Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
díky Flutterryay
Dneska ani moc nešlo o poníky ale spíše o Bronies stuff Rainbowlaugh Jinak jsme s pár broníkama probírali Lunu a to že se mi podívá do snu a tam řekne co Fluttershy Ajsmug

Dneska se mi zdál sen...zajímavej sen. Bohužel Luna nikde. Byl jsem v nějakym zábavnym parku a vím že už jsem tam byl. Potkal jsem tam nějakýho švindlíře - takový kroužky který se mají házet na tu tyčku - kroužky byli menší než ta tyčka. Tak jsem ho chtěl pořád přesvědčovat o tom že vyhraju. Nakonec jsem si vzpoměl na Love&Tolerate a ustoupil jsem. On někde vzal kulomet, a začal na mě foukat Konfety apd. Prostě to co má Pinkie v Party Cannonu. Potom mě to tam děsně nebavilo tak už jsem chtěl jet domů ale všimnul jsem si stánku (maringotky) s prodejem retro předmětů. Prodejce se zrovna rozčiloval že mu nejdou obchody, tak jsem přišel k okýnku a chtěl si něco koupit. Vybírám..a najednou se ke mně přiřítí nějaká holka a začne se prodavače ptát na poníky a předměty spojené s MLP FiM. Prodavač jí řekne že nic takového nemá. Já už se s ní mezitím s velkým zaujetím bavím, představil jsem se i jako JakubCZECH a zeptal jsem se jak je na foru ona. Ona mi to řekla, ale to si bohužel nepamatuji. Pak už musela odejít, tak jsme si dali brohoof (brofist?) a šla. Když odcházela tak mi jeste rikala cosi o jeji oslave narozenin, ze jsem zvan. Pak odesla. No..a ja pak zjistil ze mi ujel odvoz Rainbowlaugh takze jsem byl kdesi v haji bez penez...Zajimave je ze ja si ze snu tolik nepamatuji. Nikdy. Zeby fakt Luna ? o_O
Snů jsem měl víc, některé hodně zajímavé, některé ne, ale dnes si pamatuji, že jsem měl sen, kde se objevili poníci. Byla to OCčka, kříženci Rarity a Swetie Belle. Samozřejmě, že jsem si s nimi hrál, česal jim hřívu atd., takže splnění mnoha snů, bohužel, bylo to krátké a nebyl jsem to úplně já, spíš jsem to pozoroval.
Tady se to nějak rozjelo s těmi sny. Taky se mi zdál takový docela živý sen.

Byl jsem s menší skupinkou lidí v nějaké knihovně, ale už po zavírací době. Hledali jsme tam nějakou starou knihu a vyhíbali jsme se hlídačům. Docela úspěšně až někdo z té naší skupiny cosi shodil a začalo tam hořet. Okamžitě se spustil obrovský poplach a hlídači se tam rojili jako když nakopnete vosí hnízdo.

Začali jsme zběsile prchat, ale automaticky se vše uzavřelo a byli jsme tam v pasti. Už se knihovnou začal šířit dusivý kouř a ti co ji hlídali utekli a nás tam zavřeli. Když už to vypadalo zle, tak jsme se nějak dostali do sklepení a tam se nám podařilo uniknout skrze jedno rozbité okno.

Když jsme byli venku tak jsme se ocitli v nějakém velkém městě. Taky bylo asi léto, protože bylo velmi teplo a dusno. Taky se velmi zatáhlo a začalo se shcylovat k bouřce. Vím, že někdo a myslím, že to byla nějaká holka říkala, že jsme ani nesehnali tu knihu a ještě budeme mít legendární průser a možná i zmokneme.

To nebe bylo až děsivě černé a tak jsme pospíchali zpátky abychom aspoň nezmokli. Vím, že větší část cesty jsme šli dlouhou lípovou alejí až jsme došli k velkému parku. Byl to krásný park uprostřed města, plný stromů a zeleně. Někdo říkal, že jsme konečně zpátky a že doufá, že si nikdo nevšiml naší nepřítomnosti jinak dostaneme na odně dlouho domácí vězení.

Jediné co nám bránilo v naší cestě byla kamenná zeď co obklopovala celý park. Už začínalo silně hřmít a poprchat, tak jsme se rozhodli přelézt plot. Já šel jako poslední a když už jsem byl skoro na druhé straně, tak jsem zakopl a spadl dolů na trávu. Zvláštní bylo, že jak jsem se zvedal a rukama se opřel o ten trávník, tak jsem přímo cítil, že se té trávy dotýkám. Byla taková jemná a příjemná na dotek.

Když už jsem se pak postavil, tak se na mě ostatní dívali a pak někdo řekl, že příště tu knihu dostaneme ať se stane cokoliv a pak se uvidí co bude dál. Že najdeme cestu zpět. Potom se všichni podívali na budovu uprostřed parku. Byla to velká stará budova a v tu chvíli začalo pršet a z druhé strany svítilo slunce. To vytvořilo nad tím parkem nádhernou duhu a mi se rozběhli k té budově.

Potom jsem se už vzbudil. Na tom snu bylo nejzajímavější, že jsem pociťoval celé prostředí jako bych tam doopravdy byl. Teplo, déšť i tu trávu. Ještě teď z toho mám zvláštní pocit.
Vivid dream. Ty sou taky fajn, já osobně z nich pak mám takovej zvláštní ale příjemnem pocit.

Dneska se mi zdálo, že sem si psal s Andreou Libman, na nějakej sociální síti, která je primárně určená k sdílení všech možnejch tabulej. Vim, že sem si tam našel třeba rozvrh hodin, nebo periodickou tabulku.
Mne sa ešte cez prázdniny snívalo, že nám Kiraa maľoval byt namodro, nevydarilo sa mu to a potom vrátil peniaze Pinkiecrazy
Dnes som sa zobudila z veľmi šialeného sna.. Nakoniec som stoho mala dobrý pocit pretože to bol sen z poníkmi! (aj keď teda dosť šialený..)

Sen sa skladal z: Ufo lode vo tvare tanku, twilight sparkle, luny a časť príbehu ako sa po 1000 rokoch vráti NM, a ešte tam bolo nejké velké jazero ale vela si toho nepamatám Rainbowlaugh Ale viem že to bolo šialené..
Vidíš... Já dneska jezdil na výtahu a opakovaně málem padal do šachty. Paradoxně mě na tom nejvíc děsilo jak se mi prsty a kusy oblečení chytaly do toho pletiva co je s nim obehnaná šachta... ...kolem na schodech nebylo zábradlí a v pozadí pořád někdo křičel...

Njn, zkouškový... ...žádní poníci Unsuresweetie
Nebyl jsi v tom snu náhodou ten korejec který najel na vozíčku do výtahové šachty Rainbowlaugh - Darwinova cena
To mi povídej. Já už kvůli zkouškovému období ani pořádně nespím. To, že se mi vůbec něco zdá je úspěch. Už se těším jak to bude zamnou v dobrém i zlém. Taky doufám, že se mi snad bude zdát aspoň nějaký zajímavý sen Pinkiesmile