Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Mě jenom přijde, že ten roh je trochu moc vysoko ^^"""
(26.08.2014, 01:18)Neko.Cross Napsal(a): [ -> ]Mě jenom přijde, že ten roh je trochu moc vysoko ^^"""

Roh je trošku vysoko a přijde mi moc dlouhý, ale ty luxusní uši! Páni, žeru je včetně fialových chlupů, a to jsi moje konkurentka, neb taky vytvářím Rarity cosplay. (Zrovna testuju umělé řasy. Připadám si jak mučednice. Moje Sweetie Belle mi neschválila oblíbenou halenku, že je moc hranatá, a odmítla šatičky, neb byly málo hranaté. Asi to nechápu. Ale aspoň už nám drží roh tam kde má. Cosplay soutěž vzdávám, SB nevydrží v paruce déle než půl hodiny. Ta dnešní mládež.)
na umely rasy to chce hlavne dobry lepidlo. ja se s nima taky popravde zatim ucim. nastesti moje vlastni jsou dost slusny, takze dycky ty umely ustrihnu v pulce a lepim si jen vnejsi koutek coz to dost ulehcuje. navic si jeste dokresluju misto jedne linky takovou simulaci ras a delam tam asi tri ruzny linky, carky, tecky a obcas i srdicka
Můj momentálně rozdělaný cosplay :3 Sice to není MLP, ale tak nevadí Pinkiesmile Hih Pinkiesmile

[Obrázek: 1233986_671577542923327_5682469832085012803_n.jpg]
[Obrázek: 10628154_671577772923304_2472104950191299298_n.jpg]
[Obrázek: 1623626_671577556256659_6426050880181487689_n.jpg]
Digimon ---> Chaos Lucemon
Budeš mať aj krídla?
Ano budem Rainbowlaugh A hoooodně moc X'DDD a se s to po***u Rainbowlaugh Rainbowlaugh Rainbowlaugh hehe.... X'DDDD
cosplay ready a bude odhalen zítra XD
Feedback pro většinu cosplayerů z Czequestrie


BOTY - u hodně cosplayů to právě "zabili" boty, protože byli rušivý element. Tohle nám bylo právě řečeno při vyhodnocování soutěže. Ono na druhou stranu, kupovat si boty kvůli cosplayi je docela náročné ale pěkné. Dá se to obejít např. použitím látkového návleku přes botu - pak noha vypadá sice trošku jako neforemný kopyto ale jde to. A nebo u vietnamců narazit na výprodej Raritywink

Urcite se tu najdou dalsi lide, jez s timto maji vetsi zkusenost nez ja a dokazou poradit jak tento problem vyresit a doladit cosplay na 100% =)
Já boty měla a stejně jsem to pohřbila volovinou, ale cosplaying mě začal velmi bavit Rainbowlaugh.
(04.09.2014, 12:49)Melgarh Napsal(a): [ -> ]
Feedback pro většinu cosplayerů z Czequestrie


BOTY - u hodně cosplayů to právě "zabili" boty, protože byli rušivý element. Tohle nám bylo právě řečeno při vyhodnocování soutěže. Ono na druhou stranu, kupovat si boty kvůli cosplayi je docela náročné ale pěkné.

Jakožto jeden z porotců cosplay soutěže potvrzuju Pinkiesmile ono není třeba si přímo kvůli cosplay kupovat boty, i když je to samozřejmě nejlepší řešení. Pro začátek úplně stačí, když nebudou působit rušivě.

Znám to sám moc dobře: poprvé jsem u cosplaye boty neřešil, vzal si k Fluttershy sandály a vypadalo to na fotkách tak příšerně, že jsem je chtěl smazat. Výměna za černé polobotky byla velmi výrazné zlepšení, byť ne ideální. Příklad z Czequestrie je Anemonis a jeho Fancy Pants s botaskama - úplně stejný fail. Zbytek kostýmu fajn, roleplay fajn, ale ty boty to totálně zabily, protože se ke zbytku extrémně nehodily. Neber to prosím nijak zle (vzpomínám si, jak jsem se sám ve stejné situaci cítil). [spoiler: Máš kliku, protože boty se vyměnit, ale to co mě dle Schimyho zabíjí cosplay se vyměnit nedá Rainbowlaugh].

Moje doporučení: oblečte si CELÝ cosplay doma a koukněte do zrcadla, ve kterém se uvidíte celí, nebo požádejte někoho, ať si vás prohlédne nejen zblízka, ale i ze vzdálenosti několika metrů.


Nejsem sám žádný profík, ale jen prostý amatér, nicméně až ten shon po dodělávkách po Czequestrii skončí, hodilo by se dát ty poznatky dohromady - rád dám feedback k tomu, co jsem na CZQ viděl a co by stálo za to zlepšit.