Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stejně by ty lístky chtěly podrobnější vysvětlivky. Já chápu, že program se stále buduje a ještě to přijde, ale jestli by se vám hodilo vědět, co mi chybí, tak tady:
Ad SugarCubeCorner: Famózně mňamózní, to je hezký, ale furt nevim jestli o to stojim. Je to účast na hostině? Vlezné do VIP salónku, kde je konzumace poté zdarma? Dostanu na hodinu židli na párty a krabičku s cookies? Budu si moct hezky po poníkovsku kousnout z obřího dortu? A co když má někdo třeba bezlepkovou nebo jinou dietu, taky má SugarCubeCorner pro něho smysl? Nebo nerad sladký? Nebo je vybíravej?

Dál mi na webu chybí informace, jestli si figurku Libuše nebo aspoň placku budu moct koupit i zvlášť, aniž bych musela mít ty dražší lístky. A jak to je s účastí velmi malých dětí, které se stejně některých akcí účastnit nemůžou nebo dvoudenní účast nevydrží - od kolika let cca se počítá, že dítě potřebuje vstupenku? Půjde koupit lístek i samostatně na jeden den, nebo to je prostě třistadvacet, ber či nech bejt? (Já klidně podpořím akci i více korunkami, ale ještě radši bych svůj hypotetický nevyužitý den uvolnila někomu, na koho by se třeba jinak nedostalo.)
Ano chtěly a ano, na webu stále chybí spousta informací, protože je doplňujeme postupně. Jop, hodí se vědět, co tam chybí, i když jsme si toho ve většině případů velmi dobře vědomi. V tomhle informační stádiu neměly být lístky ještě na webu, protože (přesně jak jsme čekali) se objeví záplava těhle dotazů.

Bohužel - když jsme se rozhodli na posledním promítání v Praze odhalit trochu toho, co už můžeme a zodpovědět případné dotazy, tak nás skutečně nenapadlo, že se najdou tací, kteří mají nutkavou potřebu si to nahrávat a pak to posílat sem do oficiálního vlákna bez jakéhokoliv upozornění. Poučení pro nás pro příště: nic takového předem nesdělovat, protože to plodí akorát problémy. Teď je třeba věnovat čas a energii odpovídáním na dotazy, které by jinak byly odpovězeny přímo na webu.

Zatím lístky nejsou v prodeji, takže to berte jako náhled - dotazy budou zodpovězeny, než lístky půjdou do prodeje.

(13.05.2014, 01:13)Ebženka Napsal(a): [ -> ]Ad SugarCubeCorner: Famózně mňamózní, to je hezký, ale furt nevim jestli o to stojim. Je to účast na hostině? Vlezné do VIP salónku, kde je konzumace poté zdarma? Dostanu na hodinu židli na párty a krabičku s cookies? Budu si moct hezky po poníkovsku kousnout z obřího dortu? A co když má někdo třeba bezlepkovou nebo jinou dietu, taky má SugarCubeCorner pro něho smysl? Nebo nerad sladký? Nebo je vybíravej?

Jedná se o lístky na občerstvení. V tuhle chvíli ještě nemáme přesně naplánováno, co přesně za občerstvení tam bude, takže na tu otázku nelze odpovědět. Ostatně nabídka nemůže být tak široká, aby to pro všechny bylo to nejlepší a ještě k tomu byla vhodná pro lidi s všemi možnými dietami - potom by z Sugarcabe corner zbyl kohoutek na destilovanou vodu Rainbowlaugh Je i dost možné, že nebude možné předem říct, co přesně za to bude. Rozhodně nečekej informaci, že za jeden lístek budu dva krajíce chleba, dva plátky Eidamu 30% a jeden plátek anglické slaniny. Něco sladkého tam nejspíš bude - jestli to někdo nerad nebo je vybíravý? Má smůlu. Tohle je con a ne pozvánka na večeři s předem připraveným menu pro všechny typy chutí Pinkiesmile jídlo na místě není důvod, proč to pořádáme.

Hostina? Nope. VIP salónek? Nope. židle na party a krabička sušenek? NNNOOOPE. Obří dort? May(a) bee...

(13.05.2014, 01:13)Ebženka Napsal(a): [ -> ]Dál mi na webu chybí informace, jestli si figurku Libuše nebo aspoň placku budu moct koupit i zvlášť, aniž bych musela mít ty dražší lístky.

Placky i figurky se vyrábějí v limitované edici předem, takže volně k prodeji na místě určitě nebudou.

(13.05.2014, 01:13)Ebženka Napsal(a): [ -> ]A jak to je s účastí velmi malých dětí, které se stejně některých akcí účastnit nemůžou nebo dvoudenní účast nevydrží - od kolika let cca se počítá, že dítě potřebuje vstupenku?

Ano i na tohle jsme pomýšleli: zatím počítáme s variantou, kdy do 12 let dítě vstupné platit nemusí, ale bude potřebovat dospělý doprovod, který za sebe vstup zaplatí. Přesné podmínky dáme k dispozici, než bude zahájen prodej lístků.

(13.05.2014, 01:13)Ebženka Napsal(a): [ -> ]Půjde koupit lístek i samostatně na jeden den, nebo to je prostě třistadvacet, ber či nech bejt? (Já klidně podpořím akci i více korunkami, ale ještě radši bych svůj hypotetický nevyužitý den uvolnila někomu, na koho by se třeba jinak nedostalo.)

Bohužel není možné koupit vstup jenom na jeden den, ani předat nevyužité vstupné někomu jinému z jednoduchého důvodu: přineslo by to neúnosnou administrativní zátěž, nutnost dodatečné kontroly u vstupu. Za základě předběžného průzkumu počítáme s tím, že většina lidí toto nevyužije a zúčastní se akce od začátku do konce. Cena za vstup na akci (oněch 320,- které jsou součástí každého lístku) je stanovena tak, aby nebylo třeba tyhle věci řešit.
Ahoj Jamisi zaujala mne infomace o figurce Twilightsmile Bude si ji moc koupit i člověk s normální vstupenkou ? nebo je to dáreček pro W.I.P. ?
(jinak chválím figurka je hezký tah ) Sorry jsem slepý. Twilightblush
Podívej se na příspěvek nad tebou. Pinkiesmile Budou jen pro ty se vstupenkou
(13.05.2014, 11:33)Baterka Napsal(a): [ -> ]Ahoj Jamisi zaujala mne infomace o figurce Twilightsmile Bude si ji moc koupit i člověk s normální vstupenkou ? nebo je to dáreček pro W.I.P. ? (jinak chválím figurka je hezký tah )

Figurka bude pouze s nejvyssi vstupenkou ale - je mozne, ze spustime kampan typu "Kickstarter" pro ziskani trosku vice penez na zahranicni hosty a jako odmeny budou ruzne limitovane edice veci, mozna, negarantuji, vcetne par kousku figurky Libusse 2014 ed.

K prodeji na miste nebudou - neni to mozne, objednavka se musi odeslat s predstihem do Nizozemska aby nam je v vytiskly, proslo to QA a zaslali a my to vsechno zkontrolovali.

@Vsichni: Otazky jsou dobre, jen s nima pokracujte, radi vam odpovime na rozumne dotazy tudiz predem diky za ne! Twilightsmile
Děkuju za zodpovězení všeho!

Ad SugarCubeCorner, já samozřejmě nečekám úplné podrobnosti, jenom je dobrý předem vědět, co alespoň rámcově můžu čekat a jestli vůbec budu mít možnost si to vybrat v průběhu svého pobytu na akci - kromě obecného lístku na občerstvení to mohl být třeba ještě lístek na párty ve stanovený čas s občerstvením nebo poukázka na odběr něčeho konkrétního. Teď už je mi jasno, kolik si mám našetřit.

A vůbec, jste borci, že nás rovnou něčím tvrdým neutlučete, vy organizujete con na zelené louce a my vám do toho kafráme čtvrt roku před akcí. Jenže když já už se těšim a moje dcera se mě asi tak obden ptá, kdy už to bude. Twilightsmile
Jen kafrejte a ptejte se. Spousta veci nam muze byt naprosto jasna, ale nedochazi nam, ze je nedostatecne popsana pro vas. Vnejsi pohled je potreba Pinkiesmile

Sent from my Nexus S using Tapatalk
(13.05.2014, 12:18)Ebženka Napsal(a): [ -> ]Děkuju za zodpovězení všeho!

Ad SugarCubeCorner, já samozřejmě nečekám úplné podrobnosti, jenom je dobrý předem vědět, co alespoň rámcově můžu čekat a jestli vůbec budu mít možnost si to vybrat v průběhu svého pobytu na akci - kromě obecného lístku na občerstvení to mohl být třeba ještě lístek na párty ve stanovený čas s občerstvením nebo poukázka na odběr něčeho konkrétního. Teď už je mi jasno, kolik si mám našetřit.

A vůbec, jste borci, že nás rovnou něčím tvrdým neutlučete, vy organizujete con na zelené louce a my vám do toho kafráme čtvrt roku před akcí. Jenže když já už se těšim a moje dcera se mě asi tak obden ptá, kdy už to bude. Twilightsmile

Rádo se stalo Pinkiesmile jak budeme mít podrobnější informace, hned se podělíme. Určitě bude možnost si občerstvení vybrat během pobytu na akci.

ad Party (zatím vypadá, že bude protože zájem o to je): bude v rámci standardního vstupu - na rozdíl od jiných akcí podobného typu neplánujeme omezovat vstup v rámci programu. Prostě jeden vstup bude platit na veškerý program.
Bude už před conem zveřejněné info, co si tam od vendorů budeme moct koupit? Pinkiesmile
@Proky: to bude záležet hlavně na prodejcích samotných, jestli budou chtít prozradit, co všechno přivezou. Pinkiesmile oficiální seznam zatím nepřipravujeme.