Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
(05.02.2013, 22:33)RadlanJay Napsal(a): [ -> ]Nechci vyvolávat paniku, ale společně se Twilicorn dramatem se objevily fámy, že v S4 budou lidé. Viděl jsem několikrát obrázek, podobný jako již zde uvedený, že Hasbro zakoupilo značková práva na novou řadu panenek (doslova uvedeno jako "dolls"), které se bude jmenovat "Equestria girls".

Tak alespon co jsem našel tak pod názvem doll prodáváj i tu hruzu newborn spike,.takže takhle radikálně ten seriál snad měnit nebudou
Všem daruji link na čerstvé informace. Nejsem si doslova jistý jestli fake nebo true, ale pokud true tak v tom případě lze říci jen jedno:

YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!YES!PinkiehappyPinkiehappyPinkiehappy

http://www.equestriadaily.com/2013/02/26...irmed.html
To jsem věděl už před hodinou Rainbowlaugh
myslim že hasbro není tak blbé aby tam narvalo lidi, no ehm vlastně je
To, že nejakú plánovanú mytologickú bytosť do seriálu nedali kvôli veľkej podobnosti s ľuďmi som tiež raz niekde čítal.
Hrozne dúfam, že fámy o zavedení ľudí priamo do seriálu nie sú pravdivé (krátke srandovné videá s tým týpkom s tričkom Jerk sú v pohode, no dávať tám ľudí ako cannon.....nooooooo). Každopádne som za väčší počet iných zvierat okrem poníkov (zebry, griffoni, osli..), len prosím nie ľudí. Nezapadajú tam, úlohu ľudí v MLP:FIM predsa hrajú zvieratá.
Známky o lidech vseriálu. Zdroj: http://mlp.wikia.com

Human
Groucho glasses with human noses on
them appear in two episodes. In Party of
One, Pinkie Pie and Gummy each wear a
pair of Groucho glasses as part of their
disguise. In It's About Time, Pinkie's
party supplies include multiple pairs of
Groucho glasses, one of which is
inadvertently worn by Twilight Sparkle
after the unicorn crashes into
Fluttershy carrying the supplies. In
Sonic Rainboom, Pinkie Pie wears foam
finger which represents human's hand
while cheering for Rainbow Dash's
performance. A drawing of a human
silhouette pinned to the wall appears in
episodes Baby Cakes and A Friend in
Deed. Iron Will who appears in the
episode Putting Your Hoof Down is a
minotaur: a hybrid of a human and a
bul

Obrys člověka - obrázek nad dětskou postýlkou.

[Obrázek: S02E13_human_drawing.png]
Fandítko ve tvaru lidské ruky.

[Obrázek: Pinkie_waves_foam_finger_at_beginning_of..._S1E16.png]
Asi jsem dost divný (no, určitě jsem...), ale dovedu si představit i vložení lidí, aniž by to byla příliš velká katastrofa. Druhá věc je, jestli to někdo z Hasbra dokáže tak udělat.

(nevím, kde se ve mně bere to sebevědomí, ale... myslím, že bych takový scénář svedl, byť se sakrama.)

Nástin jedné z možností, jak to (IMO) udělat bez přílišného zvracení:

Zavést lidi jako jakési alter-ega, zrcadlové obrazy nebo cosi jako daemony stávajících postav. Něco jako odraz ve vodě, který ukazuje vlastně stejné děje, jen s pozměněnými postavami. Jen naprosto výjimečně by byl možný přímý kontakt mezi těmi a oněmi, a i pak by se jedni druhým jevili jako něco velmi odlišného (mnohem menší, mnohem větší, téměř nehmotní atd.), anebo naopak by automaticky docházelo k převodu lidská forma - poničí forma. Vyžadovalo by to ovšem striktní oddělení obou světů, výrazně odlišný vizuální styl a vůbec by to bylo práce jak na kostele.

(Příklad: Disneyovic Medvědí bratři (Brother Bear) - hrdina je část děje člověkem, část děje medvědem a v každé části vidí svět velmi jinak (vizuálně ztvárněno, pohledem člověka je svět výrazně šedší, realističtější a kreslený jakoby vodovkou, medvědíma očima je barevný a širokoúhlý), v medvědí podobě rozumí většině zvířat, ale lidi nerozumějí jemu, v lidské zase nerozumí zvířatům, i když ví, že tato mluví.)
Prolunu! Sotva se potvrdí 4.série, už se tu musí objevit katastrofální scénáře o tom, že by se tam měli objevit lidé. Nemůžete se alespoň chvíli radovat a nekazit si to něčím, k čemu nejsou prakticky žádné důkazy?
O těch lidech jsem také někde něco četl (ale už nevím, kde .. a nebyl tam citovaný zdroj).. Lidi bych si mezi poníky dovedl představit.. vivat G1 Pinkiesmile No co, nejdřív jste si pořád představovali, jak se stěhujete do Equestrie, a když by to mělo být canon, tak hned otočíte o 180 stupňů Pinkiesmile Já vás někdy nechápu.. neustále si představujete, jak to ve skutečnosti je, jaké by to mohlo být, ale zároveň si nepřejete, aby to byla pravda.. Mohlo by to alespoň vysvětlit, proč poníci používají tolik lidských věcí (atypicky neupravených pro jejich kopyta)..

Medvědí bratři byla super Disneyovka (nejlepší za poslední desetiletí), ale myslím, že toto pojetí by se do FIM moc nehodilo.. kde by to našlo uplatnění? Jedině, že by tam byla někde civilizace lidí a poníci je chtěli poznat, a tak by na sebe vzali podobu avatara.. a že by zavedli portál do světa lidí? I když vlastně co, schopni by toho byli, aby potěšili pár bronies..
(06.02.2013, 10:31)Martin Napsal(a): [ -> ]No co, nejdřív jste si pořád představovali, jak se stěhujete do Equestrie, a když by to mělo být canon, tak hned otočíte o 180 stupňů Pinkiesmile Já vás někdy nechápu.. neustále si představujete, jak to ve skutečnosti je, jaké by to mohlo být, ale zároveň si nepřejete, aby to byla pravda...

Ať lidé v Equestrii klidně jsou, ale ať se tam při natáčení seriálu nemotají do záběrů... Twilightsmile Rainbowlaugh