Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To mě se ještě o MLP nezdálo. Bohužel. Tak třeba to přijde dneska (kéžby)
Tak dneska to byla jízda.

Poslední dobou se mi zdají samé katastrofické scénáře. Už ani nevím o čem bylo tohle, ale ocitnul jsem se v biologické laboratoři schované v jakési chajdě v horách.

Podařilo se mi nahodit přístroje co tam byly- kompletní výbava pro vytvoření klonu. Z jednoho počítače se mi dokonce podařilo zachránit a následně syntetizovat použitelnou DNA, kterou jsem následně vložil do vajíčka a to zdárně uchytil v jedné "nádrži."
Začala pěkně blastogeneze a brzo jsem si mohl říct "IT'S ALIVE!" Pinkiecrazy
Všechno probíhalo docela fajn, až na jisté potíže s imunitním systémem, ale to se mi podařilo kompenzovat a tak jsem si vypěstoval vlastní Lunu v akvárku Rainbowkiss

Sice trochu z jiného konce než obvyklá "Luna ve snech" ale vem to čert Rainbowlaugh
Nedávno se mi zdálo o nějakym světě, prostě všichni mohli měnit podobu z lidí na poníky a obráceně. A Alicorni se dokázali zneviditelnit. Villain byla Nightmare Moon. Já sem byl jeden z agentů kdo po ní šli, další byla Octavia a Vinyl. Nejdřív sem pátral v nějakejch zříceninách, NMM dostála svýmu jménu protoże se tam na mě sbíhali klauni (mám klaunofóbii)
Nenašel sem nic jen Vinyliny brýle.

Pak Celestie pořádala nějakou slavnost ( Celestie jako člověk byla hrozně krásná) a najednou začala hrozná panika. Nějak sem si vzpomněl, že z Vinylinýma brýlema jdou vidět neviditelné věci. Nasadil sem si je a viděl NMM hned vedle mě. Zašklebila se na mě a vzlétla. Proměnil sem se na poníka (pegase) a lětěl za ní, nadletěl jí a pak sem jí stlačil zpátky na zem. Dál už si to nepamatuju.
Discordian: Takže nejsem jediný kdo má samé katastrofické sny? Bohužel si poslední dny mé sny moc nepamatuju. Navíc mám poslední dobou i špatné spaní, ale snad to brzo přejde a vrátí se normální snění.
To asi nejsi jediný. Předtím se mi zdálo ještě něco na způsob Mlhy, akorát tam nebyly potvory. Pouze v té mlze selhávala elektronika.
Já mám všelijaké sny, ale poníky v nich rozhodně nemám Rainbowlaugh
Dneska jsem se mi nezdálo přímo o ponících, ale byl jsem v nějakém strašidelném hradě, kde se třásla podlaha a já udělal :"Tthhiiss mmaakkeess mmyy vvooiiccee ssoouunndd ssiillllyy"
viz.
[video=youtube]www.youtube.com/watch?v=8jnTU4A5JpE[/video]
Pinkiehappy Pinkiehappy
To je naprosto úžasná scéna, jedna z nejlepších Rainbowlaugh
Dnes se mi zdálo o Dashie...only me and Dashie...i was in Equestria...with Dash...i going to all places with her...clouds, bed...Všude jsem s ní byl...jen já a ona...nikdo jiný tam nebyl...takhle bych to chtěl...
----------------------
Added more info!
----------------------
I was enjoy all the fun with Dashie...Race with her...love...kiss...and then i wake up...
Já měl zatím jen jednou pony sen a samozřejmě ho zapomenu Rainbowlaugh