Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Samozřejmě, že fungoval, to ale není důvod se domnívat, že Celestie a Luna nemohou tato nebeská tělesa ovládat, to už je prokázané.

Je to jako s equestrijským počasím - asi může plynout samovolně, ale když ho kontrolují pegasové, je to k většímu užitku. (plánování setí, sklizní, dovolených a tak). Ovládání Slunce a Měsíce musí mít také nějaký podobný praktický význam.
Nemůžu si pomoct, ale v počasí a systému obíhání planety kolem slunce (či naopak) si nějak nedokážu představit sebemenší podobu.
A já vidím podobu ve všem. (Skrillex's hairstyle / Fluttershy's manestyle, Trixiin cutie mark / srp a kladivo na sovětské vlajce,...)
Mimochodem, tohle se už moc 4.série netýká.
Jako 80% příspěvku tady se netýká S4 ale co už Rainbowlaugh
Raději nečíst Twilightblush

[spoiler: To by chtělo nějakej EPIC BATTLE film (pro nás dospělé broníky) z dob před 1000 a více lety, kdy Celestia byla ještě nějakou kněžkou jako unicorn a Luna nějakým velitelm v armádě jako pegas a v tý době by se něco ošklivě změnilo. Začala by válka s čímsi nezměrně mocným. Co by tehdejší svět srazilo nakolena a to až tak že ještě dnes jsou z toho Gryfoni vzácní. Něco kde by Celestia a Luna našli prastará vědění, která by jim propůjčila moc slunce a měsíce a vše by nakonec ve společné alianci s ostatnímy rasami porazili a z nich by se staly vládkyně Equestrie s plazmatickými hřívami. Část poníků by skončila prokletá jako měňavci (falešniceRainbowlaugh) a to co by zbylo z toho strašného čehosi co porazili by zůstalo ukryto a zapomenuto na severu pod dnešním Cristal empire, co by později pokřivilo a změnilo prince Sombru. A Discord? Ten mohl přijít na tento svět s tou strašnou věcí .. jeho původ není nijak objasněn. Nicméně, jelikož dokáže dělat cokoliv co si zamane lusknutím prstu mohl by to být nějaký pokřivený bůh (polobůh) z jiného světa. Pinkiehappy]

IM CRAZY 3x YAY FlutterryayFlutterryayFlutterryay
Od toho existují fanficy.
ZKRATKA: za jak dlouho budou CZ titulky na mlp 1e 4s udelane (nejaky odhad)buou vubec?
ptam se protoze neplanuju sledovat prvni dil 4s v anglictine bez CZ titulku
sem docela unavenej takze si tu zpravu nebudu uz kontrolovat tudis je mozne ze nekoho muze nastvat ..
Diky za odpoved
Titulky se budou dělat určitě,můj odhad je tak 5.dní od vydání prvního dílu Ajsmug ale to už není na mě.
Tak či tak Aj tak budúPinkiesmile
Kdyby jsem věděl, jak se dělají titulky, byly by do dalšího dne Rainbowlaugh maximálně by jsem mohl pomoct s překladem. Jsem nejlepší ze školy v AJ Rainbowlaugh
Promo k MLP S4 (a Little Pet Shop S2) :


+ obrázky z proma :


[Obrázek: 1383903_665921350105490_2061151571_n.jpg]


EDIT : Yay, 600.příspěvek Pinkiehappy