Bronies.cz

Úplná verze: S4 - Všeobecná diskuze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nepoužívaly ony ty elementy jenom v skrze artefakty, které měly zmizet poté, co se se mane 6 staly jejich živými ztělesněními? T. a L. měly moc pouze s nimi pracovat, mane jsou přímo jejich reprezentanty?
(21.02.2013, 23:19)Mr.Desolator Napsal(a): [ -> ]
(21.02.2013, 22:59)Discordian Napsal(a): [ -> ]Mr.Desolator: Nemyslím že kouzlo selhalo kvůli tomu že už Tia neměla elementy. To spíš Discorda probralo to, jak se mu přímo pod nosem začaly hádat CMC

Já to netvrdil. Jen jsem citoval Tiu:

http://www.youtube.com/watch?v=pVOijYSULkg v čase 05:55

Pravda bude asi někde uprostřed. Tia a Luna asi nepoužívaly elementy ve formě takové, jako je známe dnes (6 šperků s cutie marky mane6). Obě princezny jsou magicky velice silné bytosti, tak si je holt "přetvořily" k obrazu svému. Po banishmentu NMM kouzlo s přibývajícími léty sláblo a sláblo, převzetí elementů jinými nositelkami asi taky nepomohlo a hádka CMC byla už jen něco mezi poslední kapkou a rozbuškou Pinkiesmile.
Ať již šperky, nebo ne, bylo jich šest. V hned druhé epizodě jsme přeci viděli elementy jako šest koulí, takže nebyli spojeny v dvan nebo něco jiného.

A taky uvažte, že se nikde nemluví o tom, že poník může nést jenom jeden element. Tia si je prostě nasadila všechny.
harodd: Vidím to stejně.

RadlanJay: To bylo snad poprvé a naposled (just my best guess, who knows...) kdy byly elementy použity jen jedním poníkem. A je třeba zmínit fakt, že Celestia není jen tak někdo, ale (asi) nejmocnější alicorn v Equestrii, tudíž to s vypětím sil zvládla - holt neměla moc na výběr a tenkrát šlo o hodně. O něco málo snazší to možná měla v tom smyslu, že tenkrát elementy existovaly jako ony kulaté artefakty a nemusela se v krizové chvíli sr*t s nasazováním 6 šperků. Twilightblush

Je to jen moje teorie, třeba nás tvůrci překvapí a v nějaké z budoucích epizod ukážou, jak to bylo. Na tohle téma je hodně fan-ficu a zatím se ukazuje, že tvůrci naslouchají brony fandomu - alespoň občas.
Nejsou šperky trvalou součástí mane 6, jež se pouze zhmotňují jako atribut a usměrňovatel jejich moci, ne její zdroj? : )
Podle mě nejsou elementy vázané tolik na ty šperky, důležitý je to, co reprezentují - Smích, Štědrost, Loajalitu, Čestnost, Milost (doháje česky to zní otřesně Facehoof ) a magii, respektive přátelství (FiM). A pomocí právě těhle sil porazily princezny Discorda a Tia vyhnala NMM na měsiuc.
To jsem tak nemyslel, šperky se zdají být vnějším projevem spojení s elementy u mane 6 - síla jde z nich samých. V případě práce T. s elementy mělo jít u artefaktů (jinak vypadajících?) o zhmotnělou součást elementů (segment?) použitelnou třetí stranou pro čerpání jejich síly.
harodd: Zajímavá myšlenka a zároveň dobrá otázka. Odpovědět na to osobně nedokážu, protože to už bychom opravdu jen teoretizovali bez reálného základu. Spíše by to chtělo optat se na to tvůrců, popř. Lauren Pinkiesmile
Něco mi říká že tohle už je tak změněné že ani Lauren nemá potuchy kam se poděla její pointa.
To nám ten hiatus pěkně začíná...
(22.02.2013, 08:39)Geeshta Napsal(a): [ -> ]Milost

Co takhle dobrosrdecnost? Pinkiesmile