Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jeryk : Jo je ale spíš je to taková Beta-Verze.

monicagranger : Jo, je ji hodně podobná. To hlavně dělá ta hříva. Ale je to vlastně největší podoba mezi Cadence a Skylou.
Tak když se podíváte třeba i na ty malé figurky tak všechny jsou vlastně jen přebarvené Mane6. Na těch hračkách se to moc neřeší, je možné že Skyla bude mít stejné barvy, ale třeba jiné tvary ohonu a hřívy.
(28.06.2013, 20:15)Deeter Spirit Napsal(a): [ -> ]Jinak ale se můžeme doufat že se Hasbro více bude řídit tímto DNA grafem :
[Obrázek: 78060__UNOPT__princess-cadance_shining-a...g~original]

Graf je to hezký, ale měli byste si uvědomit, že genetiku dětí Cakeových si tvůrci prostě vytáhli z p*dele, stejně jako celou alicorn Cadance...
Toto zbožňujem... Overanalyzing is fun, yay! Alicorn Cadance si Hasbro proste dosadilo do seriálu preto, lebo sa mu tam hodila (& cash, of course) a riešiť genetiku malých Cakeovcov je strata času. Jednu hypotézu by som aj mal, no radšej pomlčím.
Je to dětský kreslený seriál, spousta věcí tam nebude fungovat tak jako u nás. Říká se tomu cartoon logic.
Když bude Hasbro chtít, protlačí si tam sebevětší pitominu. Třeba alicornizaci celé Mane 6 včetně Spika.
Seriál samotný nedodržuje kontinuitu (a pak se to snaží napravit vsuvkami, viz. Peevee, na jehož existenci všichni zapomněli).
Na seriálu pracuje několik scénáristů, kdy každý má svůj styl psaní a píše prostě to, co dostanou zadáno. Někteří ani nejsou schopní napsat jeden charakter stejně ve dvou rozdílných dílech (koukám na vás, Dave Polsky a Merriweather Williamsová).
Takže bych nepočítala s tím, že by najednou začali přemýšlet nad genetikou potencionálního potomka "Kredence" a "Almary" Pinkiehappy
Kredence + Almara = Skříňka ?
Postupně zaplní palác v Křišťálovém království celou obývací stěnou Pinkiehappy
"Postupně zaplní v paláci v Křišťálovém království celou obývací stěnou"

Tady to máš opravený Twilightsmile
Já to myslela tak, že zaplní CELÝ palác nábytkem, nejen obývák Pinkiehappy
Jo....aha.....Twilightblush

Ale stejně zpátky k tématu :
[Obrázek: PrincessSkyla_zps873932bb.jpg]