Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nooooo hodně, hooooooodně teoreticky to bez té paruky půjde. Pokud budeš mít zbytek oblečení fialový a uděláš ten cutiemark pořádně velký. Pokud ne, budeš prostě emo s cutiemarkem.
Mnohem raději bych tě ale viděla s parukou nebo alespoň fialovýma vlasama(nebo aspoň fialovym pruhem vlasů). Twi paruka se dá sehnat i levně. Na ebay za 2dny a 10h končí tahle paruka která je aktuálně za 21kč a free shiping. Pokud nevyjde ta, tak běžně stojí okolo 250kč což zas není taková pálka aby se to nedalo ušetřit a cosplay to obvykle vyzvedne o několik tříd vejš.
Ty silonky sou naprosto skvělý, já bych je kllidně nosila i normálně.
Počkej, Ithil, 21,- ?
To jako se vším?
AYFKM? Rainbowlaugh

K těm silonkám:
Yeah, ale ve 14ti to dělá hrozný haloooo. Rainbowlaugh

Jo a ještě... I see, že je to aukce.. nií, nemám účet na ebayi. :C
Tak nic, už mám. RainbowlaughD
tak přesvěč nějakýho kamaráda co má prachy a ebay účet
Zagami... zeptám se ti kamarádky.. a nebo Kamráda co mají ebay ůčet
pokud budeš něco potřebovat.
Ale počítej s tím že budou chtít peníze předem. (Ta paruka ti bez problému přijde domů- dá se tam napsat adresa příjemce )
co se týče šití.. maminka,babička pomůže ráda.. ne ?

ps: hodí se tahle paruka na rarity- 63 verzi ?
http://www.ebay.com/itm/Harajuku-12-Mixe...2ec89c810c
Vážně? Aww, to by jsi byl total awesome, zrovna tamta paruka co posílala Ithil by byla super (ale koukala jsem, že to hodí 15-30dní, to by případně do Karaoke nestihlo přijít. :CC )

Nevím, jestli pomůžou rády... Ale myslím, že třeba mamku by zrovna výpomoc s cosplayováním poníka moc nerajcovalo. Rainbowlaugh
Do karaoke to 100% nepříjde.
tak mohlo by. záleží na prodejci. když jsem ještě měla prachy na to si něco objednávat, tak málokdy se stalo že by to přišlo až za 30dní. jako jo když jsem to měla do 10ti dnů tak to byl zázrak, do 15ti fakt rychlost, do 20 celkem pravidlo
hmm... tak to tak vidím, že na karaoke si budu muset od někoho půjčit, minimálně růžový/fialový clip-iny. :C Pinkiehappy
viděla jsem je na třech místech: Tesco (byly ale krátké, pro děti), Claire's a pak tržnice. Teoreticky můžu všechna tři okouknout aa zkusit je sehnat.
Musím se podělit o IMO moc pěkné ztvárnění Canence a Chrys
[Obrázek: princess-cadence-changeling-derpy.jpg?w=940]