Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Lampi nádherná paruka. možná by bylo hezké kdyby někdo někdy sepsal jak obědvávat na e-bay. Učitě by to pomohlo mnohým cosplayerům
Jestli někdo ještě bude shánět paruky Mane 6, můžu doporučit stránku Aliexpress.com

Viděla jsem naživo paruky Fluttershy a za tu cenu je ta kvalita neuvěřitelná.
S trochou hledání se pak dají sehnat i takové, co se hodí pro ostatní poníky: v kategorii Cosplay Wigs zadáte do vyhledávacího pole barvu a délku (short, medium, long, extra long...)
Platí se kartou přímo na stránkách. Zboží jde z Číny, takže dodání trvá něco okolo tří týdnů. Jděte po produktech, které mají dopravu zdarma (Free Shipping). Od určitého počtu stejných produktů pak bývá sleva na 1 ks (při větším množství si pak ale naopak prodejci účtují poštovné).
Nemám PayPal, tak nakupuji přes Czechebay. Všechno z ebaye mi tedy vždy došlo a pokud se vyskytly nějaké problémy, všechno za mě vyřešili. Jen si účtují za jednu objednávku padesát korun navíc, tak to chce nakupovat víc věcí najednou, ať se to vyplatí. Twilightsmile Jinde bych snad ani paruku a další věci na cosplaye nesehnala, víc jak polovinu věcí mám z ebaye. Rainbowlaugh
Jak moc se mám dát ostříhat, aby vlasy pod parukou nepřekážely (nelezly ven, ...)?
u paruky by měla býti síťka.

Pogady

Když sme u těch cosplayů ( a já jsem nějak pozadu Rainbowlaugh) hrozně se mi na Animefestu líbil cosplay od holčiny co byla za Spika ^^ Rainbowlaugh (prej je i tu, neví někdo kdo to je? xD)
Tu mám myslím všitou, ale stejně k tomu holiči musím.
Takže jestli by bylo fajn, kdyby mě ostříhal o něco více tak o kolik?
Stříhat není potřeba nic (i když to taky před akcemi dělám, pod tou parukou je teplo)... Pod paruku se koupí ještě jedna síťka, třeba taková, vlasy se pod ni schovají a rovnoměrně rozloží.
Na jakou délku je teda vhodné se dát ostříhat?
A ta síťka se dá sehnat v jakém kamenném obchodě?
(08.06.2013, 11:12)Zomdrugon Napsal(a): [ -> ]Když sme u těch cosplayů ( a já jsem nějak pozadu Rainbowlaugh) hrozně se mi na Animefestu líbil cosplay od holčiny co byla za Spika ^^ Rainbowlaugh (prej je i tu, neví někdo kdo to je? xD)

Here you are Pinkiehappy