Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
@Cwossie: Však buď Celestia, Cwossie. :-P Já jsem pouhopouhá kněžka slunce inspirovaná Celestií - už jsem za slunce prolila krev - Aztékové by ze mě měli radost :-D.
Cwossie: Moc krásné

Mayshi: Celestií není nikdy dost ^^

abych nebyl moc OT - Na mém copslayi se právě začalo pracovat. Bohužel jsem se tomu nevyhnul a sehnal si krabici, když jsme předělávali sprchový kout Rainbowlaugh
Tak nakonec jsem se odhodlala Rainbowlaugh.

Hezké dopoledne, Patricie,

měla bych na Vás dotaz ohledně stříhání vlasů a následného barvení. Během příštího měsíce plánuji cosplay, který vyžaduje velmi excentrické barvy a sama si s tím poradit neumím.

Ukázky vlasů pro cosplay:
https://www.pinterest.com/pin/308918855663751354/

Barevný návod: Přikládám do přílohy

Mé vlasy:
http://bit.ly/1D1jRWw

Byla byste schopna mi pomoct? Pinkiesmile

Děkuji,
Ashley
Mayshi : he, takto na tohle bych šel jedině s parukou. Udržovat pastelový vlasy je náročný.  Myslím že Ithil o tom psala článek jak si brutálně měnila barvu vlasů.

I tak pokud do toho cheš jít, najdi si salon kde používají Olaplex. Odbarvení pak není tak brutální.
@Baterka: Víš, já jsem se nikdy neodvázala co se týče barvy vlasů, asi si to musím kompenzovat a toto je vhodná chvíle Twilightsmile. Vlasy mám v perfektní kvalitě a troška námahy jim dlouhodobě neuškodí. Teď jen musím najít vhodnou kadeřnici.

Pokud nenajdu, tak paruku mám Twilightsmile.
Tak budu držet palce aby ti je totálně nespálila Twilightsmile
S Olaplexem by to fakt mohla být pohodička, ten to zvládá vyžrat krásně do světlounka bez toho aby vlasy pak vypadali jako sláma. S obyč peroxidem to možná (ale fakt velký možná) půjde taky, ale bude to náročný a každá slušná kadeřnice se pak bude muset stydět. Jenže jak říká baterka, tohle se bude fakt špatně udržovat. Pěkné pastelové barvičky vydrží tak max 5 umytí, pak to bude slábnout a vymývat se do blonďata v různých místech.
@ithil: Máš nějaké tipy? Třeba vhodný kondicioner, šampon, atp.? Twilightsmile A děkuji za tip na Olaplex. Napsala jsem asi do 5 kadeřnictví, takže až mi se ozvou, tak si je i na to vyzpovídám.
Mám nabarvenpou patku,  tak ti postnu nějaké své tipy Rainbowlaugh
Celou hlavu jedině s olaplexem. Peoxid je dobrej na patky proužky nebo na pramínky.
Po odbarvení budeš žlutá jako kuře. Musíš použít tzv silver šampon či balzám který zneutralizuje tu žlutou protože víme že mix fialové a žluté - neutrál.  
(viz youtube videa o nabarvení se na stříbrno, čo šedo)

Finačne a vlastně i nejlepší na stříbrné a bílé vlasy je šauma silver reflex (nechat působit i 20 minut !)  u nás ji seženu za 60 kč má opravdu hutnou fialovou barvu a  užasně voní a nevysušuje odbarvený vlasy ba naopak..narozíl od Swiss O'Par který mi na hlavně nefunguje a  dělá peroxidový vlasy ještě hnusnější a suší.
Barvy, můžeš si koupit jak manic panic - veganský ,či třeba šáhnout po levné velie které fungují taky dobře - jen je málo odstínů a i když si namícháš vlastní tak si nikdy nebudeš jistá co je to za odstín.

U pastelových vlasů je super že i hodně ušetříš neboď si můžeš smíchat kondicionér s barvou a budeš mít tunu  namíchanýho pastelovýho odstínu.  
A díky tomu ti kelímek barvy vydží hoodně dlouho. (A na tohle stačí i ten nejlevnejší kondicionér)
A taky kokosovej olej ! Tahle věcička skvěle chráhí vlasy  při peroxidování.
a i poněm dosti helfne.

Pastelový vlasy jsou náročný na udržbu, mě to vydží tak týden a dokonce na Colours jsem měl díky intenzivnímu sluníčku  druhý den barvu fuč Rainbowlaugh

Takže jedoduše - met havu jedině šaumou- vlasy budou čímdál tím víc  stříbrnější a bělejší.
Dělat  kůry z kokosového oleje, či dobrého  kodicionéru.
Pokud barva nebude vyhovovat - neperoxidovat znovu ! Barvu dokáže vytáhnout rozdrcený smíchaný vitamín c  s kondicionérem.


Ah ,shit tolik gramatických chyb. Na to sere bílej tesák Rainbowlaugh
Ok, tak toto si budu muset přečíst znovu a pořádně. Nicméně mám pocit, že by se toto vysvětlení hodilo mezi alchymistické traktáty, které mám doma (tedy až na Odhalého Herma, to je kategorie sama o sebe). Takže moc děkuji, Baterko Twilightsmile).