Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Podojit krávu dokud ještě dýchá Rainbowlaugh
Ale ve vší vážnosti, obávám se, že tímto směrem MLP opravdu pomalu, ale jistě dál půjde. Když budou bronies brblat, vloží se do toho několik postav ze zákulisí, aby uklidnili veřejný poprask a pojede se dál.

Už teď se mi stýská po Lauren Ajsleepy
Prachy, prachy, prachy. MLP pod taktovkou Hasbra bolo vždy dojnou kravou a kto má práva, má aj "moc robiť si so seriálom, čo chce" (tie úvodzovky sú tam zámerne). Hasbru bude určite ukradnuté, koľko fanúšikov má tú-ktorú postavu za waifu, zisk je dôležitejší.

A Lauren je škoda, s tým súhlasím.
OT
MLP původně vzniklo, aby se lépe prodávali hračky.
MLP: FiM podle mě od tohoto trendu lehce upustilo a už chce vydělávat i na sledovanosti jako normální TV show.
Nicméně je to jen částečné, takže větší výdělek jde pořád z hraček a ty jsou tedy na prvním místě.

Já už si snad i myslím, že s nemá smysl rozčilovat. Nic s tím neuděláme a můžeme tak maximálně doufat...
Buďme rádi za to co máme a doufejme, že akcionáři Hasbra budou s výdělky spokojeni a nebudou mít potřebu se seriálem dělat nějaké změny.

Takže abych to nějak vztáhnul k S4, tak doufám, že nová série se nebude snažit propagovat nějakou novou sérii hraček, ale pokusí se být příběhově nejlepší jaká by být mohla.

I když Twilicorna zatím moc nemusím, tak uznávám, že to otevírá dost možností a způsobů jak se vypořádat s různými problémy.
Celkově by to mohlo posílit story-line skrz celou sérii a nemuselo by to sázet jen na jednotlivé epizody, které nejsou příběhově nijak vázané k sobě.

+ Nám to možná poskytne pohled jak funguje v Equestrii vláda. To by mohlo být také zajímavé vidět Twilight, jak vyřizuje nějaká jednání Twilightsmile


A jinak. Bacha, už se tady začíná rozjíždět OT na téma: "Jak Hasbo tříská z MLP peníze", takže kdyžtak zase zpět k původnímu tématu vlákna. Ajsmug
Tak nějak čekám, že teď bude mnohem víc dílů točících se okolo Canterlotu, když už je Twilight ta princezna. Twilightsmile
Co by mě potěšilo, by bylo, kdyby Twilight neposílala Celestii dopisy s poučením, ale vždy by za ní zašla a řekla jí to osobně.
Nepročítala jsem diskuzi, tak se pokusím vyjádřit svůj aktuální dojem. Po zrození dalšího beta-alicorna mám trochu obavy, jakým směrem se to vyvine. Každá holčička touží stát princeznou. Mám nepříjemnou obavu, že nakonec bude na té "gama-alicornce" Skyle něco pravdy a ona se v seriálu objeví. Nezbývá než to nějakým způsobem překousnout. Jen doufám, že se objeví nějaký "epický" záporný hrdina, který nějak vyrovná zklamání ze Sombry.
HMM tak me napadá Twilightoops Jestli ma být EqG spinoff.... a v S4 NEDEJ BOŽE Svatba Twi .... není možný že S4 se bude odehrávat po.. hodně dlouhé době po S3 ? kdy bude Twi starší a větší... Faust by tohle neudělal, ale Hasbro....

Já jen hádám, páč z S4 není moc ofi obrázků atd ... a ten s Cadeance v posteli se žlutým balíčkem pod křídlem je podle mnoha lidí fake. Sou nějaky jiny obrazky z S4 ?

Doufá že nemám pravdu a že svatba Twi je jen fake
(20.06.2013, 11:24)Dragonalicorn Napsal(a): [ -> ]není možný že S4 se bude odehrávat po.. hodně dlouhé době po S3 ?

Ne, S03E13 a S0401-02 byly už kdysi dávno avizovaný jako trojdíl.
Všichni milovníci Sparity by měli teďka nastražit uši :

[Obrázek: 1001843_667191953297031_2143738017_n.jpg]
I'm so exciting! /)^3^(\