Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pokud jsou ale mane nesmrtelnými Mocnostmi (inkarnacemi elementů), tak ani umřít nemohou ...
Môžu byť dočasnými nositeľkami Elementov...
Já mám takový pocit, že to zase moc komplikujete. Bronies mají všeobecně tendenci nade vším hloubat, až se prohloubají k neuvěřitelným fantasmagoriím. A také trpí mylnou představou, že tvůrci mají každý detail promyšlený do posledního detailu se všemi referencemi k minulosti a veškerými dopady na budoucnost. Nemají. Mají nápad a následně scénář pro každou epizodu zvlášť. To, že je bronies přiměli (a je to samozřejmě dobře) k aktivitě nad rámec jejich povinností při produkci seriálu - myslím tím obsah, který tam vkládají jen pro nás - je úžasná věc sama o sobě a svědčí to o jejich nadšení pro věc. Ale jsou to jen jednotlivosti bez hlubšího dopadu na děj a chod seriálu.
Stále je to hlavně pro malé holky a jako takový nemůže seriál procházet velkými změnami. Sem tam nová postava, sem tam návrat k něčemu známému pro zabydlení. Ale dokonce i témata, řešící se v rámci několika dílů jsou vyjímečná, natožpak jakékoliv hlubší myšlenky. To už jsou věci, které si tam dosazujeme ve vlastních hlavách.

Žádné umírání se nechystá. A když, tak dlouho potom, co tento seriál skončí Rainbowlaugh
O tom hloubáme, abychom si mohli představit, co by mohlo být v nových epizodách. Pinkiesmile
No však hloubejte, hloubejte. K tomu tady to fórum je Twilightsmile A ostří to závity. Jenom až něco vyhloubáte, tak nevyšilujte, dokud vám to nepotvrdí scénárista.
(21.05.2013, 18:32)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Môžu byť dočasnými nositeľkami Elementov...

...mají s nimi ale těsnější kontakt, než kdysi Tia a Luna. Šperky jsou totiž jejich součástí.
(19.05.2013, 23:17)harodd Napsal(a): [ -> ]Prý je ale Twi nemá přežít.
http://www.equestriadaily.com/2013/04/tw...e-her.html

BULLCRAP
Sakra je to především pořad pro malé holčičky,takže je nereálné,aby se tam objevila nějaká smrt..
Ľudia?Kto si ešte spomína na ten tweet Lauren v ktorom hovorila,že S4 začne v júni?Lebo ako na to pozerám tak EqG má výjsť v júni .. čo ak to má nejaké "prepojenie" so seriálom? O.o
Nestraš. Snažím se ty dvě věci vnímat tak odděleně, jak jen to jde Rainbowlaugh
Kelsey, len pokoj Twilightsmile Niekto tu prednedávnom postol tweet od "kompetentných", podľa ktorého EqG nebude náplňou S4. Hasbro proste len potrebovalo zarobiť.