Bronies.cz

Úplná verze: Cosplay - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

NikolPegasister

Neví někdo o podobných čočkách? Díky Pinkiesmile
http://frostc1elite.deviantart.com/art/F...-376197663
Hledala bych pod heslem "deamon" nebo "zombie contact lenses".
Kamarád má podobné, tak se můžu zeptat, kde je sehnal

[Obrázek: 251026_1950444093832_3985885_n.jpg]
hned prvni odkaz na googlu mi vykop http://www.top-crazy.cz/ maj tam toho dost na vyber. otazka je jestli to fakt dokazou sehnat a za jak dlouho. co se tyce pohodli a nositelnosti, asi bych se vysrala na sclera cocky (ty velky celoocni) vsichni rikaj ze je to nepohodlny a kdyz vidim obcas na youtube jak si to do toho oka rvou, tak me moje vlastni ocicka bolej. ja mam nejvetsi 15mm ktery zvetsujou oko a je to bomba. pak mam normalne velky spiralovy ktery spis pusobi jako bily a to na tenhle desivy efekt taky staci. zajimavy jsou i UV cocky chvili trva nez se nasvitej a zacnou vypadat cool ale kdyz je clovek v mistnosti kde je jen UV a zadne jine svetlo tak je to megacoooool a sklidila jsem vic obdivu nez vystoupeni ktery se tam zaroven odehravalo
Otázka zda může člověk nosit čočku na oko co má zelený zákal. na to se musím poptat mé oční.
Kdyz uz se tu bavime o ocnich cockach, taky jsem si je chtel poridit na cosplay > nemate nekdo uz zazitou zkusenost s nima na denni pouziti (8+ hodin) a jakou znacku (udajne nektere maji docela spatne barvy ze je to nic moc..)?
Mel- u toho odkazu co posílala Ithil jsou videa s produkty. některé jsou velmi nevýrazné Pinkiesmile takže já bych se řídil podle toho.
(13.12.2013, 10:18)Melgarh Napsal(a): [ -> ]Kdyz uz se tu bavime o ocnich cockach, taky jsem si je chtel poridit na cosplay > nemate nekdo uz zazitou zkusenost s nima na denni pouziti (8+ hodin) a jakou znacku (udajne nektere maji docela spatne barvy ze je to nic moc..)?

oko které není zvyklé nosit čočku by si mělo trochu zvyknout. ty jednodenní bývají nejprodyšnější takže asi nejpohodlnější na nošení. ono totiž když máš v oku čočku, tak to oko jakoby nemůže moc dýchat a musí se to naučit trochu jinak. mě napoprvé oči pálili jak čert. takže vždycky doporučuju né si to vzít a 8h hopsat někde na diskotéce, ale brát si to třeba pár dní předem na hodinku, dvě a prodlužovat to. člověk si osvojí nandavání a vyndavání a oko si lépe zvykne.

co se týče barev, často už z obrázku vidíš že je to dost brutální přechod. proto nemám moc ráda čočky značky Crazy. velký pozor na čočky s kočičíma čárkama, ty mívají sklon se protáčet (i když výrobce tvrdí že ne protože jsou na spodku těžší). člověk pak vypadá jako šilhavá hypnožába.
smiř se s tim, že každej má to oko malinko jiný, takže je možný že ti z pod čočky bude vykukovat původní barva. nejčastěji uprostřed okolo panenky je vidět i kousek duhovky.
u těch UV čoček o kterých jsem se zmiňovala v předchozím příspěvku se mi občas staně, že se mi malinko posunou přes panenku, jen na chvíli, ale i tak mám potom všude modrej stín a není to příjemné. na druhou stranu s čočkama co používám na molestii se mi to nestává protože jsou větší a mám okolo panenky trochu víc prostoru. akorát zas na jednom místě občas malinko škrábou.
jinak čočka není oboustraná a člověk se musí naučit která je ta správná strana.
konec keců a nějaký oprásky:

Co rozhodně ne:
[Obrázek: 1286472192aqua.jpg]

může být, ale přechod je fakt brutální a nepřirozený
[Obrázek: avatar.jpg]

a konečně mé oblíbené zvětšovací které působí asi nejpřirozeněji díky jemnému přechodu jsou z http://www.geocolouredlenses.com
[Obrázek: a_WT-A41__28947.1310152948.900.900.jpg]
tak po tomhle bych do toho nešel. už tak mám zrasené oči.
to škrábání a bolení ... prostě ne.
se musím pochlubit co mi přišlo za takovou blbůstku tyhle Lenonky . Pinkiesmile
vím je to kýč jako bič. ale pro ftipný fotky dobrý. Rainbowlaugh
[Obrázek: 1514548_643553542350797_1759330194_n.jpg]
neboj tak strasny to zas neni. moje oci jsou strasne citlivy a taky to zvladaj
Hlavně nezkoušejte tyhle: http://kontaktni-cocky.heureka.cz/wilens...ioptricke/
Jsou sice jedny z nejlevnějších, ale pokud si nechcete každou hodinu kapat do očí, tak jsou to vyhozené prachy. Vysychají. Neuvěřitelně.