Bronies.cz

Úplná verze: Komixy CZ
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To je skvělý! RainbowlaughRainbowlaughRainbowlaugh
Logika level Derpy Facehoof Derpytongue2
One Terrible Choice
Twilight Sparkle se stala princeznou Equestrie a s její novou formou jako Alicorn, dostala požehnání nesmrtelnosti. Ale pro ní to je prokletí. Uběhlo už 200 let a její přátele a rodina dávno zemřeli. Je
téměř sama a snaží se vydržet svojí situaci.
ORIGINAL
Pokračování
[Obrázek: 04Z11Wg.jpg]
[Obrázek: 45PqGn2.png]
[Obrázek: fhjlsxj.png]
[Obrázek: Wsuy17e.png]
Bellasara:
Proboha, nauč se psát. To se nedá číst, fakt. Překládání lvl over 9000. Nauč se anglicky i česky. Jako vážně, ta tečka za tázací větou je... eh. Promiň ale i ve tvých ostatních přeložených komixech jsou hrozné chyby. Nauč se anglicky a přestaň používat google překladač, nebo se na to vykašli.
Možná by jsi to mohla překládat teda ty. Uznávám, že tam nějaký ty chyby jsou, ale bellasara tady přeložila docela dost komixů a já třeba jsem za to dost vděčnej. A to, že nenapsala otazník za tázací větou se může stát každému a myslím že každý průměrně inteligentní člověk smysl pochopí.
Jako jo Bellasara to sem střílí jak starej maximův kulomet, chyby tam jsou ale trochu mě štve to že jsem jí vyčistil Cupcakes s Lunou a Tií a ani mě neuvedla.
PS: Bellasaro - dej to vždycky někomu přečíst, než to postneš. Ideálně to dělej tak, že to přeložíš a pak se na to podívej třeba o dej později s čistou hlavou. Kolikrát přijdeš na to, že se to dá napsat lépe a výstižněji.
Blue Comet: Bacha, za tohle litaj minusy Rainbowlaugh
Ale jinak s tebou souhlasim. Jen to nemuzu psat narovinu, protoze jsou potom na me "stiznosti". Facehoof
Pravé přátelství.

[Obrázek: lK98ta4.jpg]
já si myslím, že překládáš dobře. Jen tak dál a trošku si uprav ty malé chybičky Twilightsmile
Hodně jsi se ale v překládání zlepšila. Je vidět, že naše rady si bereš k srdci Pinkiesmile Rejpalové budou všude, s těma nic nenaděláš Ajsmug
Špatný nápad.

[Obrázek: 0912SUO.jpg]
[Obrázek: y3l4e75.jpg]
[Obrázek: 5krXPH0.jpg]