Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
nedávno byli zpáteční letenky jen za 5000kč, to se dá vydělat za pár dní na brigádě
Oh wow, to je neskutečně dobrá cena Pinkiegasp
A vyplatí se to víc, než poštovný? 5000 za letenky je fakt pěknejch Twilightsmile
Tak to mně dostalo =D nemyslím to ve zlém (teď se dívám co jsem to napsala v min. Příspěvku za hloupost)
hele ono fakt stačí hlídat si portály kde lidi dávaj odkazy když je někde skvělá akce na letenky. pak se to do japonska (či kamkoliv jinam) jezdí dobře
Ok, zítra do toho Japonska pojedu a koupím si je, pokud chcete nějaký suvenýr třeba pandu tak napišteAjsmug
No co, zapálený furry. Jen asi nepochopil, že CES asi není ideální publikum. Nebo to pochopil moc dobře a udělal si negativní reklamu.
Nemusí být ani jedno (ta definice je dost široká a liší se u jednotlivých lidí) - no každopádně na tom chce vydělat. Každopádně pozornost si získá už jenom tím, že průměr si nad tím nahoní ego a auru vlastní normálnosti Pinkiesmile jinak nápad zajímavej.
Nositelná elektronika má budoucnost. A tohle je jeden ze způsobů, jak začínají technologické startupy. Začnete vymýšlet kraviny a při řešení problémů přijdete na technologie, které by nikoho nenapadly. Pak zjistíte, že se to hodí k něčemu jinému, a voilá, máme tu pokrok. Snímání elektrické vodivosti zadnice kvůli vrtění ocasem asi moc praktický efekt nemá, dokud si nevzpomeneme na to, k čemu vlastně ocas v říši živočichů povětšinou slouží.
A najednou to dostane smysl ve chvíli, když potřebujete třeba udržet rovnováhu nebo zabránit příliš prudkému pádu na zem. Samozřejmě neočekávám během příštích let hafo snowboarďáků a důchodců s ocásky, stejně jako asi neuvidíte broníky, jak odhánějí svým ocasem mouchy. Když ale dokážeme mít místo drápu nůž a místo kopyt kola, jedna inteligentní končetina navíc se v určitých situacích hodit může.