Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
hmm, ohledně toho jsem jim tam napsal znova Rainbowlaugh Tohle byla jediná vesta, kterou jsem doma vyhrabal...
Každopádně se asi ještě půjdu někde podívat po nějaké modré vestě z jiné látky... mít přes to ještě sako, tak se asi upeču (i když jsem si původně nějaké plánoval pořídit) ale vesta jako taková je drobná a dodá tomu oblečení už trošku jiný ráz Twilightsmile
Sekáč + votočvohoz. nebo maminka Pinkiesmile
Duhovou kravatu mají v Claire's (Palladium, Flora, Letňany a kdo ví kde ještě)
Zdrávím, pokouším se vytvořit cosplay mého OC Wolfarrowa (kdo má zájem zde se můžete kouknout http://bronies.cz/Vlakno-Wolfarrow-ja-ponik nebo zde [attachment=2730] ), téměř vše mám promyšleno, ale stále mam nutkání nechat si poradit od profesionálů takže zde je můhj plán:
1. koupit paruku (check)
2. obarvit ji (unchechk)
3. koupit plsť (uncheck) [na křídla, CM a uši]
4. sehnat bílé oblečení (uncheck)
5. dát se do práce vyrobit křídla (našel sem skvělej tutorial na youtube) uši a CM, následovně obarvit paruku doladit detaily a hotovo.
Co mi dělá problém ? No tak prvně ta paruka četl jsem tu spoustu návodu a nejen zde, naději mi dodal příspěvek od Azuliany, pač mam tmavou paruku s červenými konečky.Dál bych potřeboval vědět jestli něco nedělám špatně, nebo nějakou radu či typ, je to má první výroba čehokoli co dělám dle vlastní volby.
Výběr pro cosplay OC doufám že není nijak špatný, nebo neidealní, jako například že většina lidí nebude mít ponětí co vůbec sem, což se nemusí stát v případě že bych šel za hlavní/backround postavu ze serialu.
(06.07.2013, 20:27)Baterka Napsal(a): [ -> ]A největší úraz českých cosplejářů (huh slovo) jsou boty... doctor who (elegance) v teniskách v kterých bych tak sekal zahradu Rainbowlaugh (ffko)
Twilightsmile

Jestli myslíš desátého Doctora a bílé nebo červené vysoké tenisky, tak ty nosí i v seriálu.

(17.07.2013, 12:31)Honzdir Napsal(a): [ -> ]hmm, ohledně toho jsem jim tam napsal znova Rainbowlaugh Tohle byla jediná vesta, kterou jsem doma vyhrabal...
Každopádně se asi ještě půjdu někde podívat po nějaké modré vestě z jiné látky... mít přes to ještě sako, tak se asi upeču (i když jsem si původně nějaké plánoval pořídit) ale vesta jako taková je drobná a dodá tomu oblečení už trošku jiný ráz Twilightsmile

A nezapomeň na šle Pinkiesmile

(27.07.2013, 00:59)Cocodrillo Napsal(a): [ -> ]Honzdir: Moc krásný duhový motýlek se dá koupit tu (snad neodradí stránky ;D). Mají tam i kravaty, ale motýl je prostě motýl.

Dík, teď se kolem toho budu motat dokud si něco doopravdy neobjednám Rainbowlaugh
Ty kšandy vypadaj fakt dobře Pinkiesmile
tenisky ? ne křápy... a todoslova Pinkiesmile
[Obrázek: 20051221vanoce1.jpg]

pod pojmem boty pro doctora si představuji tyto..
se zvedlou špičkou...
[Obrázek: Aldo-Boulden+boot+VIEWS.jpg]
Nazdar poníci! Rád bych se zeptal jestli by mi někdo půjčil sonický šroubovák ke cosplayi. A ne, nebojte, za Doctora nejdu Pinkiecrazy .[spoiler: A také zda by se našla nějaká dobrá duše která by mi mohla nalíčit víčka na Gummyho.] Díky moc Pinkiesmile !
A, ehm, do pátku.
(31.07.2013, 15:58)Baterka Napsal(a): [ -> ]pod pojmem boty pro doctora si představuji tyto..
se zvedlou špičkou...
[Obrázek: Aldo-Boulden+boot+VIEWS.jpg]

Aha, tak to jo, já myslel že myslíš desátého.
Ahoj... Chtěla bych si udělat Cosplay na svoje OC ale potřebuju sehnat duhovou hřívu ale nevím kde... Můžete mi prosím pomoct? Pinkiesmile Já jsem tu nová a moc se v tom nevyznám Pinkiesmile
Můžeš zkusit prohledat ebay s použitím slov "rainbow wig". Vypadne ti hromada paruk používaných pro rainbow dash. A pár netradičních a dražších, no a bohužel i nějaké veselé párty paruky.
S tím, že něco podobného seženeš v českých obchodech moc nepočítej. Takže popros rodiče ať ti to objednaj k narozkám nebo něco.
Pokud jseš trochu zdatná ve stříhání a česání, tak doporučuju tu klasickou rainbo dash paruku nenechávat v základní podobě ale přečesat. Vypadá pak mnohem líp.