Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(14.08.2014, 23:23)Divočák Napsal(a): [ -> ]K plakátu: Opravdu chválím provedení hrozně se mi líbí Twilightsmile
K Promovideu: Hele už se opakuju na tří různých místech Rainbowlaugh Perfektně vytvořené

Teď něco dalšího, přemýšlí se i o nějakém tom rychloplánu Prahy pro ty co přijedou prostě z jiných koutů? (myšleno takový malý pomocníček pro to jak se lze dostat na/z conu na třeba zastávky atd) pokud by jste nestíhali mohl bych se toho nějak zhostit a zkusit to stvořit. Twilightsmile

http://czequestria.cz/informace/doprava

Telefony na místní, časová rezerva pro případné bloudění, mapa a buzola, GPS na telefonu
(15.08.2014, 00:14)Aya Yai Napsal(a): [ -> ]K plakátu:
Je tohle ještě nefinální verze? Udělala jsem totiž proofread a v posledním odstavci jsem narazila na pár maličkostí, jinak je to paráda!

Pošli mi to do PM a uvidíme co se s tím dá dělat Ajsmug
@Corwin: Super plakát! Na prepárty ti dám stickery, ju? Nebo je mám dát někomu jinému? Pinkiesmile
@Jamis: Ha! Skvělé promo. Dobrá práce všech, kteří na tom pracovali!
Vem je sebou na prepárty a nějak to tam pořešíme Pinkiesmile Buď je schovám u sebe, nebo je předám dál, uvidíme Pinkiesmile
UPDATE - TICKETS - LÍSTKY

Jen takova mensi poznamka - koukam do systemu a uz tam je jen 23 listku volnych.. prodej na miste tudiz nemuzeme garantovat z kapacitnich duvodu!

---

Just a not to ya all - checked the system a moment ago and there are 23 tickets left... so ticket sale at the door doesn't look like its gonna happen due to capacity reasons!
Hay!

Hledám cca 6 lidí na výpomoc s LARPem. Pomáhali byste s chodem a hladkým průběhem, což by znamenalo, že byste se bohužel nemohli zúčastnit, jako hráči.

Požadavky: plynulá angličtina, orientace v Praze, komunikativnost, spolehlivost, ochota pomoct už 28. odpoledne (hlavní část ale samozřejmě v pátek)
Co za to: dobrý pocit Rainbowlaugh
Jak se přihlásit: mě do PM nebo na mailu tomas.preucil@czskbronies.cz
@Tom: Tome, ještě otázka: Mám v Praze ten den nějaké vyřizování, můžu se k vám přidat "nahodile"?
Citace:Jen takova mensi poznamka - koukam do systemu a uz tam je jen 23 listku volnych.. prodej na miste tudiz nemuzeme garantovat z kapacitnich duvodu!

Existuje nějaký seznam lidí, kteří mají lístek na Czequestrii? Já jen, aby nedošlo k nějakým nejasnostem, ohledně zaplacení lístků a pod. Mohlo by to tu být vyvěšeno? Pinkiesmile
Ja sa na toto už úžasne teším! Rainbowlaugh
12 hodín cestovania autobusom, ale bude to hodné toho! Pinkiesmile
(17.08.2014, 01:02)Blue Storm Napsal(a): [ -> ]Existuje nějaký seznam lidí, kteří mají lístek na Czequestrii? Já jen, aby nedošlo k nějakým nejasnostem, ohledně zaplacení lístků a pod. Mohlo by to tu být vyvěšeno? Pinkiesmile

Seznam lidí existuje pouze v našem systému lístků - vystavit tady, kdo jde a kdo nejde, kdo má zaplaceno a kdo ne, bohužel nemůžeme.

Ad zaplaceno či nezaplaceno - každý, kdo za lístek zaplatil, obdržel potvrzení o zaplacení. A vzhledem k tomu, že neexistují žádné nepřiřazené platby, není třeba se obávat, že by se něčí platba ztratila.