Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nahrávám gif molestující molestie a zdrojové obrázky, kdyby to někdo chtěl vylepšit (oříznout první) Pinkiehappy
[Obrázek: IfsWkT4.gif?1?3038]
První
Druhý
Dude, that's Creepy...
jo nad rohem sem hodne premyslela jak na nej. pomohlo mi tohle video. tedy ne zcela jak se ukazalo po dodelani.
takze od zacatku. clovek si koupi keraplast a pak z nej vymodeluje co potrebuje. dokonce jsem z toho videla i hezky vypadajici usi. nekdo to zna pod nazvem magic model nebo sugru. to je jedno.
samotny modelovani znamenalo udelat dve snurky ktery se na jednom konci rozsirujou a pak je zamotat do sebe. asi 4x se mi pretrhli a tak sem to delala znova. nesmi se to zatacet prilis prudce. u vrchni i spodni casti se pak kus odkrajuje a modeluje se to do pozadovaneho tvaru. tedy spicky a spodniho spojeni. spodek nemusi byt buhvi jak placaty a dokonale spojeny.
v navodech pisou ze po modelovani to je za den suchy. no me to tu lezelo 4 dny. neni potreba to nejak zavesovat nebo tak. fakt to muze jen lezet a zadny prolezeny plochy na tom nejsou. uhlazovani pomoci vody jsem nedelala.
po zaschnuti jsem roh barvila akrylovyma barvama. diky hrubsimu stetci jsou videt tahy a vrasky a roh vypada opravdoveji nez kdyby byl jen hladky. zakladni barva je bila a vnitrni krouceni je obtazeno svetle modrou. dalo by se i sedivou nebo svetlounce ruzovou. proste nejak vystinovat aby to nebylo tak plochy.
no pak zas nechat zaschnout. jo jinak ty barvy na tom az tak moc nedrzej. budu muset najit neco lepsiho. treba nejakou zakladovku nebo to pak finalne prelakovat protoze uz mam kus odlouplej kdyz sem se mlatila spickou rohu o zed.
dostavam se k uchyceni. ve vyse zminenem videu to slecna resi patentkama na spodku rohu a dalsima v kusu plastu ktery ma strceny pod parukou. tohle jsem puvodne zamyslela i ja ale bohuzel jsem zjistila ze patentky mi paruku neprocvaknou. navic na hladkem plastu dost blbe drzi jakymkoliv lepidlem a na roh jsem je pridelavala dvouslozkovym co tu mame na letadla. zkousela jsem to i tavnou pistoli prilepit primo na paruku. nebyl to dobry napad. paruka zasrana od lepidla a uz to nejde dolu. roh se strasne hybal a pak se urval. takze nezbylo nez vzit asi 10cm dlouhy a tak 5cm siroky pruh plastu, napevno ho prilepit ke spodku rohu(dvouslozkovym lepidlem a nechat den schnout), rozstrihnout paruku, roh prostrcit. pruh plastu ho krasne stabilizuje a nehybe. se. jen ta dira v paruce nesmi byt moc velka aby to nebylo videt. a znamena to ze pokud chce clovek paruku na neco jineho, bude ji muset zasit.
v soucasne dobe premyslim jestli by nebylo lepsi vyrobit roh kratsi a mensi jelikoz jsem s tim nekolika lidem malem vypichla oko a chodit na wc v beznych kabinkach se ukazalo jako velice problematicke a obcas sem mela pocit ze se fakt umlatim.
taktez stoji za zminku popremyslet jestli by nebylo lepsi vyrobit si z kovu nebo lina korunu s necim kam se roh vsadi misto sloziteho zpusobu hledani uchyceni v paruce

ted neco co se rohu netyka ale strasne se to osvedcilo. vsichni co maji paruku a chteji ji rozcesavat, poridte si tangle teezer. je to takovej kartac s ohebnyma plastovyma stetinama. nevytrhava vlasy pri cesani. nebo alespon se snazi je vytrhavat minimalne. paruku pak staci rozprostrit po zemi a zacit delat brushie brushie.
druha super vec. lepidlo na vlasy got2be glued. takova zluta tuba normalne v drogerii v sekci u laku na vlasy. staci trochu rozpatlat v rukou a klidne i rozredit vodou a uhladit paruku nebo ocas a ono to pak tolik nelita pripadne drzi pozadovany tvar
Ithil: you can punish me all you want.

Myslím, že kostým Molestie se setkal s takovou pozitivní odezvou proto, že ačkoli je jednoduchý, tak je po čertech vtipný!

Latex nezávidím, stačilo mi navlékat, leštit a pak pozorovat Lucy Bladerain. Ale vypadá dobře a chce na to mít koule si ho na takovou akci obléci.

Oběma kostýmy si mi vnukla inspiraci na budoucí MLP nebo HP cosplay (ještě se nemůžu rozhodnout, který).
Ja bych i par navodu udelala, ale mam plne ruce prace s Celestiemi, navic jsem nemocna, tak to proste nezvladam Twilightoops
(08.07.2013, 12:44)Azuliana Napsal(a): [ -> ]Ithil: you can punish me all you want.

Myslím, že kostým Molestie se setkal s takovou pozitivní odezvou proto, že ačkoli je jednoduchý, tak je po čertech vtipný!

Latex nezávidím, stačilo mi navlékat, leštit a pak pozorovat Lucy Bladerain. Ale vypadá dobře a chce na to mít koule si ho na takovou akci obléci.

Oběma kostýmy si mi vnukla inspiraci na budoucí MLP nebo HP cosplay (ještě se nemůžu rozhodnout, který).

jsou lidi ktery v tom vydrzej dyl a asi je to bavi i vic. ja latex neberu jako fetish a nevzrusuje me. je to pro me jen dalsi material. takze to je asi taky duvod proc v nem nevydrzim tak dlouho jako ostatni uchylove
Zhodnocení mého cosplaye.
Jeho záměr byl jako podklad pro cosplay Pinkie převlečená za ...
Co na něm chci vylepšit:
Přikoupit čepičku pod paruku.
Vymyslet lepší připínání ocasu - používám tuhle paruku Nenapadá vás něco? Asi bych ji přišil k pásku nebo ledvince.
Lepší brašnička na peněženku a mobil.
Boty a ponožky. Neseženu něco levnějšího, objednám si prestige na zakázku, to bych mohl taky přidělat modrý-žlutý-modrý pruh

Na Fan City nebo Pragoffestu bych si rád udělal Pinkie spy jednoduché černé XL tričko, kukla z obchodu pro motorkáře a svářecí brýle - noktovizor se nedá koupit.
Kukla přes paruku by byla nepohodlná, paruka přes kuklu je Pinkie
A na FF 14 cosplay Whatever it is Pinkie Pie does to ještě musím promyslet - prolézt návody na minecraft cosplay, zvážit kolik párů ploutví, ...
Nasij si na ni poutko, ktere potom protahnes paskem. Kdyz to udelas sikovne, nebude to ani videt. Ja to pouzivala na ocasky casto. drzi dobre a nikdy sem ho neztratila ani pri behani a skakani.

Boty, kup si "picutky" tak jsme sim rikali. Nejlepe bile latkove, daji se dobre barvit a prisovat na ne ruzne prouzky. Jdou levne, daji se sehnat za par supu, pokud v nich nebudes behat maraton a litat po sutrech nebo lese, jsou i pohodlne.
Myslíš něco jako tohle?
To jsou ony Rainbowlaugh
Daji se sehnat u vietnamcu za 200kc