Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hehe, tvůrci ví, jak navnadit. Teď se na čtvrtou sérii těším ještě o trochu víc.
Já mam excitement rozdělený do 4. série FiMka a DW 50th Rainbowlaugh
(24.10.2013, 16:56)Martin Napsal(a): [ -> ]Právě, i když to zní krásně, co jsi napsal, stále jde jen o spekulace. Ono se kolikrát praví, že čím více si toho mohou diváci domyslet, tím lépe, ale způsob, jakým poníci něco nakousnou a pak okolo toho můžeš udělat 10 verzí spekulací se mi nelíbil už za dob G1, natož tady. No, když tam vysvětlí víc z mytologie, budu jedině rád.

Jinak, co se týče Celestie jako absolutní hvězdy, narážel jsem na představovací video: http://www.youtube.com/watch?feature=pla...HRLWvOo83o Je sice pravda, že aby v rámci marketingu nevykecali všechno, tak tam nemohli uvést úplnou pravdu, ale v té době nebyl známo, že Equestria je jen stát na kontinentu (aniž bych snižoval kvality Lauren, dost možná to v té době nevěděli ani sami tvůrci Pinkiesmile ).
Zrovna to co psal příliš spekulace nejsou. To že jsou Tia a Luna bohyně už bylo vyvráceno autory a potvrzeno že jsou jen mocnější poníci a podle toho co zatím víme pravděpodobně nesmrtelní. To video ukazuje přesně to, jak vnímá Tiu divák během prvních dílů, aniž by spoilovalo.

(24.10.2013, 16:56)Martin Napsal(a): [ -> ]Nejlepší bořič prvních 30 vteřin toho videa je epizoda Hearth's Warming Eve. Jakkoliv jsme si mohli myslet, že princezny jsou nějak spjaty s pohybem slunce a měsíce, rázem vzalo vše za své. Navíc, ta epizoda se trochu bije i s příběhem Discorda (a možná i krále Sombry) - zjevil se zčista jasna až po vzniku Equestrie (a samozřejmě ta vlajka).

Neřekl bych. HWE ukázal, že před Tiou to šlo také, jen na tom muselo otročit hodně unicornů najednou. Spíš je otázka kdo to dělal před poníkama.
Další možnost, silně spekulativní, je, že celé ovládání slunce a měsíce je lež, pomáhající sestrám vládnout. Kdo by sesadil vládkyni která hýbe sluncem?
Co si pamatuji, tak v seriálu nikdy nebylo zmíněno, že jsou to bohyně. To jsem spíš slýchával jen od bronies. Právě, že je to nejmocnější poník v oblasti magie, resp. byla, a samozřejmě, divák ji vnímá podle dostupných informací. A ty je časem ukazují čím dál tím slabší a neschopnější. Právě, další spekulace Pinkiesmile A kde se vzali jednorožci? Aby to nakonec nedopadlo přesně jak říkáš (společnost ovládáná "církví"), a neb "proč tam vlastně ještě vůbec jsou". Tomuhle doufám bude někdy v budoucnu věnovaná alespoň 1 celá epizoda, ať v tom nemám takový guláš..
Nikdy tam nebolo povedane, ze skutocne su bohyne, moj osobny headcannon je ale taky, ze su tak silne v oblasti magie, ze dokazu oddialit svoju prirodzenu smrt, mozno aj donekonecna, a len velmi malo inych bytosti sa im power levelom vyrovna. Preto ich mnohi v Equestrii uznavaju ako bohyne.
To, že mají schopnosti ovládat tato nebeská tělesa, je myslím dostatečně nezvratné - už jen proto, že jak jinak by NMM chtěla nastolit věčnou noc?

Jsou i jiné příklady, například když Celestie vynáší na oblohu Slunce. Pokud by se takhle rychle pohybovalo samo od sebe, pak by Equestrijský den trval asi tak minutu Rainbowlaugh
Ve vzpomínce může být všechno kapánek jinak než to bylo ve skutečnosti, obzvlášť pokud je to vzpomínka z mládí.
Tak použi AnimusRainbowlaugh
Mr. Secret:
Come on, no conspiracy here.
Je to jediné logické vysvětlení.
Systém slunce a země přece musel nějak fungovat ještě před Celestií a Lunou.
Ale hlavní pointou je, že Celestia a Luna jsou trollové.