Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
To mě taky napadlo jako velmi nepravděpodobná eventualita (mimo to jádro).
K tomu má Lauren co říct Rainbowlaugh Rainbowlaugh

něco bych sem dodal, ale jen bych se opakoval. Ty škváry, co vypouštěj na twitteru, fakt neberu vážně. Až někdo v mlp umře (nepočítám Sombru, to nebyla smrt jako taková), tak po mně můžete každej hodit kamenem Twilightsmile
Ja souhlasim s Formusem.. To, ze neprezije sve kamaradky, muze taky znamenat, ze proste neumre nikdo, ne? Vzdyt to puvodne bylo pro decka, nikoho nenapadlo, ze kolem toho budou debatovat dospeli lide =D A kdyz neprezije sve pratele, tak cely pribeh skonci tak, ze budou vsichni zivi, ne? Predstavte si, ze mate deti, pustite jim telinu a Twilight bude stat nad hrobecky svych pratel u toho videa postleho na nejake strance predtim.. Mi bude 20 a musel jsem co delat, abych se nerozbrecel, jak by na to asi reagovaly deti? Never Ever! Takze akorat cekam na S4, abych vedel jak to bude s Twilight, nechci at odejde delat nejake "kralovske povinnosti".. Nejradeji ze vsech mam Pinkie, ale kdyby chybel kdokoliv, nebylo by to uz ono.. Tak se ted akorat modlim a doufam, ze S4 bude zase dlouha (13 dilu je fakt MALO) a stejne uzasna jako ty predtim =P Party with you!
Bylo potvrzeno pro S4 26 epizod. takže neboj Twilightsmile
Yaaaaay! Flutterryay Tak to jsem moc rad =D Uz se nemuzu dockat.. Dekuju za odpoved, je to tady fajn Twilightsmile
@Deeter Spirit: Mohl bys sem dát nějaký Tweet o tom? Chci to vidět na vlastní oči! Rainbowlaugh
(21.05.2013, 15:24)Tralalka Napsal(a): [ -> ]Mi bude 20 a musel jsem co delat, abych se nerozbrecel, jak by na to asi reagovaly deti? Never Ever!

Myslím, že pri Eternity's End plakali mnohí z nás Twilightsmile MLP je predovšetkým detský seriál (napriek vekovému priemeru bronies), na smrť a tak sú tu fanficy.
Jsem rad ze slouhlasite Twilightsmile Rikam to hlavne proto, ze JA bych to nerozdychal. Jeste jak jsem projizdel Pinkie's funclub (ano, funclub Pinkiehappy ), tak jsem narazil na obrazek jak Rainbow stoji pred hrobeckem Pinkie.. A to uz jsem to neudrzel Rainbowlaugh Takze zadne umirani, byl bych s to prijit a precmarat jim to, kdyby je to jen napadlo Pinkiesmile