Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Rainbowlaugh LOL Rainbowlaugh sunset shimmera Rainbowlaugh
Hele, nějak se mi to tu nechce pročítat...
Co máte s tou Skylou? Rainbowderp
Monterka : Co přesně chceš vědět ?
(25.06.2013, 15:10)Deeter Spirit Napsal(a): [ -> ]Melgarth : Tím "nebo se narodi Skyla ci jina kreatura" jsi myslel co ? Twilightangry2

(25.06.2013, 17:46)Martin Napsal(a): [ -> ]Aby to nedopadlo nakonec tak, že se Skyla narodí a půlka internetu nad ní bude "slintat", jaké je to roztomilé hříbátko Rainbowlaugh

(25.06.2013, 18:50)MapleTwister Napsal(a): [ -> ]Ať se Skyla narodí, je mi to celkem jedno. Možná si to nakonec budou všichni pochvalovat, stejně jako EQG.

(28.06.2013, 16:53)MapleTwister Napsal(a): [ -> ]Osobně jsem hodně zvědavej, co s tou Skylou nakonec bude. No, uvidíme.

Prostě všechno Rainbowlaugh

Jestli to chápu dobře, někdo si myslí, že se narodí kreatura? Rainbowderp
Monterka:
Objevil se tady nedávno screenshot z S4, kde Cadenza leží na posteli a křídlem zpola zakrývá něco, co by mohlo být novorozeným hříbětem. A jelikož už existuje plastová figurka se jménem princess Skyla, tak se ohledně toho přirozeně objevily spekulace.
Monterka : Tou "kreaturou" se odkazuje na vlastně jedinou formu ve které zatím Skyla existuje :
[Obrázek: 69170__.jpg]

Jinak podle podoby Skyly se poukazuje na to že by mohla být dcerou Cadence a Shininga. Je pravděpodobné že by se mohla objevit v S4, bohužel zatím nejsou žádné oficiální informace které by to potvrzovali. Jediné dvě informace které by tomu nasvědčovali jsou bohužel fake :

1) Aprílový tweet jednoho tvůrce seriálu ve kterém napsal seznam názvů S4 epizod. Jedna epizoda nese název "Meet Princess Skyla".

2) Obrázek který se uváděl jako screen z jedné epizody. Ten byl ale shledán jako fake, hlavně kvůli několika grafickým nedostatkům na jedné z postav na obrázku a toho že screen byl pořízen z YouTube přehrávače.

Skyla ale byla přijata komunitou jako možný potomek Cadence a Shininga, mnoho lidí ji ale nemá rádo hlavně kvůli té hračce. Podle mě ale odsoudit postavu jenom kvůli hračce (kterou navíc masově vyrábí Hasbro) je opravdu blbost.
Hlavně ta hračka samotná je hnusná jak medvědí p*del a spoustě bronies (including me) by další princezna nebyla zrovna po chuti.
I takhle se to dá říct.
Další narozenej alicorn není nic po čem by komunita toužila. Cadence se měla narodit jako pegas (a kdyby nezasáhlo Hasbro, tak by tak i zůstala). Twilight byla jednorožec. Celestie s Lunou pořád měly výsadní postavení narozenejch polobohů, který by neteř princezny Twilight narušila. Z Twilight bude teta Ajsmug
takže vám není nový alicorn po chuti?
jste nároční Twilightoops
Já se na něj těším. Pinkiesmile
Třeba vás ještě překvapí a nakonec si ji oblíbíte, co vy víte Twilightsmile
Monterka : Ámen, sestro.

Jinak ale se můžeme doufat že se Hasbro více bude řídit tímto DNA grafem :
[Obrázek: 78060__UNOPT__princess-cadance_shining-a...g~original]