Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ohledne parkovani u Krakova pozor - hlavne neparkovat v ulici a te zatacce vedouci zezadu do Krakova kde je zasobovani - policie to tam pravidelne kontroluje plus tamtudy mozna povezeme nase zasobovani Rainbowlaugh
(30.07.2014, 21:37)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Seriously, obe hry maji v sobe songy z MLP a jsou komplet MLP themed a je pri tom spousta zabavy a lze si zazpivat treba i s nejakym Guest of Honour Rainbowlaugh

Rainbowderp Applejackconfused Derpyderp1
To jako že...? Nebo ne?

Nicméně, My Little Karaoke i Trotmania (DDR) jsou v první řadě hry... které se hrají trochu jinak, než jak jsme zvyklí. A dají se hrát v partě kamarádů Pinkiesmile
Tož já žádný kámoše nemám, takže si budu muset nějáký ulovit
Proky a Divočák dávajte si pozor na OT (keď už, tak minimum, a pod spoiler button). Last warning.

Thanks za info o prakovaní, zatiaľ to vyzerá tak, že budem musieť aj ja docestovať autom.
(30.07.2014, 18:56)niemand Napsal(a): [ -> ]Ještě bych se chtěl zeptat pražských řidičů - je tam někde možnost volného parkování na celý den? Nebo aspoň něčeho, kde bych za celý den nemusel dávat pětikilo?

Vím, že se v Praze zavedly nějaké parkovací zóny, které mi podstatně omezují možnost parkování v Praze, ale co jsem vyčetl na gůglu, tak se to zatím Prahy 8 netýká.

FYI: Google StreetView i letecké mapy na mapy.cz onoho místa jsou dost zastaralé (již dlouho fungující obchoďák je tam stále jako staveniště).

Informovali jsme se na parkování okolo hned při první prohlídce místa - ideální jsou prý dvě lokace:

1) V Těšínské ulici hned vedle KD Krakov (v tu roční dobu tam prý bývá prázdno)
2) V Olštýnské ulici (asi 100m východně od KD Krakov) je prostorné parkoviště, údajně bez poplatku (osobně jsem nekontroloval)

Jinak je též parkoviště v obchoďáku hned vedle. Hlavně neparkovat před vchody KD Krakov - zákazy jsem nezkoumal, ale prý tam policie někoho za parkování pokutovala.
UPDATE - VENDORS


We've got the vendors assembled and now assigned to the tables! Venue map including the vendor tables is available at the bottom.

---

Tak a je to - vendoři byli "zpracováni" a byla jim přiřazena čísla která reprezentují číslo stolu u kterého budou. Mapka s celou budovou včetně plánku "Vendor" zóny je dole.

1-4 - My Little Workshop
Buttons, mugs, T-shirts, pillows, mousepads -- Placky, hrníčky, trička, podložky pod myš

5 - Yami Björk
Cosplay accessories and commissions -- Cosplay příslušenství a zakázkové práce

6 - Autokrator's Chest
Custom painted MLP figurines, posters, buttons, pendants, rings, linocuts, original arts -- Unikátně namalované MLP figurky, plakáty, placky, přívěšky, prsteny, vlastní obrázky

7 - Antošík
Posters of all sorts -- různé plakáty

8 - Schimy
Buttons, leather items, original arts -- Placky, kožené předměty a vlastní obrázky

9-10 - Dračí křídlo
Buttons, magnets, pendants, earrings, knitted items - Placky, magnety, přívěšky, náušnice, pletené věci

11 - 99%Angel CUSTOMS
Plushies, hand engraved glasses, custom pony patches and figures -- Plyšáci, ručně gravírované sklo, vlastnoručně dělané pony nášivky a figurky

12 - BladeRain
MLP jewelry - necklases, earings, pendants, keyrings -- MLP šperky, přívěšky, náušnice, náhrdelníky, klíčenky

13 - Dragoniana
Buttons, fimo ponies, plushies, T-shirts, bracelests, earings -- Placky, poníci z FIMA, plyšáci, trička, náramky, náušnice

14 - Xeelee
Buttons, blindbags, hand painted bags -- Placky, blindbagy, ručně malované tašky

Note: CZ/SK bronies & Czequestria & Crowdfunding items at stand no.7 !

Poznámka: CZ/SK bronies & Czequestria & Crowdfunding stánek s předměty je číslo 7 !


UPDATE - VENUE MAP W/ VENDOR TABLES

Aaand the promised map is right here:
[Obrázek: floor_plan_guide2_0.png]
(31.07.2014, 11:20)Jamis Napsal(a): [ -> ]
FYI: Google StreetView i letecké mapy na mapy.cz onoho místa jsou dost zastaralé (již dlouho fungující obchoďák je tam stále jako staveniště).

Informovali jsme se na parkování okolo hned při první prohlídce místa - ideální jsou prý dvě lokace:

1) V Těšínské ulici hned vedle KD Krakov (v tu roční dobu tam prý bývá prázdno)
2) V Olštýnské ulici (asi 100m východně od KD Krakov) je prostorné parkoviště, údajně bez poplatku (osobně jsem nekontroloval)

Jinak je též parkoviště v obchoďáku hned vedle. Hlavně neparkovat před vchody KD Krakov - zákazy jsem nezkoumal, ale prý tam policie někoho za parkování pokutovala.

Yop, snímky ze StreetView beru vždy s rezervou (na googlu je napsané, z jakého měsíce a roku jsou) Twilightsmile

V té Těšínské jsem to chtěl zkusit, ale řikal jsem si, jestli tam v sobotu a u kulturáku bude vůbec volno a na to parkoviště v Olštýnské jsem taky koukal. Nějak to tam projezdim a snad se tam místečko pro malé autíčko najde. A když ne, poprosim Melgarha (sakra, jak se to správně skloňuje? Rainbowlaugh ) aby basscanonem pár aut posunul Rainbowlaugh

Díky za rady.
(30.07.2014, 21:06)Proky Napsal(a): [ -> ]Nikdy jsem nezkoušel DDR nebo karaoke. Proč bych to měl zkusit?
Ptám se ve smyslu otázky, ne negativního názoru.

Protoze je to neco noveho a mohlo by se to to libit?
Kazdy mame vlastni nazor a podle toho to bud chci nebo nechci zkusit. A ne alibisticky hledat jestli je to spravne nebo ne podle komunity a spolecnosti to zkusit ... . Stejny jako s MLP.

Karaoke https://www.youtube.com/watch?feature=pl...39OLw#t=14
DDR - https://www.youtube.com/watch?v=tru6NInX0eQ
+Google
Tak mě napadla záludná otázka. Jakou měnu budou prodejci brát, euro nebo koruny nebo obě? U českých a slovenských bych se ani moc neptala, těm je to obvykle víceméně jedno, ale tím že tam budou i zahraniční by možná bylo dobré tuhle otázku pořešit a dát lidem vědět. Aby tam člověk pak nežmoulal stokoruny a nebyl smutnej když prodejce bude chtít jen eura, protože nebude mít na vracení nebo se mu to nebude chtít pak někde směňovat.
UPDATE - TICKETS / LÍSTKY


Feeling Fancy ticket sale will end in the upcoming Weekend!!! We need to put some fancy colours on those shirts for you guys n gals!

---

Prodej lístků typu Feeling Fancy bude ukončen nadcházející víkend! Holt tričkám se už chce jít do tisku!

@Ithil: tohle je tezka vec k rozhodnuti - kazdy vendor bude mit "ucetnictvi" ve sve mene a donutit je to zmenit by moc neslo, na druhou stranu napr. My Little Workshop z Polska to meli v korunach mam dojem na FFku.

Aukce bude v korunach protoze to musime deklarovat uredne tudiz to menit pomoci CNB kurzu v dany moment neustale by byl totalni opruz.

Jo je tezky vymyslet neco, co jeste zadnej jinej con v EU ci USA nemusel resit.. damn.