Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ohledně plateb byl dle mě mělo platit pravidlo jako bylo na BC "cash or credit" buď mít platební terminál na kartu nebo brát hotovost v měně dané země. Řekl bych že v případě že vendor bral jen eura tak by se odřízl od velké části kupujících.
S platebním terminálem je jedna zásadní potíž - je to drahé. Hodně. Ani kdyby se všichni vendoři spojili, tak by se jim to nevyplatilo. Banky si za to účtují hodně nehorázné sumy Twilightoops
Lze pouzit Paypal platebni terminal za pouhych 49.00 liber ale uctuje si 3.4% + 10 Kc za kazdou platbu tudiz by lidi, co platili kartou, museli trochu pritvrdit.

https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/cr...ard-reader

[Obrázek: paypal_here.jpg]


Je to na dohode prodejce a kupce jakym zpusobem za co se bude platit a jak to maji zarizene =)
UPDATE - NEW GUEST - ANNELI HEED !


It's as hard to believe for us as it is for you but - its the truth! We would like to welcome the very first voice actress to Czequestria - the one and only Anneli Heed!

She is from the land of vikings - from Sweden! Apart from voice acting she also does stand-up comedy, impersonation and sing too! Many of us were lucky to witness this first-hand at Crystal Fair's party where she paired up with Daniel Ingram and it was breath-taking!

And don't forget the very first moment that sparkled all of this - the famous Soarin's apple pie!

---
More info at/Více informací je na www.czequestria.cz
---

Je to neuvěřitelné jak pro vás, tak i pro nás ale opravdu je to tak! Připravte se a přivítejte úplně první dabérku na Czequestrii - jedinečnou a úžasnou Anneli Heed!

Je ze země vikingkské neboli ze Švédska! Krom dabingu také pracuje jako komička, impersonátorka a též i zpěv ji není cizí! Pro mnoho z nás, kterým se podařilo dostat na Crystal Fair, to bylo překvapení pač jsme měli možnost ji vidět poprvé zpívat společně s Danielem Ingramem a bylo to úžasné!

Ale hlavním důvodem, proč je tak známá je Soarinův jablečný koláč, protože nikdo jiný to prostě nedokáže řici lépe!
Soarin's apple pie? Nechápu?
Shameless reuse of Galacon video:

(05.08.2014, 21:07)Proky Napsal(a): [ -> ]
Soarin's apple pie? Nechápu?

OT
Taky nemusíš reagovat úplně na všechno. Když něco nevím, zeptám se googlu. Když to po hodině nenajdu, zeptám se slušně u způsobilých.

Na Anneli se těším už jen protože je s ní legrace i mimo světla ramp.


Dotaz trochu mimo, bude se někdo z hostů (jakýchkoliv) účastnit Larpu? Pokud je to zatím neveřejné info, kdy zhruba se dozvíme něco víc? Díky
Dle mého to bude součást nějakého toho překvapení Froldo. Jinak když to mám ve spoilu, kdo bude mít Cosplay někoho z rodiny Applových? Ať nejsem jako Big Macintosh sám Twilightsmile
Je mi smutno nedostanu se tam Jamisi je nějaká možnost že by jsi pro nebohého tvora jako já udělal vyjímku prosím Fluttercry
Pokud to tu už zaznělo tak se omlouvám, ale proč jsou všechny novinky nejdřív v angličtině a pak v češtině když je to česko-slovenský con?