Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pro mě právě czequestrijský víkend skončil příchodem do práce, a ani trochu snadno se mi nepřepíná do módu "real life". Kam zmizely barvy, balónky, smích, FUN?! Kde jsou všichni poníci a proč sedím v kanceláři mezi lidmi?
Moc děkuju všem, kteří se zúčastnili, ale ještě větší díky patří těm, kteří se podíleli na přípravě a dotáhli con do té konečné podoby. Ve srovnání s tím, co je k vidění na zahraničních conech, obstála Czequestria velmi dobře. Moc a moc doufám, že návštěvníci z ciziny to viděli stejně a budou šířit chválu dál, aby se do světa rozneslo, že Czequestria není jen tak ledajaký lokální con, ale že to je skvěle zorganizovaná a provedená akce, na kterou stojí za to jet.
Připomínky samozřejmě také jsou, takže budu netrpělivě čekat na možnost vyplnit nějaký feedback formulář. Nebojte, není toho moc.

Honzdir, Skejpr a spol., váš nápad s Czequestria News mě úplně odrovnal, v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Mít už na konci conu k dispozici úžasný video průřez jednak LARPem, jednak víkendovou akcí... Trošku mi tu docházejí slova, ale musím smeknout před tou prací, kterou jste na tom odvedli. Výsledek vážně stál za to.

Ještě pár poděkování bude následovat, ale potřebuju prý taky udělat nějakou práci. Twilightblush


Okay, pokračujeme:
Doufám, že Tom už se zvládl vyspat. Asi ani nedokážu odhadnout, kolik úsilí to jeho i ostatní stálo, já jsem jenom napjatě sledovala, jak se rodí příběh, abych pak stejně dodělávala korekturu na poslední chvíli. Dělat NPC byla až na jeden problém (déšť to nebyl) velká zábava, sledovat, jak se některé skupinky hádají, která princezna je ta nejlepší...hehehe. 15 z 15 skupinek se nakonec shodlo na Luně a musela jsem jich několik přemluvit. Všechny princezny si zaslouží lásku! Příště bych ale radši stála na stanovišti s někým ve dvojici... A škoda, že jsem nevěděla, že někteří si berou i kostým, mohli jste si užít Chryssi v plné parádě.

Když už mluvíme o dodělávání věcí na poslední chvíli, skoro mám chuť se vám všem omluvit za finální podobu přebalu conguidu. Sice mě moc těší, že mi Mel tuhle práci svěřil, bohužel nebyl čas vychytat všechny chyby, kterých jsem si všímala až průběžně po odeslání do tisku.

Mimochodem, všichni se asi shodneme na tom, že se povedlo pozvat úžasné hosty. Konečně (trvalo mi to jenom rok a půl...) jsem měla možnost si pořádně popovídat s Anneli Heed i mimo twitter, zazpívat si karaoke, obejmout se... zjistit, že když zadáte její jméno do vyhledávání na deviantArtu, tak půlka obrázků na první stránce je ode mě... /)_- Yami, Monty a Perry byly pochopitelně taky moc fajn, skvěle se s nima povídá i objímá a jestli jste to na CZQ nezkusili, máte o důvod víc vyrazit zase někam na con (třeba příště i do zahraničí) a otestovat Ajsmug
Bylo hodně zvláštní přijít hodinu před začátkem signing session na místo určení a zjistit, že jsem první ve frontě, zatímco na Galaconu jsem stepovala u vchodu kvůli autogramu Nicole Oliver skoro tři hodiny. (Fangirl hard.)

A v neposlední řadě je potřeba zmínit všechny účastníky, kteří se postarali o atmosféru... Celá řada úžasných cosplayů, všichni, co přinesli balonky, frkačky a bublifuky, všichni, kteří se zapojili do vláčku... Rainbowlaugh Sprinkle a Mesu, vám moc děkuju za karaoke! Pinkiesmile (Bylo vás víc, ale tyhle dvě mi utkvěly v paměti nejvíc, hlavně Sprinkle, která chudák nemohla sehnat spoluzpěváky na The Party Hasn't Ended Yet.) Smily děkuju za Fluffy Hugs, byla jsi strašně rozkošná. Michymu a Creepymu děkuju za to, že mi pomohli vyplnit jedno velké přání a budu díky nim konečně mít fotku s Anneli v letošním cosplayi Crystal Derpy. Schimy, Kájo, vám se povedl skvělý mindf**k hned v neděli po ránu Pinkiesmile IzV si to tu asi nepřečte, ale moc mi pomohl hned v sobotu ráno... je vás ještě tolik, komu bych chtěla poděkovat jmenovitě, ale už teď z toho mám román na pokračování. Byli jste všichni do jednoho úžasní.

Děkuju vám, bez přehánění, za jeden z nejlepších víkendů mého života!
Tak sem také dávám odkazy na povedenější z mých fotek:

http://imgur.com/a/kAkTl
http://imgur.com/a/gPNRl

Jinak se také musím přidat, že Pinkie byla úžasná a že mě překvapilo, že nedostala ocenění! Pinkiehappy
(01.09.2014, 16:14)Northern Cross Napsal(a): [ -> ]Pro mě právě czequestrijský víkend skončil příchodem do práce, a ani trochu snadno se mi nepřepíná do módu "real life". Kam zmizely barvy, balónky, smích, FUN?! Kde jsou všichni poníci a proč sedím v kanceláři mezi lidmi?
Moc děkuju všem, kteří se zúčastnili, ale ještě větší díky patří těm, kteří se podíleli na přípravě a dotáhli con do té konečné podoby. Ve srovnání s tím, co je k vidění na zahraničních conech, obstála Czequestria velmi dobře. Moc a moc doufám, že návštěvníci z ciziny to viděli stejně a budou šířit chválu dál, aby se do světa rozneslo, že Czequestria není jen tak ledajaký lokální con, ale že to je skvěle zorganizovaná a provedená akce, na kterou stojí za to jet.
Připomínky samozřejmě také jsou, takže budu netrpělivě čekat na možnost vyplnit nějaký feedback formulář. Nebojte, není toho moc.

Honzdir, Skajpr a spol., váš nápad s Czequestria News mě úplně odrovnal, v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Mít už na konci conu k dispozici úžasný video průřez jednak LARPem, jednak víkendovou akcí... Trošku mi tu docházejí slova, ale musím smeknout před tou prací, kterou jste na tom odvedli. Výsledek vážně stál za to.

Ještě pár poděkování bude následovat, ale potřebuju prý taky udělat nějakou práci. Twilightblush

Ahoj, tímto se i já oficiálně hlásím na Fóru Pinkiesmile
Chtěl bych jen říct, že nápad s Czequestria News nebyl můj, já měl původně za úkol něco úplně jiného, nápad byl hlavně Honzdirův a Assasinův, já se k tomu připojil posléze. Každopádně byla to pro mě velmi cenná zkušenost, sám sem něco takového dělal poprvé a teď už víme, že se s tím dá pracovat a rozvíjet to, což je, myslím, pro nás pro všechny velmi cenný poznatek, na kterém se dá nadále stavět.

V průběhu příštího týdne (předpokládám podle času) zveřejním ještě jedno video, závěrečný velký report z celé Czequestrie, takže stay tuned and be prepared.. Pinkiehappy

Jinak bych chtěl všem moc a moc poděkovat, protože se mi snad ještě nestalo, abych přišel někam mezi naprosto neznámé lidi a cítil se tam jako doma. Czequestrie je nejlepší Con, nebo jiná akce podobného typu, na které jsem kdy byl (ať už jako návštěvník, nebo jako účastník organizačního týmu) a neskutečně moc jsem si jí užil.
Jste super banda!!

Příště vezmu i svoji ženu Pinkiesmile
A dokonce už jsem ti stihla i zprznit jméno, velká omluva...
Nevím, jak tohle hodlají organizátoři za rok trumfnout Pinkiehappy
Awesome, awesome, awesome! A teď jen přežít depcon Rainbowlaugh
I mean, samozřejmě, jako všude, byly i nějaké mínusy jako místy pokulhávající angličtina nebo menší party místnost, but who cares! Twilightsmile
Osobně se mi asi nejvíc líbila cosplay soutěž a program s hosty, hlavně Overmare Studios ([spoiler: exciiiteeed Pinkiehappy])
Celkový dojem parádní, nemůžu se dočkat dalšího conu Twilightsmile
Hi,
chci podekovat vsem lidem, kteri se na CZQ jakkoliv podileli (orgum, hostum, ucastnikum, ..). Je uzasne videt, ze se dobra vec podarila. Dokonce je super, ze ani poradne nevim kdo vsechno co delal, a komu tuziz za co podekovat, protoze akce byla uz tak velka a delalo na ni tolik lidi, ze to jeden clovek snad ani vse videt nemuze (teda pokud nejste nejaky buh, nebo natuzivatel).
Velmi si udalosti z poslednich dni vazim. Spoluprace zde byla v necem jina, nez na jinych zahranicnich pony conech.

Verim, ze vsem nam CZQ i pekne ukazala, co a jak zvladneme, v cem je nase silna i slabsi stranka. Take co nam jde uplne bombasticky a ani jsme o tom nevedeli a co nam jde a an jsme nevedeli, ze to v nas je. Diky vsem temto zkusenostem muzeme dalsi akce udelat daleko lepe. Muzeme totiz daleko lepe spolupracovat jako jeden celek. Ted vime, s cim nam muzou pomoci ostatni i s cim muzeme mi pomoci jim. A diky tomu muzeme udelat daleko vetsi veci, nez bysme zvladli jako jednotlivci.

Shrnuto do jedne vety: Czequestria je con, kde objevite svuj cutie mark.

A hlavne, byla to zabava.
PS: omlouvam se, pokud pisu blbosti. Jdu dohnat spankovy deficit.
Motýlí mise splněna ^^
Czecquestrie vypadá vážně úžasně. Nebýt za oceánem, neváhala bych ani minutu a přidala se k vám. Pevně doufám, že jste si to užili tak, jak to vypadá na obrázcích a že se tahle akce bude ještě mnohokrát opakovat Twilightsmile
Sice jsem se stále ještě pořádně nestačila ze všeho vzpamatovat, ale už mám alespoň dostatek energie na to, abych i já poskytla nějaký ten, ohohó, feedback.
Dear princess Celestia, tohle bude na delší povídání. spike letter

Celou akci jsem měla tu možnost pozorovat hned z několika úhlů pohledu, ale ať už jsem zrovna byla v roli návštěvníka, či staffáka (mými slovy stuffáka Pinkiehappy), není nic, co bych si absolutně neužila. Když to porovnám s Galaconem (jediným dalším ponyconem, kde jsem jinak byla), tak pro mě byla CZQ mnohem příjemnější zkušenost, ačkoliv to bude pravděpodobně zásluha třeba mnohem komornější atmosféry, menšího počtu lidí, výhody doslova domácího hřiště, nebo zkrátka jen tím, že jsem mohla přiložit ruku k dílu a o to víc se z celé akce těšit. Když to porovnám i s nepony cony, kde vždy vystupuji jen jako anonymní uživatel, Czequestria je zkrátka rodinná akce. A to nejenom tím, že je vhodná pro celou rodinu, ale i tím, že se tam člověk opravdu cítí jako v rodinném kruhu. Plus se ukázalo, že tyto negigantické akce jsou skvělou příležitostí k setkávání se se special hosty, poněvadž tam není tolik lidí, je snazší je odchytit, člověk je odvážnější atp. Jelikož jsem navíc byla součástí velmi příjemné challenge "HUG ALL THE SPECIAL GUESTS", tak se to oplatilo o to víc. Třeba Yami jsem přepadla na záchodech. Jediný, kdo byli ušetřeni, byli The Overmare Studios, kterých na nás bylo moc a bylo těžší je rozpoznat v davu, takže ty jsme z toho nakonec vynechaly. Rainbowlaugh (Pokud se mohu pochlubit, tak Yami a Anneli jsem hugla dokonce dvakrát, přepaden byl i Yamiin asistent, několikrát jsem dostala i zástupce Bronies for Good, ušetřeni nebyli ani hlavní orgové a dokonce ani naše nejdražší Piano Zecora. MUHAHAHA! Mým nejoblíbenějším hugem je oficiálně první hug s Anneli, který se odehrával na jejím Apple Pie? Seriously?! panelu. Rovněž pro obětí velmi doporučuji onoho zástupce BfG, jehož přezdívku jsem nějak nezachytila. Nejenom, že se dobře objímal, ale vždycky se i tvářil strašně nadšeně, že ho někdo přišel obejmout, což dělalo nadšenou i mě. ^-^)
Pokud by vás někoho zajímalo, co že jsem to vlastně vydražila za tajuplnou krabici (stále nechápu, že mě nikdo nepřehodil, trošku se cítím, že mě ostatní účastníci aukce nechali vyhrát, ale ani trochu mi to nevadí Rainbowlaugh), tak mimo velkého množství švédských a britských lahůdek obsahovala ještě placky, printy, náramek a dva My Little Konwent hrníčky, které se tam asi omylem připletly (protože je tam nikdo nedával Rainbowlaugh), takže pokud jsou postrádány, nedělá mi problém je navrátit. Raritywink (Ale ještě menší problém mi dělá si je nechat, samozřejmě.)

Strašně moc bych chtěla poděkovat těm nejlepším organizátorům evur, vždy ochotným staffákům (včetně the oh-my-gosh-this-is-a-thing TV Czequestria týmu), našim jedinečným hostům a hlavně samotným návštěvníkům, díky kterým tento con mohl nejenom vzniknout, ale i reálně fungovat. Ještě cca rok a 3/4 nazpět, kdy jsem se poprvé odvážila na nějakou pony-related akci, se mi ani nesnilo, že něco jako MLP con může vůbec existovat. O to méně reálné se mi zdá, že jsem ho nakonec měla přímo pod nosem. Nestát mi v zorném poli pod monitorem figurka Libuše, tak si budu myslet, že jsem měla jen nějaké velmi živé, barevné a fantastické halucucinace.
Specifické poděkování bych chtěla směřovat na bandu lidí, co mi celou dobu dělala společnost (plus special special thanks pro Sissi, která za mě odváděla snad valnou většinu mé práce, Lampi za její boží střihačské schopnosti a Tobymu za páteční záchranu), na vysokou šatnářskou kastu (ačkoliv příště mi, prosím, zřetelněji vysvětlit, že mi šichta skončila už před hodinou a čtvrt a že bych už konečně mohla laskavě vypadnout Twilightblush), lidem, kteří se nechali hugovat (obzvlášť ona vřelá čajovnová obětí, ty vždy bodly), téže i lidem, se kterými jsem měla tu čest pohovořit/vyfotit se s nimi/photobombnout je/uskladnit jejich statky v šatně/sníst jejich jídlo/blbnout s nimi/já už ani nevím co ještě. Téže díky otci mých budoucích dětí za mé budoucí děti, pořád si na nich totiž trvám (přesně 8,3 dítěte, nezapomeň). Pinkiehappy Plus finálně děkuji, že nikomu nevadilo, že jsem vůkol provedla svou rodinu, to zahřálo u srdce nejenom mě, ale i je. We srsly love you, guys! Heart
(Btw wut? Eile a Yami chtěj, abychom je shippovali? Good, 'cause I already do.)

Jup, Czequestria pro mě byla krásnou tečkou nejenom za celými prázdninami, ale i za brony akcemi. Bohužel se toho teď v mém civilním životě bude dít mnoho, takže jsem nucena se na nějaký čas odmlčet (ale online se budu stále dát sehnat, nebojte). Sice pro mě ještě stále visí malý otazníček nad Istroconem a pravděpodobně se čas od času mihnu v nějaké té čajovně, ale mimo to se teď nějaký čas neuvidíme. O to víc si Czequestrie vážím a jsem moc ráda, že jsem vás tam všechny mohla vidět a že jsem se na této historické akci mohla aktivně podílet. Pinkiesmile Upřímně doufám, že se zase všichni setkáme na Czequestrii 2015, protože tu si nenechám ujít, i kdyby mě to mělo stát život.
Ještě jednou vám všem moc děkuji ani nemáte tušení, jak moc mi už teď chybíte.

-yours truly Ayu Yuil
Nejlepší zakončení prázdnin ever.
Jeden z nejlepších víkendů ever.
Jsem neskutečně ráda, že jsem se rozhodla na CZQ jít přes to, jak z toho byla na nervy. Hrozně mě to překvapilo. Upřímně, ještě nikdy ze mě v tak velkým chumlu lidí neopadla nervozita tak rychle. Ještě nikdy jsem se nesetkala s akcí, kde by bylo takové množství přátelské atmosféry. Bylo to awesome, úžasný a... a myslím, že žádný jazyk pro to nemá ten nejvhodnější výraz. Jsem z toho ještě pořád nadšená, jako bych tam ještě byla. Odmítám si do hlavy pouštět cokoliv, co se děje teď, protože si chci ten skvělý pocit z CZQ udržet co nejdéle. Chudák mamka nestíhá vstřebávat všechny ty informace, co do ní od příjezdu hustím. Rainbowlaugh
Když jsem tak sledovala cospaly soutěž, vzbudilo to ve mě nutkání se taky do nějakého vrhnout - yay!
Hlavně bych ale chtěla poděkovat všem orgům za jejich ochotu, práci a čas nad tímhle vším stráveným, páč bez vás by to prostě nebylo. Mé díky však patří i ostatním. Do CZQ jsem neměla tušení, kolik tak úžasných lidí se na jednom místě může sejít. Twilightsmile
Zúčastnit se Czequestrie bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v mém životě, jsem nevýslovně ráda, že můžu být součástí tak awesome komunity, jako jsou Bronies. Twilightsmile (Páč kde jinde se dá "protančit" v zástupu skrz obchoďák v doprovodu bass canonu nebo vydraži fantu za víc jak 3 000? Nemám tušení, kolik to nakonec bylo. xD)