Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
PHere it comes

Můj první alespoň částečně pony sen.
(krátkej. Alespoň něco.)

Jsem na táboře ale zrovna končí takže se probudím ráno
a slyším vedoucího jak volá něco o tom že balíme (jak tak
si vzpomínám byl jsem poslední) a tak jsem rychle vstal
a začal jsem všechno házet do tašek a zahlédl jsem v my tašce
figurku Applejack (i když žádnou nemám). Dobalil jsem
a oddechl si.Rovnou jsem zašel za kámošem a ten si zrovna
mluvil něco pro sebe.Říkal ňejaký blbostí o tom že že se blíží
konec světa (ignore) a mezi těma blbostma jsem zaslechl slovo
alicorn a tak jsem šel k němu.a zeptal se ho jestli opravdu
řekl slovo alicorn a on že jo.Tak jsem zjistil že je taky brony
a celou cestu jsme si povídali o všem možným.Když jsme
dorazili domů tak me pozval k sobě do vily (nechápu proč v tom
snu byl bohatej když normálně šetří i na rohlíkách).Samozřejmě jsem
nemohl odmýtnout.Řekl mi at se podívám na tamten vršek (hora)
a když jsem se podíval tak kolem mě něco bliklo.Z neznámého důvodů se
mi motala hlava a tak jsem se opatrně podíval kolem sebe viděl jsem
obrovskou vilu.Vešli jsme dovnitř a než jsme prošli všechy chodby
a došli tam kam mě chtěl zavést uběhlo asi 10 minut. Otevřel dveře a
tam dlouhá táhla místnost a všude byly obrazy s tématikou Mlp a
hrála taková výtahová verze Smile songu. Tak jsme tam asi hodinu
chodili a dívali se. Po "prohlídce" jsme šli k jakémusi eskalátoru
a on mi řekl že má vlastní Nyan Cat a já jenom:WTF!!??Dojeli jsme
k jakémusi černému pozadí v jakési černe místnosti tvaru kvádru
a já uslyšel jen Nyan,Nyan,Nyan a tam jsem viděl Nyan Cat. Po
probuzení jsem jen slyšel v uších Nyan Cat tak jsem myslel
že je to po tom snu ale po chvíli jsem si uvědomil že mam v
uších sluchátka a hraje mi Nyan Cat.[/align]

Za případné chyby se omlouvám. Můj mobil stojí za kravský lejno.

AchFacehoof
Tady de vidět že kombinace mého salamového mobilu a špatné wifiny na dovolené udělala své.
Tak moj sen bol hned po prvom diely čo som videl (prva noc).

Bol som doma s dedom ktory už nežije a jasne že to bol robot (terminator) som sa opaloval v obyvačke mali sme tak trocha polku strechy zničenu Pinkiesmile a v tom vedla mna sa objavila applejack ktora posilovala (robila kliky)a pod nosom mala pascu na myši neviem prečo ale bolo to tak, srazu som sa objavil v zakladnej škole v ktorej už niesom aspon 6 rokov a sledujem deda teda terminatora ktory ma za ulohu zničit princeznu Celestiu a ja s ostatnymi som ho musel zastavit, ked som tak utekal dole schodmi za dedom aj s ostatnymi tak mi ten sen skončil lebo bl.. budik ma zobudil rano o pol patej.

No čo už ale odvtedy sa mi nesnivalo nič take, ale dufam že bude Pinkiesmile
Vážení, sny s poníky jsou pro mě nesmírná cennost. Snažím vybavit každičký sebemlhavější detail a všechno si zapisuju. V současnosti mám na kontě 20 pony a pony-related snů (některé trvaly jenom vteřinu), zatím sem dám prvních pět. Pokusím se je popsat stručně a vynechám ty části snů, které s poníky nesouvisí.

12.4.2012 Byl jsem na chatě. Ustlal jsem si spodní lůžko palandy a už jsem chtěl zalízt pod peřinu, když jsem si na něco vzpomněl. V duchu jsem si řekl: "Ale Fluttershy přece ráda spí dole. Tohle jí nemůžu udělat." A tak jsem si přestlal na horní lůžko, zalezl pod peřinu a usnul. Ten pocit, že přijde, byl k nezaplacení.

29.4. Po letech jsem se vrátil na základku. Byl jsem v ředitelně a paní zástupkyně mě potom představila třídě jako nového žáka 6. ročníku. Proč? Moji staří spolužáci už byli dávno pryč a já byl... hříbě. Neviděl jsem se, jen jsem to cítil. Chodil jsem po čtyřech a tak. Připadal jsem si jako Pipsqueak, ale byl jsem jednorožec, protože mi přišlo přirozené nepsat ústy, ale myslí ovládat pero.

15.5. Doma jdu do kuchyně a přitom si povídám s nějakým neznámým poníkem. Cestou projdeme kolem Twilight Sparkle a Octavie. Ten neznámý poník mi říká, že potřebuje hrát na lesní roh. V kuchyni na stole ležely dva, jeden si vzal, přistoupil k oknu a nadechl se... tam se sen rozplynul. Ještě jsem zahlédl za oknem Slunce, které mi připomnělo princeznu Celestii (snad vypadalo jako její cutie mark).

28.5. Já, máma a sestra jdeme snovou Jihlavou. Na jednom domě visí přes okna velké plakáty. Lákají na velkou biografickou výstavu poníků v Muzeu Vysočiny. A není to představení života postav ze seriálu, ale skutečných postav (jako by Equestrie byla hned za hranicemi). Fotky, osobní předměty, prostě vše, co k velké biografické výstavě všech poníků patří.
[Obrázek: awesomelunaposter.png]
První plakát vypadal nějak takhle. Na druhém (téměř stejný design) byla jediná Fluttershy, jejíž přední část hřívy spadala přes prostý žluto-růžový nápis "Fluttershy", vpravo nahoře bylo její znaménko krásy. Třetí plakát, přibližně poloviční velikosti, zobrazoval pouze tři růžové motýlky na žlutém podkladu, dole byly opět nápisy "Muzeum Vysočiny" a "květen – září 2012".
P.S. Večer před tímhle snem jsem se díval na krásný dorůstající žlutě zbarvený Měsíc.

29.5. Nějaká hádanková soutěž, které se účastním se sestrou. Na pódiu stála Octavia, ale měla Zecořino cutie mark. To se pak v obláčku kouzelného kouře změnilo na její houslový klíč. Pak tam byla ještě nějaká klisna s jasně oranžovou hřívou, asi Carrot Top.
Já si ze snů pamatuju bohužel 2-4 vteřinové úryvky, ale poníky v nich rozeznávám. Už asi desetkrát jsem je viděl. Když si vzpomenu na něco delšího tak sem napíšu.
Bohužel, já už nesním, vlastně se nemůžu ani pořádně vyspat jak se pořád v noci budím (ať už kvůli hudbě ve sluchátkách, nebo je mi vedro....). Asi by mi ani nevadilo, kdyby se mi zdálo něco o MLP Rainbowlaugh
Takže, je tu nový přírustek. Po dlouhé době opět dokonale živý sen který si pamatuji. Ani nevím jak jsem k tomu takhle zničehonic došel Twilightsmile . Byl jsem v tělocvičně mé bývalé základní školy. Bylo tam zcela prázdno. Ani nevím co jsem tam vlastně dělal. Jen tak jsem se rozhlížel a najednou jsem uviděl na jedné roztáhnuté žiněnce Derpy. Ležela tam a bezmyšlenkovitě se dívala do zdi. Bylo vidět že je smutná Twilightoops . Přišel jsem za ní a pohladil ji po hřívě Twilightblush Otočila se na mě a tekly jí slzičky. Začal jsem ji utěšovat, ... dlouhý děj ještě Rainbowlaugh . Ke konci mě nějaký paprsek proměnil na mé OC a byli jsme v EQ Twilightsmile kde jsme se mazlili Rainbowlaugh
Vy všichni se máte Ajsleepy, mě se zdálo, že jsem byl na kopci jako poník a měl jsem na sobě hejkala Rainbowlaugh, pak jsem nějak zazoomoval očima a řekl : "Ty vole, já vidím holograficky Rainbowlaugh. " taková blbost Facehoof ani nevím co to znamená Rainbowlaugh

Odesláno z mého mobilu Pony Ericsson XPeria Neo V prěs aplikaci Tapatalk.
Tak dneska jsem měl sen, že se na gymplu spolužáci dívali na laptopu na mlp... Zbytek si asi můžete domyslet.
No, nezdá se mi přímo O poníkách, ale zrovna včera se mi zdálo o Slendermanovi, že jsem před ním se spolužákama utíkala, a on nás pak chytil a začal mě kousat do ruky (oh god..Pinkiesick) a já jsem mu chtěla rozdrtit lebku tak sem ho furt mačkala a tlačila mu hlavou proti zemi.. a někde v pozadí si běhali poníci, nic víc..
Přišel čas podělit se o další čtyři sny, ten poslední z nich stál za to...

22.6.2012 Na nějaké neznámé fórum dávám obrázky poníků. Pamatuju si Twilight+Spike a spoustu obrázků princezny Celestie.
Hmmm... den předtím byl letní slunovrat a já jsem opravdu dával při té příležitosti na jedno fórum (fnx.cz) obrázky princezny Celestie... čili sen déjà vu. Twilightblush

1.7. Nadšeně říkám sestře, že zítra je v televizi jedna z nejlepších epizod, "Sonic Rainboom". Je naštvaná, protože v tu samou chvíli má být na ČT1 nějaký film, který už nebudou dávat... (Nyní se sen plynule přesunul o pár dní dál.) Koukáme na nějakou epizodu poníků a mají tam Vánoce. Sestra říká: "To je divný, vždyť nedávno začínalo jaro." Odpověděl jsem jí, že ty díly nejdou úplně popořadě. Pak se sen zaměřil na tu epizodu, ale už se vytrácel, takže jsem ji viděl jen matně. Byly to takové ty Vánoce v americkém stylu: ponožky na krbu, červeno-bíle pruhované hůlky a tak. Stála tam Twilight a za ní Rarity. Nebo to nebyla Rarity, ale Applejack? Nebo Rainbow Dash? No, jedna z nich.
Tenhle sen docela ovlivnilo MLP v Animáčku na Barrandově... 25.6. vysílali jarní "Winter Wrap Up", 27.6. podzimní "Fall Weather Friends" a 2.7. "Sonic Rainboom".

6.7. Ve snu jsem uvažoval nad délkou života alicornů: "Princezně Celestii je patnáct tisíc let a princezně Luně je dvanáct a půl tisíce let, takže má před sebou ještě čtyři tisíce let." Tím sen skončil. Vůbec nevím, kde jsem ta čísla vzal a pochybuju, že by jediné z nich bylo pravdivé. AJ lie

23.7. Sen ovlivněný epizodou "Super Speedy Cider Squeezy 6000". Pozvedám korbel cideru, přiťukávám si s ostatními z mane 6 a pak ho na ex klopím do sebe. Ke konci dokonce cítím jeho chuť, jeho sladkost, je opravdu velice dobrý. Zůstává jen trochu pěny na dně. Spokojeně koukám na ostatní, hlavně na Applejack i Pinkie Pie s pěnou u pusy. (Následuje druhá scéna, která je trochu mišmaš.) Vidím Carrot Top. Akorát má roh jako jednorožec (malý zakulacený roh jako Twilight) a křídla jako pegas. Někam letí; přitom má barevné schéma (srst, hříva, oči) a cutie mark jako Rose. Ohlédne se přes rameno a změní barevné schéma i cutie mark na Flima (taktéž její roh se zašpičatí). Podívá se dopředu a změní barevné schéma i cutie mark na Flama (též získává jeho knír), nasedá na Super Speedy Cider Squeezy 6000 a odjíždí...

Ach, Luno, strážkyně snů, co jsi mi to provedla! Ten cider byl tak lahodný! Nikdy předtím ani potom jsem nic tak dobrého nepil. Ajsleepy Ale přesto, děkuju za ochutnávku... Pinkiesad2