Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jak mám založit vlákno kde budu prosit ostatní aby mi dali peníze na con které bych jim vrítil na místě ?
Zkusil bych OffTopic, něco podobného kvůli nějaké situaci tam už bylo. Ale lépe poradí někdo z vyšších Jamis nebo Melgarh příkladem.
(30.07.2014, 02:49)Pahejl Napsal(a): [ -> ]Jak mám založit vlákno kde budu prosit ostatní aby mi dali peníze na con které bych jim vrítil na místě ?

Na tyhle věci nezakládej žádné vlákno (anžto fórum není družstevní záložna a navíc nemáme s tímhle postupem moc dobré zkušenosti), ale požádej konkrétní lidi, které znáš, nejlépe prostřednictvím PM (320 korun na lístek zas není taková pálka, aby se ve tvém věku nedala sehnat Pinkiesmile )
320 korun jsou drobné i pro ty, co počítají každou korunu a není to částka, která by se nedala našetřit.

Popros rodiče, jestli u nich nemůžeš něco udělat, nebo nějakého rodinného známého nebo tak něco.

Případně kamaráda, jestli nemá u sebe kilčo, které bys mu brzy vrátil.
Ještě bych se chtěl zeptat pražských řidičů - je tam někde možnost volného parkování na celý den? Nebo aspoň něčeho, kde bych za celý den nemusel dávat pětikilo?

Vím, že se v Praze zavedly nějaké parkovací zóny, které mi podstatně omezují možnost parkování v Praze, ale co jsem vyčetl na gůglu, tak se to zatím Prahy 8 netýká.

Hlavně se mi to nechce dávat moc daleko, nebo někam "za roh", abych se k tomu nevrátil a neměl to klíčkem přejetý i z druhé strany (už se mi na tom minulý měsíc někdo vyřádil dost). Nebo mít rozbitá okénka či botu na kole (pokud kola někdo taky nesebere [no aspoň by mi nemohli tu botičku dát]).

Koukám na mapu a v ulici Hnězdenská na straně směrem ke kulturnímu domu nějaké parkoviště je u pizzerie (roh Olštýnské a Hnězdenské). Ze street view nejsou vidět žádné zákazy, ale jsou to snímky z dubna 2012, takže nevím, jaké to tam bude teď. V té samé ulici je i obyč parkoviště u těch paneláků, jen se bojím, abych to tam nenechal a zas někdo neměl problém s tím, že na sídlišti stojí nýmad s jičínskou značkou a že tam nemám co dělat. Důchodci se často nudí a už jednou se mi stalo, že mě někdo prásknul, když jsem na minutu nechal auto tam, kde teoreticky být nemělo, ale prakticky ničemu nevadilo (jen nudícím se čumilům) a stálo mě to prachy.

Díky za rady Twilightsmile
Přesně v tom je problém já tady vůbec nikoho neznám. Raritystarry
UPDATE - ROOM 111 - The Gaming room!


Huzzah! The games have been doubled! That's right - we've got an entire room dedicated to My Little Karaoke as well as to Trottmania (DDR)!

So warm up your hooves and clear up your lungs - the games are on!

---

Huzzah! Dvě jsou daleko více než jedna! Jop je to tak - máme pro vás místnost přimo určenou nejen pro My Little Karaoke, ale taky pro Trottmanii (DDR)!

Takže rozhejbejte svá kopyta a pořádně se nadechněte - bude se pařit!
Nikdy jsem nezkoušel DDR nebo karaoke. Proč bych to měl zkusit?
Ptám se ve smyslu otázky, ne negativního názoru.
'cause ponies.

[Obrázek: Shetland-Ponies-3.jpg]

Seriously, obe hry maji v sobe songy z MLP a jsou komplet MLP themed a je pri tom spousta zabavy a lze si zazpivat treba i s nejakym Guest of Honour Rainbowlaugh
(30.07.2014, 18:56)niemand Napsal(a): [ -> ]Ještě bych se chtěl zeptat pražských řidičů - je tam někde možnost volného parkování na celý den?

Sice sama o sobě řidič nejsem, ale jsem místňák. Doslova. Bydlím jen pár ulic od místa dění Czequestrie. Mou radou je zaparkovat někde u nějakého paneláku (nikdy jsem to tu nikoho neviděla řešit), pokud to uleví tvé mysli, tak můžeš zaparkovat přímo před mým domem a kdyby se někdo ptal, tak jsi u mě na návštěvě/mám půjčené tvé auto. To se dá vždycky nějak ukecat. Pinkiesmile
Případně je hned vedle KD Krakov obchodní dům s parkovištěm, v nejhorším se dá zaparkovat i tam, ale k tomu už bližší info nemám. Případně se mohu zkusit poptat informovanějších. Twilightsmile

Odesláno z mého Potatophonu pomocí Tapatalk 2