Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Čím víc to tu spamíte bezpředmětnejma blbostma mimo téma, tím spíš vás předseda bůh™ vyškrtne ze seznamu (hint hint Ajsmug )
Yay děkuji Jamisi Twilightsmile pro mne je také velikou ctí nazývat tě kamarádem Twilightsmile
Napadla mě taková menší otázka týkající se stravování (pokud ji už někdo položil a zodpověděl, omlouvám se) přímo v prostorách. Bude tam nějaký ten Bufet, kantýna či přímo restaurace? Dík moc

Odesláno pomocí Spika
@Divočák: jop - přímo na místě bude bufet s nápoji a stánek Sugarcube corner s věcmi k zakousnutí Pinkiesmile konkrétní složení pitiva a jídla ještě dojednáváme.

Restaurace jsou přímo naproti KD Krakov v nejvyšším patře obchodního centra (cca minuta chůze od dveří ke dveřím) - na výběr je z několika variant.
Proky a Divočák: Pánové, zkuste před každým svým postem aspoň minutu hledat! Píšete naprosté zbytečnosti nebo se ptáte na známé věci a zasír...zanášíte vlákna balastem. Přestaňte s tím. Sice jsme si vás už povětšinou naházeli do ignore listů, ale i tak. Kdo se v tom má hrabat!

P.S. Jestli máte pocit že vám další hvězdička za příspěvky přidá na autoritě, jste na omylu. Už teď si vás pamatujeme. Bohužel spíše v negativním světle... Unsuresweetie

[Obrázek: 100-antiviry-skica-REJECTED.jpg]
Tak jo, příště začnu znovu používat google a už se nebudu ptát.
Ja bych se chtela zeptat na jednu vec. Nedavno jsme se spoluzakem probirali otazku deti na takovychto conech. Rad by se prijel podivat i s manzelkou a dvouletym synem.
Jak je to se vstupnym pro takto male deti?

Jestli je to i na strankach, tak se omlouvam, ty jsem moc nestudovala. Ale slibila jsem ze se radeji zeptam Twilightsmile
Citace z webu conu:

Děti mladší 12 let mají vstup zdarma. Prosím zaškrtněte při objednávání lístku tlačítko mladšího doprovodu a pošlete email na info@czskbronies.cz ohledně počtu (v rámci rozumného využití - Požární a bezpečnostní vyhlášky musí být dodrženy).
Ah, diky. To jsem opravdu prehledla Facehoof
Priste si dam vetsi pozor.
Čas LARPu nadešel! Díky našemu nebojácnému LARP-orgovi máme pro vás připraveny informace a detaily ohledně pátečního LARPu. Najdete tam odpovědi na vaše otázky ohledně události samotné a Prahy. Ještě připomínám že LARP začíná v dopoledních hodinách v pátek.



LARP is the word! Thanks to our dedicated LARP person, the section regarding the Friday's LARP event is now live at Czequestria webpage - Check it out for more details on this special occasion and don't forget to plan your accomodation and travel accordingly!