo. Loď se rozbila a nás začal unášet divoký proud řeky. Nemohli jsme nic dělat. Proud řeky si s námi hrál, ale to nejhorší teprve přišlo. Po chvíli jsme začali slyšet děsivé hučení. Před námi se objevil vodopád a nebyl jediný. Každý další byl hrozivější a větší. Když se mi konečně podařilo dostat se ven z řeky tak jsem zjistil, že jsem se dostal na jakousi písečnou pláž, která lemovala oba břehy.

Vyškrábal jsem se dál od vody a vyčerpáním jsem padl na zem. Nebyl jsem schopný se ani hnout až po chvíli jsem si uvědomil, že se pláž změnila. Místo písku byly na zemi modré, bíle a žluté střípky skla. Když už jsem byl schopný pohybu tak jsem se porozhlédl po okolí. Bylo tam ještě několik lidí z lodi, ale mou pozornost si získala jiná věc.

Voda v řece začala najednou proudit opačným směrem a všechny lidi to velmi vyděsilo. Když jsem to chvíli pozoroval, tak ke mě přistoupil nějaký muž v kápi a varoval mě. Když jste nedoručili zásilku, tak se brzy začnou dít velmi zlé věci.

Potom jsem se probudil, ale nějak jsem tomu nevěnoval pozornost. Hned z rána se mi povedlo zničit sklo na stole v obýváku, ale to jsem ještě zakecal tím, že střepy přinášejí štěstí. Poté jsem musel jít ven a to jsem se šíleně rozbil na náledí, až se divím, že jsem si nic nezlomil.

Nevím jestli to byl nějaký druh varování nebo šlo jen o shodu náhod, ale teď mě bolí půlka těla. Pořádně jsem si narazil kostrč, záda, tříslo a ještě jsem si při tom zablokoval krk.
Dneska se mi zdálo o ponících; někde v přírodě na tomhle světě se jely dostihy na ponících z MLP, kteří nebyli kreslení, ale vypadali jako obří plyšáci. Většinu poníků jsem nepoznal, nebo nedokázal pojmenovat, ale byla tam i jedna šedá pegaska, ktetá se stále vydávala špatným směrem a já měl hroznou radost, že jí zase vidim. No a jak běželi, najednou se proměnili v animovaný, lidi z hřbetů jim zmizeli a já se přisrihl, že sedim u kompu a sleduju livestream nejnovější epizody. A Derpy tam byla, jediný, co na ní změnily byla barva očí, teď taková víc do oranžova, ale mluvila zas hlasem Tabithy st. Germain a oslovovali ji Derpy. Měl jsem z toho fakt radost.
[Obrázek: 6872667184_a86950c135.jpg]
Takhle nějak vypadali poníci v našem světě akorát větší a detajlnější a pegasové měli větší a opravdu opeřená křídla