Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
V Ostravě by měly být obchody, kde by se to dalo sehnat - zkusila bych výtvarné potřeby vedle Mirroru, půjčovnu kostýmů na Milíčově, další výtvarka na rohu Milíčové a Zahradní (u Husova sadu) nebo něco podobného.
Nakonec to nedopadlo tak špatně. Jako aplikátor jsem použil kapesník, protože houbičku na makeup jsem někde ztratil... Facehoof Ale dalo se to, po hodině trápení, rozetřít docela rovnoměrně.

A tady je výsledek. Otevřete na vlastní nebezpečí!

[Obrázek: Q9kyjD5.jpg?1]

Já vás varoval!!!

Makeup na obličeji docela držel, ale po pár hodinách jsem ho měl pod kapucí všude. Pinkiesmile
Na rty jsem použil stejný sajrajt, ale černý. Bylo to třeba po čase opravit.
Ruce... to byl omyl. Z nich se makeup po čase vytratil. (Ani jsem ho tam netroufal dát tolik jako na ksicht) A zasvinil mi zevnitř snad všechno oblečení.

Takže ponaučení? Plánovat dopředu a objednat kvalitnější značku.

No jaké to bylo??? ..... TOTALLY WORTH IT! Pinkiehappy
nahodou to vypada docela slusne. pokud nemas houbicku na makeup, staci priste pouzit nepouzitou houbicku na nadobi. ta na makeup je obvykle jen o dost jemnejsi pac my zensky mame jemny ksichtiky. a to ze to svini je normalni. naprosto nic, ani makeup za nekolik tisic ti na obliceji nebude drzet bez otirani. proste je to nejaka cizi vrstva na hybajicim se zivem masticim se a vselijak jinak pracujicim povrchu jmenem kuze.
Dík.
Houbičku na nádobí jsou zkoušel, ale makeup při nanášení vícero vrstev spíš stírala. Kapesníkem se mi povedlo makeup nanést nejrovnoměrněji. Pinkiesmile
Já většinou nanáším tenhle make-up štětcem Rainbowlaugh
Probehnul k nam nejblizsi a jeden z nejvetsich moznych Evropskych Comic Conu - MCM Comic Con London - a SneakyZebra (ne Pidi) nam prinasi dalsi CMV-cko (cosplay music video) kde jsou jednotlive cosplaye predvedeny.



Tentokrat Pony cosplaye nejsou zastoupeny vubec Twilightoops Ale i Mass Effect napr. chybi takze je to mozna vyberem.

Na jare bude dalsi MCM London Comic Con a na ten bych se mozna rad zajel podivat. Uvidim jeste Raritywink
Ale viděla jsem s tama fotky Rainbowlaugh poníci tam byli také Rainbowlaugh i norm cos tak i suity Rainbowlaugh Kamarádka tam byla :3
SneakyZebra je děsně návyková. Už se mi stalo že jsem se takhle sekla i na hodinu a projížděla na youtube různý cosplay videa z conů. Člověk musí jen obdivovat. Pro mě je to trochu demotivující protože si připadám že vůbec nic neumím a nemám žádnej pořádnej a hezkej cosplay v kterém bych si to dokázala užít. Připadala bych si jako....pro to snad neexistuje přirovnání...jako člověk obyčejných hadrech mezi lidma v nádherných oblečcích.
Mě to tak někdy přijde také, ale když si vzpomenu na vše co jsem v nákých cos prožila tak je aspoň i hodně zábava :3
I present to you le 100%, 20 times distillere awesomeness!!!