Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Heh, ty seš na ta oznámení natěšenej, viď? Moc rád se potkám s dalšími členy úžasného týmu, jen by mě zajímalo co je QA? Něco s kvalitou?

Sent by Ponyriffic Binary Hoofwriter
The deal is getting 20% cooler all the time! (see what I did there?)
Vážně, jak to děláte! Ti borci dělají na projektu který spojuje Fallout, Ponies to vše v Unity 3D. Oh na to se těším. Flutterryay
Vy s tím naděláte, je to jen jazyk a rozpoutává se tu pomalu davová hysterie. Německy jsem se učila 9 let a neumim víc než Ich habe/bin. Anglicky jsem se neučila nikdy a vždycky když jsem se potřebovala domluvit tak jsem se domluvila. Asijský země na vás, tam anglicky taky neuměj a vždycky se tam člověk nějak domluví.
Nikdo po vás nechce přednášku v angličtině nebo aby jste konverzovali i mezi sebou v aj, prostě jen občas když bude přednáška tak bude v aj. Stejně všichni koukáte na MLP:FIM v aj, takže něco pochytit jste snad mohli. No a když si budete chtít pokecat s hostem, tak to stejně nebudete dělat tak moc aby jste vyčerpali své jazykové zásoby
No popravdě za mne, já tam nejedu kvůli přednáškám a tak. Ani kvůli zahraničním hostům či čemukoli jinému. Jedu tam, jen abych zase pozdravil pár přátel, možná poznal pár nových tváří a celkově se pobavil. Na Angličtinu jsem leví, rozumím jí akorát natolik, že z těch několika málo slov co pochytím aspoň pochopím koncept. Pokud plně nerozumím jazyku, tak si to prostě nevychutnám.
Ohledně nároků jsem docela nenáročný, takže až si tam popovídám s kým budu chtít, půjdu zase dál.
Napadlo mě, jestli by nebylo možné pozvat i Silly Filly Studios? Zajímá mě tak nějak jejich tvorba a mají ji dost hodně dobrou. (neberte to jako rozkaz nebo tak, ale pouze jako návrh na někoho dalšího) Rád bych si vyposlechnul nějakou tu jejich přednášku (hlavně co se jedná okolo Snowdrop Twilightsmile )
Oni by pozvali klidně kohokoliv, kdyby na to byly finanční prostředky.

Pokud se Silly Filly Studios, Tara Strong, Larson, Newman a další a další, které si lidi řekli, na CzQ neobjeví, znamená to jediné. Nejsou na to peníze.

Myslím si, že hostů bude na první ročník akorát a to se ještě může nějaké oznámení objevit. Vše se včas dozvíme. Není třeba spěchat nebo naléhat.
Ono dostat zde Američany je docela drahá záležitost. Není těžké si zjistit kolik stojí letenka. To prostě bude na budget Czequestrie alespoň do začátků hodně velký cíl. Ovšem, pokud by si některý z nich naplánoval cestu po Evropě jako to třeba udělala Nicole (Francie, Německo a teď je v Londýně) tak by to mohlo věci docela ulehčít. Pinkiesmile
Jestli uvidím někoho z nich o něčem takovém básnit na Twitteru, dám echo. Ajsmug
Nejde ani tak o letenku, ta je tak kolem 20.000 - jde o "poplatek".
Tyto poplatky se pocitaji v novych autech. Na Taru je treba tech aut nekolik.

Plus dohodnout se na vsem a podepsat kontrakty trva ~mesic, to holt neni vec na jedno odpoledne Raritywink

Skoda ze se nemuze ukazat co se vsechno deje na pozadi organizace - to by vetsina lidi tady jen sedela s otevrenou pusou Rainbowlaugh
Ale no tak, to zase trošku přeháníš. To by se pak VA nevešli ani do budgetu těch největších conů v USA. Pinkiesmile Soudě podle jejich kickstarterů.
UPDATE - TICKETS!!!!


Time to panic! Why? Because 75% of tickets have been sold and Feeling Fancy ticket tier ending this Sunday!
---
Je na čase trošku začít panikařit protože 75% lístků je již prodaných a Feeling Fancy typ se přestane prodávat tuto neděli!!!





@BlackNoodles: Bohuzel ne, neprehanim - za CZ/SK komunity reprezentuji Czequestrii na globalnim EPCU chatu (European Pony Convention Union) a mel jsem moznost shlednout ty pekna cisla.

BronyCon - 8500x85+500x200+100x350 = 857.500 USD. (hruby odhad)
BronyCon, z listku, ma rozpocet pres 18 milionu FIY.

Tohle vsechno jde pres agenty a pravni kontrakty, tohle uz holt neni "bastl" con jako jsou nektere v Cechach a na Slovensku ale opravdu od podlahy "zahranacky" Raritywink