Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Lidi, rád dávám hugy, ale nikdy bych někoho neobjal, aniž bych se předem zeptal, osobní prostor je osobní prostor... stejně se ale podle mě mohla Yami zmínit organizátorům o svých problémech na místě a ne si na ně stěžovat až po akci na twitteru. Doufám, že to neodradí nějaké hosty od toho přijet za rok...
Mě tohle vyloženě uráží... Applejackunsure


Strávil jsem s nimi přes dva dny "abych byl k ruce".
Ze svého jsem jim platil lístky na MHD, kupoval jídlo, zařizoval s Claymonem odvoz, s Tomem organizoval trasu, nosil vodu, tašky, hlídal v obchodech, otevíral dveře...

Během LARPu byla Yami naprosto miliónová, bavila se, dělali si s Eile ze sebe srandu. Cca. každé dvě hodiny jsem se ptal jestli je všechno v pořádku a nikdy jsem nedostal ani náznak záporné odpovědi. (A to si troufnu tvrdit že jsem velmi silný empatik.)
Nahoře na Ladronce jsem všem kteří se pokoušeli Yami obejmout říkal "No Hugging", ale dva lidi jsem nezastavil, jeden z nich byl Takeru ale to je v tuhle chvíli naprosto nepodstatné, navíc když v posledním týmu dokonce jednoho člověka objala sama. Celou dobu jsem měl s sebou deku, léky, deštníky a svačiny kvůli čemukoli, co by se mohlo v průběhu dne pokazit.

Z věcí které se "nepovedly" vím o tom, že jsem v pátek ráno přislíbil svoji přítomnost od 9:00 s odchodem z hotelu v 9:30, ale díky nákupu lístků a drobnému incidentu v metru dorazil "až" 9:25 - tzn. pět minut před odchodem. Druhá věc je, že po LARPu, kdy jsem směrem z Vypichu zvolil špatný autobus, čímž jsme se na celých 12minut ztratili (během těch 12minut za námi do autobusu směr Malovanka doběhl Tom s rozjedenom svačinou na porcelánovým talířku v ruce) a my s jeho asistencí odjeli nakupovat makeup do Sephory v Palladiu, kde mě Yamin asistent pochválil za skvělou práci. A protože bylo v plánu nakupovat "girly things", byl jsem ze svých služeb propuštěn.

Na samotném conu jsem nakoupil a donesl přesně to jídlo, které si nakoupili předešlý den v Albertu, potom co nebyli spokojeni se snídaní v hotelu. Celý den byla k dispozici voda a raut, ve kterém byly speciálně připravené tácy, které respektovali její alergie. Při žádosti o talíře a kapesníky jsem doběhl do Billy a zpátky za tři a půl minuty.


Žere a mrzí mě to celý dnešek, nicméně lépe bych svojí roli zvládnout asi nedokázal.
Jako profesionální se toto chování podle označit nedá, chce se mi použít slova podraz a svinstvo... Applejackunsure
(03.09.2014, 16:58)pidi Napsal(a): [ -> ]Jako profesionální se toto chování podle označit nedá, chce se mi použít slova podraz a svinstvo... Applejackunsure

Ámen
Mně je z toho kvůli vám taky dost smutno, bylo vidět že jste se dost nadřeli, aby všechno proběhlo hladce... Kdybych tušila, že se tohle neřešilo na místě, tak to sem ani netahám.
@Pidi: tyjo to jsou služby jak kdyby šlo o nějakou Paris Hilton. Nevím na jaký standart je zvyklá, ale na český podmínky je tohle naprosto neskutečný. Takhle se o hosty nestará snad nikdo o kom bych věděla. Vím že trekkies, star wars případně galactica lidi tu párkrát někoho měli, ale fakt ne s tímhle servisem.
(03.09.2014, 16:58)pidi Napsal(a): [ -> ]Applejackunsure

Tak po tomhle teda nevím na co si milá Yami stěžuje. Ty jsi odvedl více než prvotřídní službu kterou si ostatní mohou nechat jen zdát.
Dle mého názoru zjevně jde jen o momentální výlev (kombinace únavy, stresu, nemoci), kdy může být nakrnutá na banální věci, avšak pokud je nějaký problém, tak je jej lepší ihned sdělit a ne dělat fluttershy aby to nevypadalo nějak špatně.

A vůbec, s jejím vystupováním celkově mi vůbec nepřipadalo že je něco v nepořádku.
Ale no tak... už to stačilo, ne? Chápu, že všechny, kteří v tomto byli zapleteni - hlavně ti, kteří se o hosty starali - byli nebo stále jsou z toho všeho rozmrzelí a naštvaní (stejně jako já), protože udělali vše, co je v jejich silách a patrně měli o Yami v hlavě jiný obrázek (stejně jako já). No už holt není ten super dokonalý typ, ale má taky své chvilky, jako my všichni a holt nás to mrzí či štve... všichni děláme chyby, nikdo nejsme dokonalý.

Můžeme se o tom sáhodlouze dohadovat, ale radši bych byl pro, vzít si z tohoto poučení pro příště a nechat tuhle bouři ve sklenici vody být. Je spousta jiných věcí, které se na Czequestrii připomínkovat, no ne? Tak směle do toho - už se na ten feedback třesu!

btw. Yami postovala na Twitter i pozitivní věci ohledně Czequestrie (viz. její profil). V úvahu se hodí vzít i fakt, že přes svojí energičnost na ní bylo znát, že je dost na pokraji svých sil a pokud jste v podobné situaci byli, tak víte jak nevypočitatelně se v tom stavu člověk chová (to nemá být omluva, ale vysvětlení). A taky nebyla na Czequestrii jediným hostem Ajsmug počkejme si i na hodnocení ostatních.


Stalo se, nedá se odestát - vezmeme si z toho ponaučení a jedeme dál.
Ano, a nyní k tématu (jak zmínil Jamis).

Co se týče k výtkám tak měl bych jedině k tomu že mezi programy byly docela "díry" kdy nebylo co dělat.
Viz např. neděle dopoledne, kdy jsme tak nějak už provozovali sleepcon. Na DDR nebo Karaoke byl problém se vůbec dostat (narváno), a nebylo jiného co dělat. Jako že by nebyl problém něco vymyslet random (viz choo choo train, to bylo epic).
Dále... hmm sice Billa byla hned vedle a hospoda pod KD, ale ten bar u vendorů byl na dvě věci. Jednak tam bylo skoro nic (k pití - většina raději se uchýlila k automatu dole což byl totální rip-off), a když dostal člověk žravou tak ani ty sušenky si nekoupil, protože buď byl bar zavřený, do Billy se nechtělo, nebo bylo v okolí už zavřeno (sobota kolem večera).
A sezení.. někdy nebylo ani pořádně kam si sednout, kdyby byl aspoň koberec s hromadou polštářů, to by postačilo.

Toť můj feedback.
Ty díry v programu byly fajn na to posedět a jen tak pokecat, popřípadě si šlehnout do krve pár mlp písniček z mobilu (jsem absolutní závislák) v baru jsem nikdy ani nebyl, takže nevím, beztak jsem neměl dojem, že by byl extra potřeba... pití jsem holt nakupoval v automatu dole a na žravou jsem měl nějaký sušenky z domova, na oběd jsem si zašel do čínský restaurace v obchoďáku. Jo, a místo na sezení jsem si vždycky našel, tak nevím? Pinkiecrazy Jako, neříkám, že to bylo úplně perfektní, na příště bych možná doporučil pár dalších místností s dalšími věcmi, aby si teda každý našel to svoje, ale celkově vážně skvělý. Rainbowlaugh
Místa k sezení jsou obyčejně na conech spíš nadstandard, na Galaconu se dalo posedět třeba jen venku nebo v restauraci. Tady byla křesla na obou patrech, většinu času se dala ulovit i židle v místnosti 23 (Sugarcube corner).