Bronies.cz

Úplná verze: Czequestria 2014 - Con, ne sraz!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Whoppeeee!
Pro případ že by pidi měl něco proti mé otázce je v SB.
Z jakého důvodu nelze mít mobilní verzi jizdenky? Ptám se pro případ že bych třeba neměl čas zakoupit papírovou. Díky za odpověď (a pro pidiho, když je člověk hladový, musí mít o stravovacích místech velký přehled. Jinak řečeno, stále něco dlabu.)
Mobilní jízdenky nejsou platné ve všech dopravních prostředcích Pražské Integrované Dopravy.
Jinak papírovou koupíš celkem snadno na všech stanicích metra kde je pokladna.
Díky za bleskovou odpověď Twilightsmile

Odesláno z mého HTC Desire 500 pomocí Tapatalk
Divocak: tahle otázka je v pohodě. Ale Darm to napsal zcela jasně. Mohlo by se stát, že pojedete třeba (vzducho)lodí, na kterou mobilní jízdenka neplatí Pinkiesmile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
IMPORTANT --- DŮLEŽÍTÉ OZNÁMENÍ


Hay! Since the majority of the staff will be attending 7-day long con (incl. 3 days of ponies) there will be delay in email response. Sorry!
Additionally - most of the staff will also be attending @CrystalFairCon to see @AuroraPony so we will do our best to reply!
---
Protože většina našeho staffu bude na Festivalu Fantazie a poté následně na Crystal Fair, prosíme o strpení při komunikaci a potvrzování lístků z důvodu technických a logistických limitací. Děkujeme za trpělivost a těšíme se s vámi na tuto "conovou" sezónu!
Dneska má Libuše svátek, tak ji všichni popřejme všechno nejlepší!
Pro jistotu opakuji, pro ty co nesleduji moc vsechny thready:


IMPORTANT UPDATE - DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ


We've sold over 2/3 of all the available tickets! This is great news to us that it shows how many bronies/pegasisters want to have FUN! We are working our hats off to make Czequestria something great to look at and afterwards, a great and joyful memory!

Cheers to you all!

Note: Feeling Fancy ticket sale WILL END in late JULY!! (due to T-shirts needed to be sent to print)

---

Nářez, už jsme za 2/3 lístků a tato akce je již nyní officiálně tou největší v dějinách CZ/SK bronies komunity! Strašně nás těší váš zájem protože to jsou bronies pro které tuto akci děláme, abychom si spolu mohli užít spoustu zábavy! Makáme dnem i nocí na Czequestrii pač program má velké ambice a aby zážitky byli ty nejlepší!

Díky vám všem!


Prodej lístků Feeling Fancy bude UZAVŘEN ke konci ČERVENCE!!! (kvůli tisku třiček)
Bez Paypalu žádná akce, no sakra to jsem v poním loji.
Tak teď ti nerozumím Twilightsmile Pokud jde o prodej vstupenek, můžeš použít PayPal, bankovní převod, složenku, nebo složit platbu za vstupné přímo na přepážce banky Fio. Jediné co je potřeba je napsat správný variabilní symbol.