Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Asi je na čase s pravdou ven... taky chystám jeden cosplay, konkrétně Fluttershy, a chtěla bych se zdejších odborniček zeptat na líčení. Nikdy jsem se totiž nelíčila (kromě těch tajných dětských hrátek s maminčinýma malovátkama) a tak bych potřebovala vědět, co si tedy pořídit na takovéhle cosplay líčení, jak to správně používat a jak docílit toho, aby to vydrželo celý den jak má Twilightblush
S líčením to je trochu složitější, ze začátku budeš potřebovat hodně tréningu abys vytvořila to čeho chceš docílit. Navíc i záleží kolik na to máš, jakou máš pleť (mastnou/suchou/smíšenou), obecně jak vypadáš a co se k tobě hodí, jestli máš třeba akné, jaký máš odstín pleti. Rozhodně doporučuju pohledat nějaký tutoriály na youtube, najdeš jich dost i v češtině kde si můžeš poslechnout nějaký základní rady (třeba GetTheLouk)

Předpokládám že ti jde o nějaké levnější produkty z drogerie jako DM a Rossmann. Skvělej korektor na maskování neplech na obličeji je třeba od Catrice - Camouflage Cream, pudr na zafixování a prodloužení výdrže makeupu má NYC - Smooth Skin v odstínu 701A Translucent. Některé ženy chválí Imperial Makeup od Dermacolu. Linky já hrozně ráda doporučuju ve fixe, myslím že nějaké měl Rimmel, já si objednávám z ebay 1 Day Tattoo od K-palette. Stíny má skvělý Sleek ideálně si pořídit i nějakou podkladovou bázi pod stíny, buď mají něco i na těch sleek stránkách nebo já nedám dopustit na ArtDeco bázi kterou seženeš za 200kč v Douglasu. Hodit se budou i štětce, dá se koupit klidně od Essence za 30Kč. Řasenku mám skvělou třeba od Missha, ale stačí v podstatě jakákoliv co najdeš v drogérii. Pak klidně nějaký barevný balzámek na rty nebo pastelku, ty sou teď celkem populární.

No pak už je to jen o tom trénovat, trénovat a trénovat. Ze začátku nikdy nenakreslíš zázrak a využiješ špachtličky do uší na úpravy a otírání všeho co se nepovedlo. Když jsem se učila dělat linky, obvykle to vypadalo tak, že jsem je měla přes celé víčko a postupně dootírala do požadovaného tvaru.
Nezapomeň to taky pak pečlivě odličovat aby se ti zbytečně nezanášela pleť. Na to bude stačit snad nějaké odličovací mléko od Nivea nebo nějaká čistící pěna.
Páni moc děkuji, je to pěkný nával informací! Na nějaké ty tutoriály jsem se už dívala ale nacházela jsem jenom v angličtině a většina věcí tam nebyla v ČR k sehnání asi, ale to co si tady poslala vypadá dost zajímavě. Sepíšu si to a zkusím poshánět a pokud by ti nevadilo, mohly bychom si napsat přes pm, ohledně nějakých dalších věcí k líčení?
jo v pohodě, klidně mi napiš cokoliv co budeš chtít vědět
Pokud nechceš hned ze začátku vrážet do líčení velké peníze, tak doporučuji výrobky essence, dají se sehnat v Rossmanovi.

Mám s nimi dobré zkušenosti a díky pravidelným akcím ti to nezrujnuje peněženku.
Díky moc za tip Azu. Jinak všimla jsem si už dřív, a nevím jestli tady, diskuse o pěkných žlutých stínech, ale popravdě nevím na jaké značce jste se nakonec usnesly. Docela by mě to zajímalo a přinejmenším právě na tomto bych šetřit nechtěla.
Hen ten oný tu, akorát se tím budeš muset probrat, neb to tam rozebíráme přes dvě stránky Rainbowlaugh

http://bronies.cz/Vlakno-How-to-beautify...#pid296124
(01.07.2014, 16:33)Northern Cross Napsal(a): [ -> ]Zbývá jeden den do odletu. Cosplay je po půl roce (!) hotov a zase na poslední chvíli.
Doma nebyl k dispozici žádný fotograf, takže omluvte kvalitu fotky z křivého zrcadla. Kostým je bez líčení a čoček Pinkiesmile
[Obrázek: BrdvOL9CcAECboS.jpg:large]

Super Twilightsmile na Crystal Fairu se tvoje Crystal Derpy určitě líbila nejenom mě Pinkiesmile

... a určitě se tu nezapomeň pochlubit (ty víš čím) Ajsmug
Pochlubit nevím nevím, možná zmínit: můj kostým totiž získal jednu z cen v cosplay soutěži.
Celkem se rozdávalo šest cen, každá reprezentovala jeden element harmonie a takhle vypadá hlavní část mojí odměny - Spirit of Laughter:
[Obrázek: Br33LUYIMAAunHI.jpg:large]
Aurora stylizovaná jako Pinkie Pie... a podpisy všech tří hostů
No jasně, že zmínit Pinkiesmile Crystal Derpy na Crystal Fair conu získala cenu v Cosplay Contestu - podle mě zcela zaslouženě.

Kdo nebyl osobně přítomen, může se pokochat videem z předávání cen:
(na pódiu v první řadě zprava: Tabitha St. Germain, Anneli Heed, Daniel Ingram)