Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
http://www.equestriadaily.com/2013/02/ml...rumor.html

Už se začíná oběvovat víc zdrojů a já tomu docela věřim a i se na to těšim. Když MLP:FiM poběži pořád jak ho známe, potom je humanizedane6 moc zajímavej nápad.
No, nejdřív jsem si říkal, že "to bude zase jednou ale pěkná blbost".. nechápu, koho v Hasbru to napadlo.. ale budiž, třeba to je pravda (jen doufám, že jde o spinoff seriál a ne o film).. vlastně ale proč lidi? Co se tam bude řešit tak objevného, že by to nešlo u poníků? Nebo budou omílat již použitá témata? Proč to musí být Mane6? Když bych chtěl vidět další WITCH, pustím si WITCH.. Ale nebudu soudit.. ne každý spin off se nepovede.. jmenujme např. Rychlou Rotu od Disneye.. Ale nevím, zda se mi to bude líbit.. pokud se tam budou zabývat temnějšími tématy, jedině fajn.. ale seriál FIM sleduji asi hlavně proto, že v tom jsou poníci.. seriálů s lidmi je hodně.. Nebo i s jinými zvířaty.. a také mne nějak nezlákaly.. Uvidíme.. dáme tomu šanci.. pilotní epizoda to rozetne.. Pokud to bude něco ve stylu [spoiler: mane6 se portálem přenese do světa lidí a budou se tam zpočátku chovat nepřizpůsobivě], to by možná šlo, ale pokud to bude [spoiler: mane6 jede od začátku ve světě lidí jako kdyby tam od začátku patřila] tak to mi přijde prostě jen že Hasbro natočilo totálně jiný seriál, a chce z toho vytřískat prachy, protože tam obsadí vzhledově podobné postavy těm oblíbeným..
Martin: Předpokládám, že to v nejhorším půjde prostě jen ignorovat. Ale i tak by tomu měl dát šanci každý, vždyť i FiM na tom bylo podobně.
V prvé řadě doufám, že ten obrázek, co je na netu, není ze seriálu.. to by bylo něco "líhne se nám další manga".. různobarevné vlasy.. ok.. ale různobarevná kůže? Vypadá to, že se Hasbro rozhodlo dát (části) bronies to, co chtějí.. problém ale je, že bronies (jako celek) nevědí, co vlastně chějí! Twilightoops

No, každopádně doufám, že samotná 4. série bude víc konzistentnější a trochu víc epic, a film samotný bude min. od věkové kategorie 8 a výše..
Když jsem to uviděl i na EQD, tak jsem se zděsil, ale nemuselo by to být špatné. Ono je vlastně jedno, jakou formu ty charaktery naberou, ale jsou to hlavně ty jejich propracované osobnosti, které tak táhnou.

Takže ve výsledku by mi humanizace ani tolik nevadila, ale jak psal Martin, různobarevná kůže je fakt hnus. Třeba normální holky s vlasy v barvě a stylu MLP postav a s "cutie marky" v podobě třeba tetování nebo obrázku na tričku - OK. Ale takhle by to bylo fakt divné. A taky bych zvolil, v tom nešťastném případě, že by to byla pravda, jiný výtvarný styl, protože tohle se mi prostě nelíbí.

Ale stejně velmi doufám, že nebudou humanizovat nic, poníci by měli prostě zůstat poníky.
Už sem viděl na internetu spoustu humanized ponies (no conclusions Rainbowlaugh ) a spousta z nich vypadala fakt dobře, ale ty z toho obrázku se mi nelíbí.
Na to narážím, některé humanizace se mi fakt líbí. Ale že bych to chtěl vidět v seriálu, to ne. Prostě to, že jsou poníci poníky způsobuje roztomilost FiM a nechci to jinak.
Jako lidí mám plné zuby, na mlp jsem se začal dívat kvůli poníkům, kvůli jejich magii, jednorožci, pegasové a tak, to že tam budou postavy z mlp není důvod abych se na to díval, dám tomu malou šanci, ale už teď se mi to nelíbí, zůstanu raději u poníků. Jak říkám hasbro udělalo jen jednu dobrou věc a to je najmutí Lauren a znovuzrození mlp... Popravdě jsem celkem naštvaný, ano hasbro chce vydělat víc peněz, ale myslím že si zvolili trnitější cestu.

edit: Ještě dodám, zajímalo by mě co na to říká sama Lauren, jestli to cítí jako já, tak musí v noci taky tak brečet do polštáře
Tohle se Lauren na 100% nelíbí.
Hasbro si myslí, že může s bronies zametat a dělat si úplně všechno, co se jim zlíbí, ale když překročí určité hranice (humanizace postav ve spin-offu), velmi se spálí, když se na to nikdo z nich nebude dívat.
stále je to jen reklama na hračky pro děti Pinkiesmile