Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Simple info plakátek bych mohl dát dokupy, zítra se na to podívám.
Cool - tak pak posli PDF ci PSD ci PNG, tiskarna me doma jede skoro uz 24/7, na Czequestrii dala pres 175 fotografii ve foto kvalite, 35 paper craftu na tvrde ctvrtky a pres 700 A4 standard barevnych papiru. Na pouhe 2 naplne za celkem 100 kc/Sada CMYK naplni.

OT: Pokud hledate kvalitni tiskarnu co vydrzi peklo, zvolte Brother DCP-J515W - cela sada delenych 20ml naplni Cerna/Cyan/Magenta/Yellow na ebayi vc. postovneho vyjde na stovku Rainbowlaugh

Jo a pro ty z vas, kdo maji radi ci sbiraji MLP: FiM komiksy od IDW.. tak mam mensi prekvapeni (viz. charit. aukce & cosplay soutez a jine).
Jup, připravím, proberem, pošlu, pak si to užijem ^^
Na larp bohužel nedorazím, nechce se mi jako člověku co nemá rád procházky tahat po půlce Prahy Rainbowlaugh Nicméně bych se rád přitřel k nějakému večernímu posezení po conu/během conu co vy na to ( posezením myšleno s možností se opít pokud bude chuť a nálada Rainbowlaugh )?
@Thunder;
1) informace o preparty jsou jiz davno na webu (LARP sekce)
2) lide, co jsou opili a nezvladnou svuj alkohol na conu budou vyneseni securitou a prijdou o vstupenku bez nahrady Twilightsmile
3) social drinking je ok =)
@Melgarh: No on to problém není. Nevím, jak to plánujete, ale povinost vzít si stickery asi nebude a navíc jich 180+ od každé barvy a pokud by mě někdo hezky poprosil, tak bych mohla koupit další Twilightsmile.

Oranžová nejde použít? Twilightsmile Například - něco řeším a jen důležité dotazy, pracovní barva Twilightsmile.

@Corwin: Super! Už se na něj těším Pinkiesmile.
Je to skvělý nápad a super že do toho jdete. Budou o nich informovat vydavači vstupenek nebo čistě velký plakát? Bude na sticker místo na vstupence? Cosplayerům by se asi moc nehodilo mít sticker na cosplayi. A tři barvy úplně stačí, už tak se bude dost lidí ptát, o co jde.
UPDATE - HOSTE / GUESTS

Soucasti programu bude podpisovy panel s Anneli Heed, EileMonty a Mr. 404 JesteNevimKdo.
Pro ucely podpisu od Anneli a EileMonty mame primo od ni specialne nadesignovany unikatni podpisove archy (pekne leskle karticky, 10x15cm, vysokogramazni)! Karticky budou dostupne za 50Kc na podpisy a nebo i jen na pamatku. Limit 1 podpisu/osoba/host - nechceme jim znicit ruce!

Budeme radi, kdyz vyuzijete moznosti zakoupeni karticek kdyz uz si s tim EileMonty dala praci Raritywink

---

Part of the program will be a signing session with Anneli Heed, EileMonty and Mr. 404 I'venotdecidedwhoyet. For purpose of signing items from Anneli Heed and EileMonty we've prepared a special signature card designed by Eile herself! (glossy finish, 10x15 cm, heavy paper 280g/m2) The cards themselves will be available for just 50 CZk (about 2 EUR) for signing or as memorabilia. There is a limit of 1 signature per person per guest of honour - we really don't want to tire our guests out!

We will appreciate if you make use of buying these cards since EileMonty spent her precious time designing it! Raritywink




@Iluzon:
1) Nope - plakat pouze, budeme mit sotva hodinu na odbaveni vsech lidi ve dvou frontach
2) Nope - vstupenky uz jsou bohuzel v tisku/vytistene (Darmeeeeee)
Ale misto na nich je pro nalepeni ktere nebude prekazet v miste na nick.

Jop - cekam ze vetsina lidi se bude ptat co to je coz ale bude dobrej konversation starter haha Rainbowlaugh
(13.08.2014, 16:34)Melgarh Napsal(a): [ -> ]@Thunder;
1) informace o preparty jsou jiz davno na webu (LARP sekce)

Upřímně, kolik lidí napadne hledat tuhle informaci v LARP sekci? Asi by bylo vhodné ji přemístit do programu.
@Corwin: Jak to vypadá s plakátem? Pinkiesmile