Bronies.cz

Úplná verze: Poníci ve snech
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nedávno sem taky měl pony sen.

Z pohledu někoho sem viděl jak Twi a Tia leží u Twi v knihovně na zemi a zaplétaj si hřívy dohromady. Spike tam byl taky, ale bylo mu hrozně trapný vylýzt, když se tam ty dvě tak bavily. Načež někdo prohlásil "Equestria bude převzata za bílého dne." Z košíku se najednou vyplazil had, nejdřív se prosmýknul Celestii pod nohama a pak ho měla kolem krku.

A bum, probudil sem se Rainbowlaugh
Od doby čo som mala prvý sen s poníkmi tak sa mi snívalo ďalších niekoľko snov.. No ani jeden si nepamatám Rainbowlaugh
Mně se taky dnes zdál sen s poníky... zezačátku něco jako "Barum Rally", akorát někde u nás, s "překážkovou dráhou" (přes silnici překážky, dokonce aj vykopaný díry v silnici) a hromadnej start. No a 3 auta se držely stále u sebe, kde asi 1km od cíle vedoucí auto trochu bouralo (2. v pořadí do něj drclo), z okýnka vykoukla naštvaná Luna a "Zab toho *píp*!", řvala na Celestii, která byla 3. v pořadí, tedy hned za "viníkem". No a těsně před cílem se "viník" (nyní na 1. místě) nějak zadíval ve zpětným zrcátku na Celestii, skončíl v nějaké té vykopané díře a z auta vykouknul naštvanej Sombra. No Celestie dojela nakonec jako první, v cíli zastavila, z auta vypadla a chvíli spokojeně ležela na zemi s vypětím všech sil... Dobro zvítězilo nad zlem.
No mě se zdál zase sen o nějaké nákaze. Na tu nákazu zemřelo více než 80% populace a asi 30% z mrtvých nezemřelo úplně. Zešíleli a byli nebezpeční pro ty co přežili.

Děj snu se odehrával už nějakou dobu po vypuknutí nákazy. Žili jsme v nějaké kolonii. Ti co přežili byli i z dalekého okolí a živili jsme se farmařením. Přes rádio jsme se snažili zachytit vysílání jiné skupiny přeživších abychom zjistili jestli jsme zůstali jediní nebo ne.

Po nějaké době se nám podařilo zachytit, rádiové vysílání jiné skupiny a podle toho co říkali, tak měli být někde od Brna. Nějakou dobu jsme se přes to rádio bavili až do dne kdy říkali, že se k nim blíží velká skupina nakažených. Bránili se, ale potom bylo už jen rádiové ticho.

Postupně lidé z kolonie začali ztrácet naději, když k nám přijelo vojenské nákladní auto. Byli tam vojáci s lidmi a nějakými vědci. Říkali, že zachytili signál armády nebo toho co z ní zbylo. Taky zjistili, že se tam vyrábělo jakési sérum na tu nemoc. Ti vědci co s nimi byli chtěli ve výzkumu pokračovat a dokončit vakcínu. Taky nás varovali, že se k nám blíží velká skupina nakažených, že jsou několik dnů zpátky. Chtěli jen přenocovat a vyrazit dále na cestu.

Museli jsme se rozhodnout. Jestli zůstaneme a budeme bojovat nebo jim pomůžeme na jejich cestě. Všichni jsme veděli jak dopadli v té druhé kolonii a tak jsme se dohodli, že je na čase jít dál. Další ráno jsme všichni vyrazili dál. Jeli jsme dlouho až po několika dnech jsme dorazili k velkým záterasám. Tam byla velká budova, asi nějaký hotel.

Bylo tam i hodně nakažených a museli jsme si brobojovat cestu. Taky bylo nedaleko letiště a tak jsme se rozhodli, že se rozdělíme do dvou skupin. Jedna skupina půjde zajistit nějaké letadlo pro případ, že by nevyšla ta možnost s vakcínou. Ta druhá skupina se vydala do hotelu pro tu vakcínu.

Dál si toho už moc nepamatuju jen vím, že v tom hotelu byla tma. Měli jsme jen malé baterie a všude bylo plno nakažených. Nakažení taky byli více aktivní ve tmě. Potom vím, že nás tam naháněli a snažili jsme se už jen přežít.

No ... nevím jestli se nám podařilo uniknou nebo jsme získali i tu vakcínu, ale třeba se mi bude zdát pokračování někdy.
This dream was brought to you by
[Obrázek: Resident_evil_series_logo.png]
wtf proste jsem byl na cp_badlands a potkam fluttershy tak jdeme smer spirala na RED strane a zniceho nic vagineer no ty backoro v jahodach too much gmod pak uz jsme si zachranili zivot probuzenim o_O
(20.01.2012, 20:15)Airashi Napsal(a): [ -> ]
(20.01.2012, 19:43)Deranged Whony Napsal(a): [ -> ]Jak vyvolat sen taky nevím.
Kdesi mám zahrabaný návod na lucidní snění, ale ještě jsem ho nezkoušel.
Pro normální snění by mohla zabrat jedna ze dvou věcí - "přesycení" nebo "vyhladovění".
Neberte mě v tomhle za slovo, jen nadhazuju nápady.

Já své sny vždy ovládám, ale nikoli to o čem se mi má zdát, někdy se mi to ale povede a nenápadně odvedu svůj mozek od onoho k tomu, aniž bych se probudila. Už jsem o tom párkrát přemýšlela, jestli vůbec spím nebo jsem vzhůru, když se mi něco zdá...

(20.01.2012, 20:14)Leslieshy Napsal(a): [ -> ]Druhý byl o tom že jsem ukradla poníky (napodobeniny a ještě k tomu G3! Jen jeden byl originál) a schovala jsem je do skříně.

Jak si se cítila, když si je tam ráno nenašla? Rainbowlaugh Byla si smutná, že to byl jen sen? Nebo sis naopak oddechla? Rainbowlaugh

más dva typy snu ty co chces aby byla pravda a ty ve kterejch j paní blairová z exorcist Rainbowlaugh


Á mě se nedávno zdál úplně celej díl MLP, až na to, že to nebyl žádný známí díl, ale díl vyprodukovaný mým mozkem. V Equestrii se blížil nějaký svátek dětí, ale v továrně na hračky před nedávnem řádil Discord a tak bylo šíleně moc hraček rozbitých. A tak si princezna Celestia pozvala na pomoc Twilight. Ta požádala o pomoc ještě Fluttershy a Rarity, ale zbylým třem nic neřekly. Těm se vymluvily, že jedou do Canterlotu za nějakými příbuznými.
Pinkie, AppleJack a Dush na to ale posléze přišly a naštvaly se. Všechny se rozhádaly na dva tábory: Twi, Fluttershy, Rarity vs. Pinkie, Apple a Dush. Dělaly si naschvály a nakonec tam vlítla princezna Luna a všechno urovnala...
Docela hustý no...Rainbowlaugh Rainbowlaugh Rainbowlaugh
A to jedu MLP sotva půl roku RainbowlaughDD
Dneska jsem měl poprvé poníkosen...a jak na potvoru jsem si ho nezapamatoval...
Ak sa ti nabudúce niečo bude snívať, zapíš si to... Ja som si začal viesť snový denník a odvtedy si častejšie pamätám na sny.
to zní jako plán :3