Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Já v S4 očekávám, že se Twi bude nějaký epizody/epizodu učit být princeznou. (jen prosím, hlavně ať zůstane potom v Ponyvillu Fluttershyouch ) A taky se tam určitě oběví nějaký nový záporák, no doufám, že bude silnější než ostatní, i když ti předchozí byli dost dobří (resp. spíš zlý xD). No bylo by dobrý kdyby tam byla nějaká epizoda, kde by byla Derpy trochu hlavnější.. Že by tam prostě mluvila více atd. Kdo ví.. Ale věřím, že S4 bude stejně dobrá jako ty předchozí Twilightsmile .
Wow keby Hasbro dovolilo a v niakom zábere by bola Tardis.
Kdo je Tardis?
Tardis je telefónna búdka Doctora Who(ovesa) ktorou cestuje Pinkiehappy
Tardis, to modré za ním Pinkiehappy

[Obrázek: doctor_whooves_by_hezaa-d4mpk1l.png]
Áááha tak to snad radši né Twilightsmile

Já vůbec nevím co mám od S4 očekávat Twilightoops Twi jakožto princezna by asi neměla dál pracovat v knihovně v nějakym městečku.. Fakt sem zvědavej co se tam bude dít. Jediný co od příští řady očekávám je to, že už nepudou do Crystal Empire .. však vy víte proč Twilightblush, a přece .. už tam strávili dost času. Jak tu někdo psal Saddle Arabia a Grifon empire by tam mohli ukázat, popř. další konflikt s měňavci. A ještě jaden detail .. Pamatujete jak se ptali na to kolik bude v S4 alicornů a odpověď byla 57 ( myslim) ... možná to není kec.
všiml sem si toho čistě náhodou a možná že jich je v minulích řadách víc, ale sem línej ty všechny díli projet a koukat na pozadí přez Derpy jestli tam náhodou není někde schovanej alicorn.
No, když už tam byl i Harry Potter pony Rainbowlaugh
(04.07.2013, 23:01)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]A ještě jaden detail .. pamatujete jak se ptali na to kolik bude v S4 alicornů a odpověď byla 57 ( myslim) ... možná to není kec.
všiml sem si toho čistě náhodou a možná že jich je v minulích řadách víc, ale sem línej ty všechny díli projet a koukat na pozadí přez Derpy jestli tam náhodou není někde schovanej alicorn.

57? To by je museli cpát do každé epizody Rainbowlaugh k obrázku.. jestli si dobře pamatuji,tak to byla jen představa Twili jak by to vypadalo kdyby byla poslána do školky magie ne? Twilightsmile
Nj.. ale to neznamená že nejsou i v jiných dílech co mi víme .. je potřeba, aby to někdo zchecknul a řekl jestli jich tam je víc nebo ne Twilightsmile
Pravda..
[Obrázek: 6874536089_532509b3ab.jpg]
Edit:žadný jiný nenalezen Rainbowlaugh