Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mhm, tady souhlasím s ithil a na můj cosplay padne hodně "potravinářské barvy" Rainbowlaugh.
To řiká každej, kdo to umí.
Zmok: To je sice pravda, ale s tím co jsem viděl a co jsem zažil během posledních 4 dní si troufnu tvrdit, že cosplay je opravdu hlavně o zábavě.

Zítra dodám fotky jako důkaz co se dá dokázat s trhlým nápadem.
Zmok: až potkám někoho kdo to umí tak se ho na to zeptám. První věc, o které jsem prohlásila, že je to cosplay byla Pinkamena a Molestie. Takže jsem cosplayer s hroooozně moc zkušenostma? Ne, spíš nejsem líná najít si postupy na netu a pokusit se je zopakovat. Pokouším se u toho dokonce dělat i tu v brony komunitě tak nevídanou věc a přemýšlet. Je to stejné jako v normálním životě, prostě něco zkouším a učím se u toho a kvůli tomu nové věci.
Ja som videla už taký kostým ale len raz a ani to neviem kde.. XD
Tak z 1200 ucastniku Galaconu a zhruba 40 ucastniku Cosplaye si CZ/SK bronies vyprava odvezla hned 2 oceneni z peti?

[Obrázek: IMG_20140804_214027_zps864f78fb.jpg]

"Čestný účastník" - mno.. jako velmi stresujici udalost. Clovek se takhle online prihlasi ze si to chce jen tak pro zabavu uzit a udelat ten basic walk in-out jako vsichni ostatni. How about no?

Po tom, co vyvolali vsech zhruba ~36 ucastniku a pak byli skupinove akty (mam dojem ze byli 3?) tak prisli predstaveni individualnich lidi.. a najednou moje jmeno takze jsem byl docela v pr**** pac jsem nic pripraveneho nemel zatimco ostatni meli fakt promyslene pribehy a akty Facehoof Tak me napadlo to jedine co jsem chtel udelat na BUCKu a to jest "Dubstep dishwasher" spojeny se scenkou z Musicians of Ponyville Pinkiecrazy
tak to velký gratz. však máš ten cosplay fakt dobrej a chováním jsi taky solidní Vinyl. Prostě ti ta postava sedí jak ušitá
Jo, to už zní skutečně.
Tak oznamuji, že mám ve výrobě cosplay pro CZEQ Rainbowlaugh
Je přibližné napůl hotový a teď momentálně sháním kontaktní čočky. Nevíte někdo o nějakém obchodu na internetu, kde by se daly sehnat kvalitní a za přijatelnou cenu?
vasecocky.cz